Астрология

От 29 октомври 2023: Какво да очакват зодиите по време на ТРАНЗИТА на ЛУННИТЕ ВЪЗЛИ

29 октомври 2023 - транзит на лунните възли

Лунните възли са сенчестите планети Раху и Кету, които нямат физически тела. Всъщност, това са точките на пресичане на орбитите на Земята и Луната, които заемат позиция в границите на едно съзвездие за около година и половина и се движат доста бавно по небето.

От 12 април 2023 Раху е в Овен, а Кету – във Везни. Но от 29 октомври възлите ще започнат да се движат по-нататък: Раху – към Риби, Кету – към Дева. Този транзит ще продължи до май 2025 г. Астролозите обясняват какво носи това движение и за какво трябва да се подготвят зодиите.

Възлите вече са заемали подобни позиции през 1912–13, 1930–32, 1950, 1968–69, 1986–88, 2005–2006.

 

Раху в Риби, Кету в Дева

Раху в Риби е позиция, която ще повлияе на промяната в мисленето на много хора. Ако предишните няколко години, докато Раху беше в Овен, бяхме заобиколени от лозунги, ярки шоута, внезапна поява на нови значения и шокиращи новини, сега ще се формира желание за дълбоко разбиране на процесите, познаване на истинските причини и събития и психологията на действията. Много ще изпитат желание за отдаване на религия, езотеризъм и всичко неземно, необяснимо и ненаучно.

Ще има много открития, изобретения, пътувания, общуване. За всички, без изключение, ще дойде време на промяна, загуба на различни видове – връзки, финанси.

Умението да пуснеш миналото, да се насочиш към нещо вечно и неразрушимо, към вътрешното си Аз, се превръща в едно от най-важните умения по време на този транзит.

 

Пътуването по вода не се препоръчва, особено през 2025 г.

Ще има много прояви на недоволство от властта – митинги, стачки, демонстрации. Ще бъдат приети голям брой нови закони, ще се променят държавните граници.

 

Сега нека видим влиянието на транзита на Раху в Риби, Кету в Дева за всеки знак.

Овен

Овенът е изправен пред разходите и уроците, свързани с раздялата и изоставянето. Може да има желание за уединение, изолация и повишен интерес към духовното. Чудесно време за изучаване на духовни практики – йога, молитва, пътуване.

Телец

Благоприятен транзит за изява и изява на себе си. За мнозина себеизразяването ще бъде пряко свързано с увеличаване на доходите. Връзките са подложени на изпитание. Много общуване с нови хора и преосмисляне отношенията с децата.

Близнаци

Смяна на работата или вида дейност е много вероятна. Желанието за новост, желанието да опитате нови неща и да опитате себе си в нещо ново. Много ще напреднете в кариерата, но в семейството може да има изблици на неразбиране поради липсата на внимание. Мнозина ще започнат да променят жилището си, което може да означава преместване, ремонт или просто чувство на дискомфорт, желание да промените нещо в интериора на дома. Не се препоръчва покупка на недвижим имот или кола.

Рак

Раците ще имат много активен период. Те ще научат много през това време. Общуване с ментори и учители, дълги пътувания, обучение, командировки – всичко това ще ви помогне да подобрите живота си. Преразгледайте своите принципи и възгледи.

Лъв

Лъвовете ги очакват кризи – транзитните събития ще тестват техните вътрешни опори, възгледи и ценности. През този период Лъвовете ще преживеят вътрешни трансформации, дълбоки преживявания, нещо, което ще ги шокира, ще ги накара да мислят много и да ценят всичко, което имат. Не е изключено да получат пари: наследство, печалби и други.

 

Дева

Девите ще се научат да изграждат връзки и да получават различни дивиденти от тях. В същото време отношенията могат да бъдат преоценени: с кого съм, защо съм с него? Това моят човек ли е? Полезно е да започнете нещо ново, да опознаете себе си, да бъдете честни към себе си и  партньора си. Ако нямате брак или връзка, то този транзит ви предлага тази възможност.

 

Везни

Ще участвате успешно в състезания, ще се развивате в кариерата, особено ако работите в сферата на услугите. Представителите на този знак успешно и с ентусиазъм ще се занимават с всичко, свързано с подобряване на здравето. Но трябва внимателно да планирате разходите си. Приятен бонус е, че приходите ви ще нарастват през този период.

 

Скорпион

Креативността, създаването на проекти и образованието са основните теми за Скорпионите по време на този транзит. Учите много и работите интензивно интелектуално. Връзките, отношенията и средата се променят. Общуването с децата се преосмисля – много деца ще докажат своята самостоятелност. Трябва да анализирате страховете си и да избягвате свръхпротекцията. Засилват се влюбването, романсите, желанието за флирт и любовните трепети.

 

Стрелец

Стрелецът има голяма вероятност да се премести или да пътува до друга страна. Когато купувате жилище, имайте предвид, че транзакцията няма да върви гладко, освен това покупката може да изглежда неуспешна след края на транзита, тоест вече през 2025 г. Ако смените работата си единствено заради доходите, много бързо можете да се разочаровате, така че се доверете на вътрешните си усещания и потърсете нещо за душата си. Знайте, че след като смените сферата, няма да ви е лесно да се върнете назад, така че бъдете внимателни и предпазливи в решенията, които вземате.

 

Козирог

Козирозите ще имат много работа с информация, това е страхотно време за вас. Предстоят много пътувания, командировки и забавления. Общуването ще е предимно с връстници или млади хора. Разчитайте на себе си, на собственото си мнение, на собствената си сила.

 

Водолей

Трябва да внимавате какво ядете, пиете и казвате. Може да сте несдържани и това да създаде проблеми. Възможни са изкушения, придобиване на лоши навици, например – нездравословна храна. Следете разходите – те могат да бъдат внезапни и неприятни. Спазвайте законите и разпоредбите, не поемайте гаранции в делата на други хора.

 

Риби

Представителите на зодия Риби ще успеят да изразят себе си и своите желания, но отношенията с други хора, особено с близки хора: партньори, съпрузи, могат да пострадат от това. Като цяло това е успешен и много комфортен период за Рибите – период на творческо вълнение, прилив на сили възможност да се окажат в центъра на вниманието. Това е подходящ период за творчески проекти, смяна на сфери на дейност и задълбочаване на вътрешното разбиране.

881

Similar Posts