Астрология

Пълнолуние в Близнаци 27 ноември 2023 г.: Какво ни очаква по време на „мразовита/боброва Луна“?

Пълнолуние в Близнаци 27 ноември 2023

Пълнолунието в Близнаци благоприятства установяването на контакти и взаимоотношения между хората и обмена на информация. Близнаците символизират разнообразната променливост на нашия житейски опит; това е енергията на постоянната промяна и лекотата на битието.

 

Кулминацията на лунния месец, който започна на 13 ноември, пада на 27 ноември – това е денят на пълнолунието в Близнаци, което ще настъпи в 11:16 часа на 5-ти градус. Всеки месец по време на пълнолуние изпитваме стрес и същевременно повишаване на енергийния потенциал. Влиянието на пълнолунието започва един ден преди и продължава един ден след самото пълнолуние. Това е времето, когато правим равносметка и оценяваме резултатите от нашите дела.

 

Пълнолунието в Близнаци се управлява от Меркурий

Пълнолунието в Близнаци се управлява от Меркурий, движещ се през Стрелец, където има статут на изгнание. Това е знак за баланс, точно както стрелецът, когато изтегля стрела, трябва да е в състояние на баланс и вътрешна тишина, преди да го направи.

 

От 25 ноември Меркурий навлиза в ретрограден цикъл, което засилва склонността към абстрактно мислене, откъснато от конкретната, реална реалност, оставяйки нещо настрана. Светът ще изглежда хаотичен и сложен за хората, а случващото се около тях изглежда нелогично.

 

Основните задачи на пълнолунието на 27 ноември са да намерите умен начин да излезете извън обичайния кръг, да преминете към обема на определени знания и информация и да разширите хоризонтите си. От простото да стигнете до сложното, да разпространявате светлината и енергията по-нататък, да преминете на ново ниво, да развиете нещо сами, а не да бъдете посредник.

 

Миналият опит е от голямо значение, помага да се привлече вниманието, да се вдъхновят други хора и да им се покажат нови перспективи в настоящата нестабилност. Необходимо е да се обръща внимание на детайлите, като се разделят сложните задачи на по-малки и управляеми части.

 

Марс образува опозиция с Пълнолунието и от една страна дава висока енергичност, предприемчивост, а от друга агресивност към чуждите емоционални атаки. На това пълнолуние у много хора ще се прояви инат, своеволие и импулсивност. Струва си да се движите с повишено внимание в близост до пътното платно, в състояние на раздразнение е по-добре да не шофирате.

 

Националните и религиозните въпроси стават още по-изострени по това пълнолуние. Хората са склонни да действат според своите убеждения, в съответствие с традициите, но това може да създаде повече конфликти с представители на други религиозни групи. Повишава се ефективността на международното сътрудничество и международните отношения.

 

Пълнолунието в Близнаци е свързано с взаимодействие, междуличностни отношения и комуникация

Предпочита начинания, свързани с дейности в полза на другите хора и цялото човечество. Би било добре да се обърне внимание на нравственото възпитание на децата, да се обърне внимание на постъпките им от морална гледна точка. Благоприятно време за журналисти, събиране на различна информация, изказване пред публика.

 

Близнаци корелира с човешкото енергийно тяло, което е посредник между физическото тяло и по-фините тела. Ключови думи: обмен, информация, мислене, логика, контакт, обучение, документ, движение, роднини, пътуване, посредничество, знание.

 

Знакът Близнаци и Меркурий характеризират постоянна променливост, осъзнаване на двойствеността. Те контролират органите на говора, дишането, горните крайници – рамене, ръце, пръсти. А също и нервната система, окислителните процеси в кръвта, които генерират жизненоважна дейност, координацията на движенията – това, за което отговаря малкият мозък

 

Преразгледайте целите си

Пълнолунието на 27 ноември ни напомня, че може би е дошло времето да преразгледате целите си и се насочете отново към по-висока цел в живота си. Или дайте на живота си малко по-различна посока, по-съобразена с израза на вашия вътрешен свят и духовен стремеж, вашата цел.

 

Пълнолунието в Близнаци активира елемента Въздух

В следващите дни преди и след пълнолуние е добре да въведете елементи от Фън Шуй в ежедневието си: камбани, ловци на сънища, да слушате духова музика, да изпълните къщата с приятни аромати и свежест. Обърнете специално внимание на вентилацията на помещението. Във въздушните дни е най-активна положителната енергия, която навлиза в дома ни заедно с въздуха.

 

Време за флирт

Това е време на леко, неангажиращо общуване, флирт и лекомислие. Една от най-добрите позиции на Луната за създаване на нови запознанства. Хората по това време стават по-отворени, доверчиви и общителни.

 

Пълнолунието в Близнаци е подходящо за посещение на стилист, фризьор, особено добре е да заложите на атрактивни прически.  

 

Процесите на снабдяване, доставки и транспорт, командировки и всякакви пътувания ще бъдат успешни и запомнящи се. По-лесно е да се адаптирате към ново място, да намерите общ език дори с най-трудния човек и да поддържате всеки разговор. Тъй като Луната е в опозиция с Марс в деня на пълнолунието, е необходимо да контролирате емоциите си и да спрете навреме, ако внезапно започне неконструктивен спор. Важно е да превърнете възникващата конфронтация в шега.

 

Представителите на знаците на стихията Въздух (Близнаци, Везни, Водолей) ще изпитат максимално енергиите на пълнолунието на 27 ноември

А това, от своя страна, ще осигури много възможности за осъществяване на желанията им. Можете да получите нова позиция, да създадете полезни връзки и лесно да сключите изгодна сделка, да разширите своя бизнес, собствен бизнес, собствен проект. Самоувереността се увеличава, което ви позволява да се справите с много житейски проблеми. А отпуснатото, спокойно поведение успокоява другите.

 

Засилва се желанието за утвърждаване на авторитета и настояване на мнението, което може да има изключително негативно въздействие върху сферата на партньорството. По-добре е да прекарате деня на пълнолунието сами.

 

Ноемврийското пълнолуние в Близнаци се нарича още „мразовита“ или „боброва“ Луна, тъй като бележи прехода от есента към зимата.

Смята се, че по това време бобрите изграждат язовири и се готвят за зимата. Традицията да се измислят имена за пълнолуние бележи началото си от древността, от индийските племена. Те са се позовавали на характеристиките на месеците, метеорологичните условия и поведението на животните.

 

При пълнолуние в Близнаци, Слънцето е в Стрелец и повишава оптимизма, така че е много важно да запазите известна рационалност.

Ако съберете цялата си увереност и започнете да действате, наистина можете да промените много в живота си.

Пълнолунието на 27 ноември 2023 е чудесна възможност да направите равносметка и да приложите всичките си умения, за да постигнете целите си.

711

Similar Posts