Езотерика

Огледалната дата 11.11. 2021 и нейната тайна: Как да сбъднем желание

11.11.

Всяко число има своя собствена уникална енергия, но огледалните дати са особено мощни. Благодарение на тях можете да насочите живота си в правилната посока. Тоест да направите така, че той да отговаря на вашите желания и мечти. Основното е да извършвате ритуалите за сбъдване на желание правилно и да спазвате всички нюанси.

С какво е по-различен 11 ноември 2021?

Смята се, че в такива дни портите на Вселената се отварят и изпращат на хората приятни събития, които могат напълно да обърнат живота на човек към по-добро. Тези дни можете да привлечете всичко, което ви липсва: късмет, пари, обещаваща работа, любящ партньор.

Числото 1 символизира края на цикъла и прехода към нов етап. Силната енергия на огледалната дата 11 ноември  ще ви помогне да сложите край на стари проблеми и да продължите бъдещия си живот с нови перспективи.

В огледалната дата 11.11 2021 има цели пет единици. Този ден е много силен и не бива да пропускате възможността да проведете ритуала.

11.11. 2021 г. – тайната

Тайната на тази дата е също, че ако добавите единиците, получавате числото 22. Това е числото на най-високите вибрации и мощен куп енергия. Той е в състояние да привлича пари, да изпълнява мечти и желания.

Ритуал за изпълнение на желание

Формулирайте желанието си и го запишете на лист хартия. Изразете се възможно най-конкретно. Прочетете го няколко пъти, проверете дали не съдържа двоен смисъл.

След като сте се уверили, че всичко е наред и не съществуват двусмислици, напишете го единадесет пъти.

Изрежете хартията така, така че всяко парче да е изцяло написано с желание от началото до края. Сгънете всички листове заедно и държейки ги в ръцете си, кажете думите:

„Желанието се сбъдва, моите мечти са реалност! Още преди часовникът да покаже 12 часа в полунощ, моето желание ще се изпълни.“

Подредете листчетата отделно едно от друго и на място, недостъпно за любопитни очи. Оставете ги да така поне една нощ. Желанието ви ще се сбъдне в близко бъдеще.

700

Similar Posts