Лайфстайл

Памела Андерсън получава 10 милиона долара само за две седмици брак

Памела Андерсън получава 10 милиона долара

Снимка: Associated Press

Бившият съпруг на Памела Андерсън й остави 10 милиона долара след две седмици брак.

Той признава, че все още я обича.

Американската актриса и модел Памела Андерсън ще наследи 10 милиона долара от бившия си съпруг, филмов продуцент и фризьор Джон Питърс.

Звездата и продуцентът бяха официално женени само две седмици, но това не попречи на 77-годишния Питърс да добави бившата си съпруга към завещанието си.

В интервю за Variety Джон признава, че винаги е изпитвал топли чувства към Памела, затова решил да й остави значителна сума след смъртта си. Както каза Питърс,  звездата дори не подозирала, че такава е в волята на продуцента.

Памела Андерсън получава 10 милиона долара

Снимка: Associated Press

„Винаги ще обичам Памела, тя ще бъде завинаги в сърцето ми. Всъщност аз й оставих 10 милиона долара в моето завещание. А тя дори не го знае. Никой не го знае. Просто казвам това за първи път. Аз, може би, не трябва и да го казвам. Така че, това е за нея, независимо дали има нужда или не“, казва Питърс.

Връзката между Памела Андерсън и Джон Питърс започва през 1989 г., след като се срещат на парти на Playboy. Тогава двойката се среща само за няколко месеца. След дълга пауза Памела и Джон подновяват връзката си в края на 2019 г. и няколко месеца по-късно сключват официален брак, който обаче продължи само две седмици.

730

Similar Posts