Астрология Езотерика

Огледална дата 09.09: Какво ще ни донесе според личното число

Огледалната дата 09.09

Представете си, че с появата на Огледалната дата се отварят нови коридори, а с тях и възможности. Можете съзнателно да промените пътя си, да се отворите към Мисията или просто да обмислите план за следващото си действие.

 

В този момент пеят други Универсални струни, който чуе тяхната музика, ще иска да промени живота си. Тези дни е необходимо да проведете ясен разговор със себе си, да си кажете всичко честно, както е. Не просто да водите диалози с вътрешния си свят, а да ги направете трансформиращи.

Числото Девет сред индусите се счита за агресивно, войнствено, променящо енергията число, сред асирийците – число, което си затваряше очите за реалността, умело коригира емоциите, активира другия свят, а сред келтите – числото на мъдростта, женското разбиране и плодовитостта.

Огледална дата 09.09: какво да очакваме на 9 септември 2022

Тази година портите на напрежението ще се отворят. Ще трябва да си кажете нещо важно и сериозно, това е моментът за решителни действия. Съзнанието ще се сблъска със схеми, които не искате да знаете, но ударната вълна на живота ще бъде толкова силна, че ще можете да устоите само ако промените нещо в себе си навреме, разберете, оцените правилно.

Тази огледална дата може да ни превърне в мъченици

Тази огледална дата може да ни превърне в мъченици, защото трудно ще издържим на недоверието, което може да се появи между близките, трудни и напрегнати ситуации, а създаването на връзки през този период (до следващата огледална дата) също е трудно. Тези врати ще отворят такава сила, която ще трансформира емоционалния ум, ще прекъсне това, което е било свързано, ще отреже от паметта това, което е ненужно.

Представете си, че хвърляте голяма верига в езерото и тя се разпада произволно на малки частици. Същото важи и за емоционалните привързаности. Това, което е преминало етапите на съзряване, може да стане ненужно, но и това, което е неузряло и излишно, също ще отпадне.

Огледалната дата ще ви накара да освободите гнева си

В този момент ще бъде трудно да се примирите с информацията, можете да промените отношението си към живота или можете да чуете правилната информация и да не повярвате, или можете да чуете лъжа и да й се възхищавате. Тази дата ще ви накара да освободите гнева си, тоест в подсъзнанието ви ще се раздвижат онези моменти, които ще ви накарат да се ядосвате на другите. Хората могат да станат по-избухливи и ще искат да организират линч, а диалозите ще бъдат трудни, ще бъде трудно да ги изградите, ще бъде трудно да разберете другия човек.

Времето може да донесе конфликти на мнения и желания, ще бъде остра критика и презрение. През този период е много трудно да се поддържате в състояние на спокойствие, а това, което ви се е струвало достойна цел, може да бъде унищожено.

Това е време да промените усещането за себе си, можете да се покаете, да поискате прошка, поставете живота си на релсите на промяната и вижте света с други очи.

Портите на тази огледална дата ще ви принудят да пречистите всичко, което е в живота ви – отношенията с хората, с парите или ежедневието.

Пречистване и погребение на миналото

Ако го приемете като пречистване, тогава ще създадете платформа за сбогуване, погребение за миналото, ще започнете реконструкцията на това, което имате и ще можете да продължите към напредък.

Това време може да ви покаже къде сте прави, да активира важни аргументи и че ще трябва да премахнете нещо от живота си, а може би дори и някого, и да отворите вратите на Душата, за да посрещнете вътрешни промени.

Вселената винаги ни оставя избор

Какво да правим с тези разрушителни и трансформиращи енергии? Можете внимателно да премахнете това, което вече е счупено, можете да отрежете това, което не ви харесва, можете да освободите гнева или аргументите си навън, Вселената винаги оставя избора на вас.

 

Нумерологични съвети за огледална дата 9.09 според личното число

Личното число се изчислява като съберем всички цифри на датата на раждане и редуцираме до едноцифрено число.

Например, ако сте родени на 10.05.1984 година, се получава следният резултат – 1+5+1+9+8+4 = 28, редуцираме до едноцифрено число – 2+8 = 10, 1+0= 1. Лично число – 1.

Хората с лично число 1

Единиците ще трябва да оценят правилно средата и да не стават жертви на своите фантазии. Не се подвеждайте от другите, защото тогава вие ще бъдете жертвите. Само гледайте и оценявайте. Жените ще изострят специалната си интуиция и ще могат да почувстват своя мъж.

