Астрология Езотерика

ОГЛЕДАЛНА ДАТА 8.08: 8 ДУМИ, които ще ви донесат ПАРИ В ИЗОБИЛИЕ

Огледална дата 8.08 - пари в изобилие

Магическата сила на думата не се крие само в повторението на желания и цели, тя се усеща във всеки произнесен звук. Неслучайно казват, че думите имат енергия и са в състояние да привлекат това, за което говорим. Ако повтаряте определени фрази, повишавате шанса мечтите ви да се сбъднат и привличате финансово благополучие.

 

Повтаряйте тези 8 думи всеки ден и парите ще ви залеят

Силата на словото оказва огромно влияние върху живота ни и трябва да внимаваме какво казваме на глас. Положителните думи носят радост и щастие, докато отрицателните могат да доведат до нежелани последствия. Затова е важно да подбирате думите разумно, за да привличате само добри неща в живота си.

И така, кои думи могат да помогнат за привличане на богатство и финансова стабилност? Оказва се, че някои от тях имат специално въздействие върху Вселената. Но е важно теда се повтарят искрено и с вяра, за да подейства тяхната магия.

 

8 ДУМИ, които ще ви донесат ПАРИ В ИЗОБИЛИЕ

 

Щастие

Просперитет

Богатство

Късмет

Радост

Мечта

Ентусиазъм

Благосъстояние

Освен на огледалната дата 8.08, можете да произнасяте тези думи всеки ден, като мантра. Вграждайте ги във вашите утвърждения и скоро ще почувствате магическата им сила.

 

Обърнете внимание на речта на успешните хора – те често използват тези думи. Обратно, за хората, които постоянно се оплакват от неуспехи и негативизъм, животът съответства на казаното. Защото всеки човек, подобно на художник, създава собствената си съдба с помощта на думите.

 

Така че помнете: думите имат сила. Изберете ги разумно и те ще ви помогнат да получите богатство и просперитет в живота си.

Помнете, че вие ​​сте господар на съдбата си и всяка дума, която изричате, е тухла в стената на вашия живот.

2320

Similar Posts