Езотерика

От какви предмети в спалнята трябва да се отървете, за да забравите за кошмарите и парализата на съня

Какви неща не трябва да има в спалнята

Има няколко опасни предмета, които не трябва да се държат в спалнята, защото могат да причинят кошмари и парализа на съня. Всеки от тях си има своя собствена енергия и тя не е положителна.  

Ако сте измъчвани от постоянни кошмари, тогава това е добър повод да помислите дали причината не е в обстановката.

 

Кои предмети могат да причинят кошмари и парализа на съня?

 

Развалени технически устройства

Никой, може би, няма да се радва да бъде в стая, където светлините мигат през цялото време. Това не само представлява опасност от поява на кошмари, но може да причини и пожар. Постоянно мигащата лампа раздразни човек и причинява само отрицателни емоции. Това води до влошаване на настроението преди лягане и през нощта сме измъчвани от различни кошмари.

 

Комплект за първа помощ с лекарства

Спалнята не е много подходящо място за съхранение на лекарства. Особено не се препоръчва да съхранявате лекарства под леглото. Кутията с лекарства близо до леглото няма да донесе нищо добро на спящия човек. Тя само ще излъчва отрицателна енергия, свързана със заболявания и ще създаде негативна атмосфера.

 

Стари дрехи и обувки

Поради факта, че повечето апартаменти са малки, няма място за много стари неща. Много хора използват като склад пространството под леглото, което страшно вредно. Забравените там ненужни неща оказват супер негативно влияние върху енергията на спящия човек.

 

Домакински уреди

Специалистите препоръчват да не държите никакви домакински уреди в спалнята, защото те генерират магнитно поле, което продължава въздействието си върху нас дори когато уредите са изключени. В резултат на това се оказва, че вместо почивка, хората губят сила и енергия по време на сън.

 

Какви други неща не трябва да има в спалнята?

 

Цветя

Любителите на цветята вероятно харесват да ги има във всяка стая на дома. Но не им е мястото в спалнята. Според Фън Шуй, цветята насърчават кавги и разногласия между съпрузите.

 

Телевизор и електронни джаджи

Много хора обичат да гледат телевизия преди лягане, но е по-добре да не го правят  в спалнята. Радиацията идва от всяка техника, което от своя страна намалява качеството на съня. Освен това, преди лягане не се препоръчва да седите дълго време на телефона или да гледате нещо на таблета – това може да наруши съня ви.

 

Огледала

Огледалото е в състояние да отразява енергията, а през нощта тя ще циркулира между тялото и огледалото. Ако не е възможно да премахнете огледалото, тогава го поставете по такъв начин, че да не отразява тялото ви докато спите.

 

Оборудване и предмети, свързани с работата

Всеки мечтае да има велоергометър или бягаща пътека у дома. Тези предмети обаче не трябва да се поставят в спалнята. Те разпиляват мислите и пречат на почивката. Най-добре е да обособите за тях друга стая, която не е предназначена за почивка.

3003

Similar Posts