Езотерика Психология

От какво зависи късметът ни и как да направим така, че животът ни коренно да се промени

от какво зависи късметът ни

Няма случайни неща – законите на късмета действително съществуват. Той зависи от определени фактори, което означава, че  можете да направите богатството си постоянен спътник.

Много хора са свикнали да мислят, че късметът е само временно нещо. Но, всъщност, е точно обратното. Късметът е процес, който се подчинява на собствените си строги закони. И това, което ще прочетете сега ще промени начина ви на мислене за живота и личния успех като цяло.

От какво зависи късметът ни

Изследванията на парапсихолози в тази област показват, че късметът не е нищо повече от модел на случайни събития, които пряко зависят от човешката психология.

Съществува и езотерична гледна точка, която настоява, че капризното богатство може да бъде привлечено по различни начини.

Всяко мнение е отчасти вярно. Но за да разберем законите, по които късметът присъства или отсъства в живота ни, е необходимо да забравите за всичко, което знаете за няколко минути и да подготвите ума си за нова информация.

Много хора вярват, че  кармата влияе върху късмета. Но спомнете си колко пъти вие самите сте се чудили защо светът е пълен с нечестни късметлии и праведни губещи?

Изглежда, че човек е безкрайно мил и отзивчив, но дори и в този случай изобилието на Вселената го заобикаля. Факт е, че късметът дори не влияе косвено върху въпросите на морала и вярата.

Късметът или, както често го наричат, капризно богатство, е отклонение към определено събитие, което води до благоприятен изход.

Той е честотата, с която тези събития идват в живота ви.

Щастлив човек е някой, който има добре настроена честота на приемане. Можете да се настроите на вълна от късмет и изобилие.

Законите на късмета

Наблюдавайте поведението си. Идентифицирайте събития, които противоречат на установените модели на късмет и променят начина ви на живот. След месец ще забележите значителен пробив в това отношение, а първите промени ще са забележими в рамките едва на седмица.

Дарове на съдбата

Постоянно някои хора се оплакват от съдбата ни. Всъщност, те просто не знаят как да приемат знаците на Вселената  и да изпуснат от поглед благоприятните обстоятелства.

Ако сте един от тези, които минават покрай знаменитост и не искат автограф от страх да не ви отхвърлят, вие сами отблъсквате късмета от себе си. Просто трябва да проявите поне минимум активност. Колебанието ще затрудни успеха ви.

Мисловни процеси

За да не пропуснете щастлива случайност, трябва да се отървете от безпокойството. Всеки има проблеми. Но не е нужно да отделяте всяка минута за да мислите за тях. Късметлиите отделят минимум време за това.

Релаксация

Редът е добро нещо, но трябва да правим всичко умерено. Пълен контрол и ясен план за всичко, случващо се около нас, е нещо невъзможно. Животът е мобилен и променлив. Спонтанността е ключът към късмета. Живейте за момента – тук и сега.

Заслужена награда

Трябва да обичате себе си. Успешните хора признават всичките си победи, постигнати дори с минимални усилия и заслужено се възнаграждават за работата, която вършат. И обратно – губещите се обвиняват за всяка грешка.

Силните ни страни

Всеки човек има своите силни страни. Някой притежават изобретателност, други – чар и така нататък. Всеки ден се изправяме срещу проблеми и всеки ден трябва да намираме решения. Успехът е в откриването на най-лесния път.

Усетете момента

Не е добра перспектива да се втурнете в битка и въже, когато има време да изберете подходящия повод. Щастливите хора усещат интуитивно подходящия момент за действие.

Излизане отвъд стереотипите

Стереотипите, според които обществото живее, диктуват неговите собствени правила. Вместо да се доверявате на слухове и непроверена информация, опитайте да излезете извън тях. Ако опитате, тогава всички ограничения ще се сринат пред вас. Не забравяйте – само вие  решавате съдбата си .

