Езотерика

От понеделник до неделя: В кои дни от седмицата сънищата са пророчески

В кои дни от седмицата сънищата са пророчески

Всеки човек сънува, но не всички могат да бъдат наречени пророчески. Понякога дори не ги помним, защото събуждането се случва в различни фази на съня и не винаги в тези, които ни позволяват да си припомним видяното насън. Или пък сънят се помни само в първите минути след събуждането и след това напълно се изтрива от паметта. Затова хората, които не пропускат да се възползват от съветите на подсъзнанието, следят за пророчески сънища и винаги държат химикалка с тетрадка близо до леглото, за да имат време да запишат съня си. Също така, сънищата имат различно значение в различните дни от седмицата. Да видим какво.

 

Сънища в нощта срещу понеделник

Сънищата, които човек сънува неделя вечерта, се наричат ​​индикатори за неговото състояние. Те са много важни – отразяват чувствата ни относно събитията от изминалата седмица или изминалия ден и визуализират събития от следващата седмица. Често могат да са важен знак за  разрешение на някакъв важен за вас въпрос.

 

Сънища в нощта срещу вторник

Вторник се управлява от войнствения Марс, така че сънищата в понеделник срещу вторник са преживяване на някои ярки събития и емоции от живота ви. Ако те са ярки и цветни, в тях може да се съдържат отговори на трудни житейски въпроси.

 

Сънища в нощта срещу сряда

Сънищата в нощта вторник срещу сряда като правило са фрагментарни, непоследователни, с непредсказуем и объркващ сюжет. Имат значение само тези, които човек сънува след полунощ, тъй като те могат да съдържат отговори на важни въпроси. Ако тогава видите някой от роднините си, вероятно той се нуждае от вашата помощ.

 

Сънища в нощта срещу четвъртък

Известно е, че пророческите сънища се сънуват точно тогава, така че трябва да сте много внимателни към такива сънища. Те трябва да се запомнят и анализират. Смята се, че предсказанието, кодирано в тези сънища, ще се сбъдне в близко бъдеще. Хората, които виждате насън в четвъртък, искрено са загрижени за вас и можете да разчитате на тяхната помощ в случай на беда.

 

Сънища в нощта срещу петък

Венера управлява света от четвъртък до петък, така че сънищата за любов, лични и романтични отношения се сбъдват през тази нощ. Тогава можете да видите своята сродна душа, дори и още да не сте я срещнали. А сънуваните промени в личния ви живот ще се сбъднат наяве.

 

Сънища в нощта срещу събота

Сънищата в петък срещу събота се считат за съдбоносни, тъй като това време е под контрола на Сатурн, който отговаря за съдбата. Тези могат да не са непременно пророчески, но предупреждават, намекват, подсказват какво трябва да се направи. Сънищата, сънувани  сутринта са особено важни.

 

Сънища в нощта срещу неделя

Сънищата в събота срещу неделя се тълкуват в съответствие със ситуацията и съдържанието им. Ярък, цветен, положителен сън предвещава благоприятни промени, които ще се случат в близко бъдеще. Тревожен сън говори за вашето нестабилно емоционално състояние, но се счита за „празен“ и не предвещава нищо.    

260

Similar Posts