Астрология

Опасни дни през ноември 2023: Кои са неблагоприятните дни?

Опасни дни през ноември 2023

Винаги е полезно да знаем кои дни от даден месец ще бъдат неблагоприятни, за да сме нащрек и да се предпазим от неприятности.

През ноември 2023 ще има само два наистина опасни дни, така че можем да кажем, че месецът ще бъде благоприятен и светъл, но не се заблуждавайте, защото началото на ноември ще бъде трудно. Венера и Меркурий ще са в лоша позиция. Това ще се промени към по-добро на 8 и 10, но прочетете повече за това в статията за благоприятните дни през ноември 2023.

Опасни дни през ноември 2023

18 ноември – Слънце в съвпад с Марс

Този ден ще бъде много опасен. Когато Слънцето и Марс се съберат в съвпад, това носи хаос и объркване в нашия свят. Хората стават много агресивни и упорити. Това ще бъде денят на царуването на елемента Огън и най-негативната му страна. Астролозите съветват на 18-ти да не пресичате пътя на никого и да бъдете максимално внимателни в думите и действията си. В никакъв случай не трябва да отмъщавате, да ревнувате или да завиждате.

21 ноември – опасно положение на Луната в перигей

21 ноември е денят на перигея на Луната, тоест нейното най-близко доближаване до Земята. Това означава, че нощната звезда в този ден ще има максимална сила, но ще има голям проблем с позицията на Луната. Тя ще бъде в зодия Риби, което ще се отрази изключително негативно на късмета, настроението и мотивацията ни. Това е ден на силен дисонанс, тъй като растежът на Луната е най-зле съчетан с енергията на елемента Вода. На 21-ви трябва да почивате повече и в никакъв случай да не се преуморявате.

312

Similar Posts