Добро самочувствие

Губещите обикновено са несигурни хора. На фона на късметлиите те се отличават със сдържаност и плахост. Успешният човек не се страхува да бъде наречен невежа, мързелив човек или друго. Той си казва: „И какво от това? Това може да се случи на всички? „.

Винаги победител е този, който не се поддава на трудности и не се страхува да се учи от грешките си.

Уважение към късмета

Представете си ситуация: дадохте всичко от себе си, работихте и все пак ви отхвърлиха, просто защото сте твърде добри. Когнитивен дисонанс, нали? По същия начин късметът не разбира защо, след като е дошъл, продължавате да чакате неприятности. Радвайте се на щастливия повод и той определено ще се върне отново, като покани още щастливи поводи със себе си.

Грешно мислене

Губещите правят смъртоносната грешка, вярвайки, че ако имат късмет, той трябва да е заради нещо си. Успешните хора просто се наслаждават на момента. Търсенето на истината често разваля щастливия момент, в който е време да започнете да действате, а не да задълбавате в произхода и причините.

Навици

Всяко удоволствие може да се превърне в познат начин на живот, в рутина. Докато новото не стане навик, то носи щастие, но щом стане част от живота, се превръща в нещо ежедневие и вече не носи такава тръпка, както преди. Животът е динамичен и изисква постоянно излизане от зоната на комфорт. Да, топло и уютно е в тази зона, но ужасно скучно.

Справяне с неуспехите

Всяко заключение, което сте направили за първи път, след внимателно обмисляне на ситуацията, е полезно и разкриващо. Останалата част от самокритиката само ви носи негативна енергия. Късметлиите търсят нови възможности и … нови грешки.

Лична отговорност

Прехвърлянето на отговорност върху другите е последното нещо, от което се нуждаете. Не обвинявайте хората, събитията, съдбата и всичко останало за грешките си. Обвинявайте себе си. В ръцете ви е вашето лично щастие, за което вие сте отговорни преди всичко пред себе си.

Щастлива аура

Това е просто: вярата в лош късмет привлича провал, докато надеждата за най -доброто привлича късмет. Вярата определя бъдещата ви съдба, така че бъдете внимателни, когато работите с това мощно оръжие.

Борба със себе си

Не можете да действате безразсъдно, напълно пренебрегвайки собственото си мнение. Ако вървите срещу себе си, нарушавате своята уникалност и не приемате себе си такъв, какъвто сте. Тогава неуспехът ще ви унищожи. Щастието се крие в приемането на вашия вътрешен свят, вашите нужди и желания. Научете се да правите това, което искате.

Оптимизъм

Едно нещо може да се тълкува по различни начини. За песимиста чашата винаги е наполовина празна. И така е по отношение на всичко. Научете се да забелязвате положителни подробности. Превръщането на познатите малки неща в добри възможности е лесно. Достатъчно е да погледнете на всичко през призмата на оптимизма.

Премерени рискове

Вселената ви сигнализира с всички сили, че животът ви скоро ще се промени, но се страхувате от промяната? Не бива. Разбира се, няма гаранция, че ще излезете победител от всяка игра, но криейки и отлагайки възможностите, никога няма да можете да разберете какво би могло да бъде. Не забравяйте, че с оптимистичен подход всички врати ще се отворят пред вас.

Приказка за възрастни

От детството ни показват възрастни, които са пълни с проблеми, те са сериозни и мрачни. Отначало се страхувахме от тях, а когато стигнем тяхната възраст пък се страхуваме да бъдем щастливи.

Щастието не се определя от социалния статус, както късметът не зависи от парите.

Успешните хора не се страхуват да се държат като деца и да живеят за момента, така че може понякога да не се вписват в общоприетите рамки. Но това е единственият път към щастлив живот.

Късметът зависи пряко от нас

Късметът зависи само от нас. Променяйки поведение, което най -вероятно е фалшиво и наложено отвън, можете да видите света по нов начин. Оказва се, че всичко е изненадващо просто и Вселената, подобно на късмета, живее по собствените си закони.

Щом ги разберете и приемете, ще намерите истинското щастие!

17554

Similar Posts