Хороскоп

ПАРИ БЕЗ ЛИМИТ: Седмичен финансов хороскоп 21-27 август 2023

Седмичен финансов хороскоп 21-27 август 2023

Съветите на астролозите, съдържащи се във финансовия хороскоп, ще помогнат на знаците на Зодиака да изберат правилната посока, за да постигнат бързо успех. В периода от 21 до 27 август 2023 всеки ще има късмет, ако не пренебрегва случващото се около него и спре да отлага.

 

Голям проблем за финансовия сектор ще бъде ретроградността на Меркурий, започваща от 23-ти август. Няма да има почти никаква подкрепа, но това не означава, че планетата ще ни пречи. По-скоро само безделниците ще загубят парите си, а отговорните хора ще научат какво е успех. Основното сега е да запомните как да възстановите силите си.

Овен

Овните трябва да се вслушват в себе си тази седмица и да не пренебрегват раждащите се идеи. Влиянието на звездите и планетите може да се използва във ваша полза, като разширите хоризонтите и се доверите на вътрешния си инстинкт. За подобряване на финансовото състояние ще помогне използването на вродените ви таланти. Едва ли ще е лесно, защото тази седмица Меркурий ще отслабне. Възможно е да има ситуации, когато трябва да изберете в каква посока да продължите.

 

Телец

Възможно е да има възможност за допълнителни печалби, но за това ще трябва да пожертвате почивка и лични планове. Планетите ще помогнат на Телеца да намери начин да увеличи доходите, но за това ще трябва да работи усилено и да не отлага решаването на важни въпроси за неопределено бъдеще. Малко вероятно е да успеете да се отпуснете както трябва между 21 и 27 август, но не трябва да правите трагедия от това. Активността в деловата сфера ще ви позволи да влезете в есенния период чисти като капка роса, без дългове.

 

Близнаци

Близнаците се препоръчват от астролозите за борба с мързела, който заплашва да възникне поради липса на сила, причинена от слабостта на Венера и Меркурий от 23-ти. В края на лятото слабостта се усеща особено остро, но за да се изключи изтичането на финансови потоци, ще трябва да удържите фронта. Отделете повече време за почивка. Волята за победа и борбата с желанието да се харчат пари за ненужни неща ще помогнат на Близнаците да увеличават спестяванията си.

 

Рак

Седмицата от 21 до 27 август едва ли ще е лесна за Рака, а за това ще е виновно негативното влияние на Меркурий и Венера. Още от понеделник трябва да се придържате към плана и да изоставите импулсивните действия. Това не само ще спести спестявания, но и ще увеличи капитала ви.

 

Лъв

Тази седмица астролозите препоръчват на Лъва търпение и упорита работа – те ще ви помогнат да преодолеете временни спънки и финансови проблеми, както и да намерите начин да получите не само печалба, но и удоволствие от работата. На много Лъвове им предстои промяна и за да е тя приятна, не бива да се отказвате от допълнителното натоварване.

 

Дева

Активната работа в деловата среда ще даде своите резултати в края на седмицата. Астролозите препоръчват да развивате таланти, да създавате нови полезни запознанства. Тренировките трябва временно да бъдат отложени поради ретро Меркурий. Добронамереността и позитивното отношение ще помогнат на Девите да се справят с трудностите. Материалното богатство ще зависи пряко от избраната стратегия, което означава, че не е препоръчително да бързате.

 

Избери СНИМКА и разбери какво ще ти донесе КЪСМЕТ С ПАРИТЕ тази седмица

 

СНИМКА 1                   СНИМКА 2                      СНИМКА 3

 

Везни

Астролозите препоръчват на хората зодия Везни да се подготвят за повишено натоварване от понеделник до сряда. През този период активността ще постигне желаните и бързи резултати. Отговорността ще ви помогне да се справите с всичко. Втората половина на седмицата Везните трябва да посветят на обучение. Късметът ще е на ваша страна, но е важно да сте активни.

 

Скорпион

Основният враг на Скорпионите от 21 до 27 август 2023 във финансовия сектор е несигурността. Общуването с правилните хора и отказът да се отдадат на слабостите ще им помогне да се справят с това. Най-благоприятното време за подобряване на финансовото състояние са ​​първите два дни от седмицата, когато енергията на Меркурий все още няма да има време да се влоши от ретроградното движение. Това ще бъде време на успешни сделки и покупки.

 

Стрелец

Енергията на планетите през тази седмица може да накара Стрелците да тръгнат по грешен път, така че засега е по-добре да не се вслушват в интуицията. Препоръчително е да разчитате на личен опит. Такава тактика ще ви помогне да не правите грешки и да не се спъвате при решаването на важни финансови въпроси. Всяко действие трябва да бъде балансирано и тогава ще е възможно да прекарате седмица без рискове и проблеми.

 

Козирог

Енергията на планетите ще помогне на Козирозите да възобновят изоставените по-рано дела и да успеят в бизнес средата, особено няма да бързат със заключенията и няма да се водят от чуждо мнение. В този случай финансовият успех няма да ви накара да чакате. Препоръчително е да следвате планирания план и да не се отклонявате от избрания път. Подобно решение ще отличи благоприятно представителите на този знак, което ще има добър ефект върху кариерното израстване.

 

Водолей

Тези Водолеи, които са верни на думата си и не се карат без причина с клиенти и колеги, ще успеят да повишат доходите си. Представителите на този знак могат лесно да намерят допълнителен източник на пари. В това отношение е важно да развивате таланти и да не отказвате примамливи предложения. Активната работа ще отнеме много време и усилия, но всичко ще се отплати.

 

Риби

Финансовият късмет ще се усмихне на Рибите, ако откажат да предприемат рисковани действия. Разрушителната енергия на планетите може да тласне към спонтанни действия, което е изпълнено с риск от загуба на пари. През седмицата от 21 до 27 август 2023 си струва да се опитате да намерите пропуски в бюджета, както и начини за тяхното отстраняване. Внимавайте, защото колегите ви могат да бъдат манипулативни. Важно е да не споделяте плановете си, както и да се научите как да казвате „не“.

2779

Вижте още:

Similar Posts