Хората с лично число 2

Двойките ще трябва да държат емоциите си под контрол, защото веднага ще реагират моментално на всичко. На 9.09.2022 Двойките могат да изпитат медитативни състояния, да почувстват близост до астрала и дори присъствието на духове. Просто Двойките сега ще бъдат в два свята едновременно.

Хората с лично число 3

Тройките не трябва да правят нещо, което изисква много енергия. Това време може да подтикне някои Тройки към духовен подвиг, да укрепи волята си, да промени вътрешната им позиция и способността да слушат съвестта си. През този период не е необходимо да се извършват операции под анестезия. Когото подкрепяте на огледалната дата, ще ви се отплати със същото в десетократен размер.

Хората с лично число 4

Четворките ще трябва правилно да подхождат към предложенията на други хора, защото те могат да ги подведат, разочароват или дори да ви наклеветят. Четворките също таа ще увеличат своето въображение, творческо мислене. Предчувствията ще дойдат лесно. Трябва да внимавате в диетата си.

Хората с лично число 5

Петиците в материалната сфера ще ви очакват минимални успехи, но в идеалния смисъл ще е в любовта и отношенията. Опитайте се да бъдете дружелюбни, мили и приятни. Бъдете толерантни.

Хората с лично число 6

Шестиците могат да се окажат в обятията на разочарование, чувство за липса на надежда и безпокойство. Ще ви се струва, че бъдещето вече е затворено, вратите към миналото също няма да се върнат. Бъдещето ви тегли напред, просто трябва да можете да влезете през тези врати. Ако сте идеализирали партньора си, сега можете да го видите от другата страна. Ако решите да отидете в чужбина, тогава Съдбата ще ви помогне с това.

Хората с лично число 7

Това, в което са вярвали Седмиците, техните духовни идеали, правилата на живота, в Съдбата, ще видят, че е истина. Всичко, от което се нуждаете, всичко ще остане с вас. Най-важното е, че можете да реализирате всичките си нужди. Не се опитвайте сами да съсипете живота си, защото това може да доведе до хронични проблеми. Погрижете се за репутацията си.

Хората с лично число 8

Осмиците ще трябва да реорганизират всичките си планове. Най-важното е, че всички илюзии ще бъдат разсеяни. Жените трябва да бъдат внимателни в общуването с мъжете и обратното. Ако искате да намерите отговор на вашите въпроси, ще го намерите в науката.

Хората с лично число 9

Деветките ще почувстват някаква сила, която ще ги покрие отгоре, мистична сила, която може да ги защити. Ако можете да се сприятелите с тази сила, да се облагородите, да се почувствате значими, тогава можете да отидете по-нататък в развитието си. Ако имате деца у дома, тогава Силата ще премине през тях. Те ще бъдат източник на радост. Погрижете се за интересите им.

Любов на огледалната дата 09.09

И тук Деветката също няма да помогне на ленивците. Само тези, които предприемат действия, ще имат късмет в любовта. Поставете си цел и бъдете честни с хората около вас. Прекратете остаряла връзка, която не носи щастие на никого. Освободете се от страха и започнете да търсите сродна душа. Доверете се на интуицията си и стойте далеч от енергийни вампири и манипулатори през този ден.

Ритуал за късмет на 09.09

Девет символизира формирането на събития-възли, които са много важни за нас в дългосрочен план. В този ден е полезно да си правите желания, да си поставяте нови цели и да търсите мотивация.

Ритуал с конец

Астролозите препоръчват извършването на ритуал с конец. Вземете чиле дебел конец и кажете: „Аз плета с възли, ще вържа късмети. Искам да подобря живота си и да предотвратя проблемите.”

След тези думи нишката трябва да бъде нарязана на три части. Завържете единия фрагмент по-близо до мястото, където държите пари или ценности, другия – на китката си, третия – на леглото. Трябва да завържете части от конеца с девет възела, но не много стегнато, тъй като ще трябва да ги развържете по-късно. Всеки път, когато деветият възел е готов, кажете: „Така да бъде“.

Веднага след това си пожелайте нещо, като го кажете на глас. В резултат на това ще имате три желания – финансово, любовно и третото касае тялото, външния му вид или здравето.

Това трябва да стане преди обяд, тъй като в полунощ всички нишки вече трябва да бъдат отстранени.

2723

Similar Posts