Езотерика

Откраднат късмет: 6 ефективни начина да върнете късмета в живота

Как да върнете късмета в живота

Късметът не ни следва винаги и навсякъде. Понякога или звездите и планетите стават дисонансни, или ние самите правим нещо нередно, провокирайки появата на черна ивица. Във всеки случай има ефективни начини да върнете късмета в живота си.  

 

Мнозина приписват неуспехите на наличието на черна енергия в къщата . Това може да е причина за неприятности и проблеми, но това не е единствената причина, поради която съдбата може да се отвърне от нас.

 

Променете начина си на живот и мисли

Опитайте се да си спомните точно от кой момент е започнала черната ивица в живота без късмет. Най-вероятно веднага ще си спомните какво се е случило точно в този момент. Може би лош навик се е върнал при вас, сте сменили работата си или сте решили да промените мястото си на пребиваване и т.н.

 

Опитайте се да се „върнете“ към състоянието, в което сте били преди. Отървете се от лош навик, от някои токсични нагласи, които са ви насадени от интернет или неприятно познанство. Понякога е много полезно да направите крачка назад, а не встрани. Няма нищо лошо в това.

 

Спрете да общувате с неприятни хора

Това е много важен съвет, който ще помогне на повечето хора, изгубили късмета си, да си го върнат. Факт е, че в нашата среда почти винаги има хора, които мислят по някакъв начин неправилно, но ние ги слушаме, защото по някаква причина ги уважаваме. Често се случва човек да ни желае доброто и да не е енергиен вампир или манипулатор, но в дадена ситуация да проявява открития си скептицизъм.

 

Например, вие казвате, че искате да отслабнете, а той казва, че няма да се получи. Вие казвате, че се надявате ситуацията в страната да се подобри, но той казва, че това е невъзможно. Така във вас се появяват негативни нагласи, че всичко е лошо и не можете да промените нищо в живота си. Законът за привличането ни казва, че мислите стават реалност. Така късметът се отвръща от нас, защото сме убедени, че нещата няма да се оправят.

Променете отношението си към света

Ако мислите, че хората са зли и всички събития, които се случват около нас, са предсказани и не могат да бъдат променени по никакъв начин, тогава така да бъде. Късметът следва предимно тези, които вярват в чудеса и преобладаването на добрата енергия над лошата.

 

Оптимизъм и добро настроение, вяра в себе си и във факта, че светът около нас може да се промени за една нощ – това е основното условие за привличане на късмет.

 

Гледайте кармата си

Късметът може да изчезне, ако направите нещо лошо. Например, ако се възползвате от добротата на някого. Или вземете нещо, което не ви принадлежи. Рано или късно кармата ще ви застигне, но ще го направи в най-неподходящия и най-неочакван момент. В този случай късметът ще изчезне, така че ще трябва да се справите сами с трудностите.

 

Колкото повече добри дела правите, толкова по-добър става животът ви. Това не означава, че трябва да раздадете парите си на бедните или да напуснете работата си и да започнете да помагате на родителите си или други роднини. Добротата е способността да вършите правилните добри дела точно в онези моменти, когато това се изисква от вас. Колкото повече ги правите, толкова по-често късметът идва при вас.

 

Благодарете на други хора

Помощта е важна и ако ви помогнат, не забравяйте да благодарите на хората. Каквото и да направят за вас, вашата благодарност е задължителна. Първо, просто е приятно за някой, който ви предоставя услуга или ви помага по някакъв начин да се справите с трудностите. Второ, необходимо е да се поддържа баланс. Благодарността е нашето заплащане за получената добра енергия, пари и помощ. Този подход ще ви помогне да върнете късмета си.

 

Използвайте талисмани

Пасивният източник на късмет също е много важен. У дома можете да окачите подкова на стената. Можете да вземете минерали със себе си: топазът ще ви помогне с късмет във финансовата сфера, авантюринът ще привлече успех в интелектуалната работа, перлите или гранатът ще донесат късмет в любовта. Също така е полезно да имате ориенталски талисмани за късмет у дома като хотей, дракон, вятърен звънец.

 

Талисманът няма да може радикално да промени живота ви, но в определени ситуации ще ви помогне да привлечете късмет. Това може да е много важна и съдбоносна среща, финансова сделка, среща с важен човек и т.н.

1211

Similar Posts