Любов и връзки

ОСНОВНИТЕ МЪЖЕ в живота на една ЖЕНА: Всеки от тях има важна роля

ОСНОВНИТЕ МЪЖЕ в живота на една ЖЕНА

В живота на една жена има двама основни мъже. Всеки от тях има важна роля…

 

Една от тях е първата силна любов. Това е този, който те издига на небето, но един ден безмилостно те пуска оттам на грешната земя. Това е човек, който е бил всичко за теб, за когото буквално дишаше и живееше, но който изобщо не го оцени и почти избърса краката си в теб.

Такъв човек учи, че любовта може да бъде трудна и понякога много болезнена. Че любовта причинява не само „пеперуди в стомаха“, но и белези по сърцето.

Връзката с този мъж може да ви направи „бодлива” като таралеж и „отровна” като змия. Бихте могли да сложите маска на цинизъм и безразличие, за да се предпазите по някакъв начин от нови белези и удари на съдбата. След тези връзки жените често спират да вярват в любовта и че като цяло заслужават нещо по-добро и повече от това, което вече са имали.

Но за да скрие тази несигурност, този дълбок страх и отчаяние, които подлите пипала стискат гърлото й всеки път, когато се събуди съвсем сама в студеното си легло, такава жена ще сложи маската си всяка сутрин, ще залепи изкуствена усмивка и ще отиде да завладее свят.

И нито една жива душа няма да разбере какво наистина се случва в сърцето й…

Но ще мине малко време и всички лоши неща ще започнат да се забравят.

Сърцето ви вече няма да боли толкова много и дори ще започнете да си представяте себе си във връзка с някой друг, въпреки че страхът от отваряне и изгаряне отново все още не ви е оставил напълно.

 

И точно тогава ще срещнете него – вашия втори мъж.

 

Човекът, който ще ви помогне да забравите всички лоши неща, които сте носили и тачили в сърцето си толкова дълго и който ще излекува и излекува всичките ви рани и белези.

Той ще бъде търпелив и много грижовен и най-важното е, че няма да ви принуждава да правите нищо.

Този мъж ще разбере, че някога сте били много наранени и сега просто се страхувате, че всичко ще се повтори. Затова той ден след ден ще печели доверието ви и ще ви убеждава, че няма да ви направи нищо лошо, че е с вас за дълго време и че наистина заслужавате уважение и любов.

Затова просто вярвайте, че съвсем скоро ще срещнете човек, който ще възроди вярата ви в любовта и истинските чувства, а първият… той ще остане в далечното минало.

В края на краищата, дори след най-силната гръмотевична буря, в небето винаги се появява дъга. Просто трябва да изчакате вашата дъга…

273

Similar Posts