Езотерика

Огледалната дата 21.12.2021: Как да живеем в изобилие и любов 10 години напред – какво да направим сутринта и какво вечерта

Огледалната дата 21.12.2021

Силата на огледалната дата 21.12.2021 ще се засили от факта, че този ден ще бъде денят на зимното слънцестоене, което само по себе си се счита за мистично, тъй като е най-дългата нощ в годината.

Връзката между световете в този ден ще е много деликатна

Напоследък, с развитието на нумерологията, огледалните дати станаха много популярни, тъй като специалистите успяха да дешифрират ключ можем да използваме магическата комбинация от повтарящи се числа. Последната огледална дата през 2021 г. ще е на 21 декември.

От дълги времена хората са се възползвали от този ден, организирайки масови тържества и извършвайки ритуали, за да умилостивят Слънцето, да привлекат любовта и да подобрят благосъстоянието си.

Числото 1 отговаря за лидерските качества на хората, а числото 2 е отговорно за хармонията в живота.

Накратко, тези числа дават тройка, която е отговорна за активното движение напред.

Основното очакване на деня е очакването за успех във финансовия сектор.

 

Много е благоприятно да правим планове в този ден, да решаваме онези проблеми, които не са били възможно да бъдат решени досега, както и да си намислим желание.

Основната забрана на огледалната дата 21.12.2021 се отнася за всяка негативност, която можете да излъчвате – към себе си, другите или Вселената.

Строго е забранено в този ден да сте в лошо настроение, да се карате с някого или да желаете зло на някого. Такива негативни действия в обозримо близко бъдеще могат да върнат всичко лошо при вас трикратно.

Как да сбъднем желание на 21.12.2021?

Препоръчва се ритуалът за сбъдване на желание на 21.12 да бъде извършен сутринта. Трябва добре да го формулирате и да го запишете на лист хартия с червена химикалка. Желанието трябва да бъде записано ясно и да се отнася само за живота ви. В този ден е благоприятно да си пожелаете финансово благополучие или да се отървете от самотата.

 

За да се сбъдне желанието ви на 21.12, трябва да благодарите на Вселената и сами да спечелите нейния отговор.

Вашата благодарност следва да бъде изразена в помощ на нуждаещите се, благотворителност, тоест първо трябва да направите нещо добро сами, за да разчитате на желанието ви да се сбъдне. Можете да правите това през целия ден, а вечерта да извършите друг ритуал.

Вечерен ритуал за сбъдване на желание на 21.12

Вечерта също трябва да напишете на лист хартия, но с черен химикал, всичко, от което искате да се отървете в този живот.

Разбира се, тук не става дума само за ненужни неща, но преди всичко трябва да посочите страховете си, лошите навици, лошата и нископлатена работа или собствения си мързел.

Опитайте се да напишете съвсем ясно и конкретно какво ви пречи да продължите напред в живота. Точно в полунощ разкъсайте написаната хартия на малки парченца и ги изхвърлете през прозореца или в кофата за боклук.

2016

Similar Posts