Лайфстайл Мода Стайлинг Стил

Оранжевата очна линия на Лондонската седмица на модата обещава да бъде най-голямата тенденция на есента

Оранжевата очна линия на Лондонската седмица на модата

Не е тайна, че новите артикули, които моделите показват на модни ревюта, много скоро се превръщат във вирусна тенденция. Това се отнася както за облеклото, така и за аксесоарите и грима. На седмицата на модата в Лондон много модели се отличаваха с дръзки оранжеви стрелки.

 

Най-добрите цветове

Гримьорите често използват ярки нетривиални цветове за модели на грим, като розово, бледо сребристо, червено или жълто. Но оранжевото отдавна е аутсайдер, тъй като се свързва с лош бронзант или ярък руж.

Но през сезон есен-зима 2022-2023 гримът придобива както гръндж, така и бляскави нотки, което дава на гримьорите много широко поле за творчество.

Оранжевото управляваше нощта на Седмицата на модата в Лондон

Гримьорите използваха нюанси от мек пастелен пясък до наситено оранжево. За да победи акцентите, очната линия е направена много широка и удължена. Така цялото внимание е насочено към очите.

Ярки акценти

Оранжевото се превръща в чудесен фон за блестящи акценти.

Така че, за да създадат ярък блестящ външен вид, много гримьори използваха кристали, а оранжевото стана чудесен фон за такъв грим.

Популярността на оранжевите цветове на очната линия на седмицата на модата в Лондон предполага, че през следващия сезон (пролет-лято 2023) ярко акцентиращият грим на очите ще бъде на върха на тенденциите. Има всички основания да се смята, че оранжевият цвят няма да напусне върха на хит парада на актуалните цветове за модерен грим.

 

Най-вероятно няколко нюанса ще се откроят като фаворити, но самият цвят ще остане в центъра на модните зони.

Въпреки своята двусмисленост, оранжевото върви добре с всеки цвят на кожата и изглежда добре – както на бледо блондинки, така и на мургави креоли, което гримьорите не пропускат да подчертаят, когато създават образи на модели.

Гримът, както всяка модна индустрия, се развива бързо, но има всички основания да се смята, че новата тенденция за цялата следваща година е ярко оранжевата очна линия.

130

Similar Posts