Лайфстайл

Първият соло албум на BAMBAM от GOT7 е истински подарък, поднесен с красива панделка

Първият соло албум на BAMBAM
Роденият в Тайланд 24 годишен музикант, танцьор  и текстописец Kunpimook Bhuwakul е  по- известен като BAMBAM от кей поп групата GOT7. Според koreaportal, в участие за американското предаване „Good Day New York“, младият музикант споделя, че е кръстен на героя от „Семейство Флинстоун“ ,защото майка му е искала той да стане силен като момчето от анимацията. Още от 10 годишен той започва да се учи да танцува и печели конкурси по танци, също така участва в танцувалната група  „We Zaa Cool “ заедно с  Lisa от Blackpink.
На 13 години той се явява и е одобрен на кастинга на JYP ENTERTAINMENT  и заминава да се обучава в Корея, където по- късно дебютира в групата GOT7.
След като договора на групата към JYP изтече през януари  2021 и момчетата от групата решиха да не го подновяват, те се заеха със самостоятелни проекти, но благодариха на феновете си с песента „Encore“ като обещание,че това не е край, а ново начало .
BAMBAM подписа договор с компанията Abyss и на 15 юни излезе дългоочакваният му първи соло албум RIBBON. Албумът включва 5 песни, като самият BAMBAM е написал текстовете към тях.
https://mobile.twitter.com/BAMBAMxABYSS/status/1402551041376227328
Клипът към песента „riBBon“ събира 10 милиона гледания в ютуб само за 24 часа, като BAMBAM специално благодари на феновете си.

Според информация на vnexplorer , в специално онлайн представяне на новия албум, BAMBAM казва, че riBBon отваря нова глава в неговата музикална кариера.
“ Основната цел на албума е да покаже началото ми на соло изпълнител. Може би сте забелязали, че  riBBon/ панделка/
всъщност е игра на думи с английската дума reborn / прероден/ ,като също така носи и значението на нова завръзка,като панделка. “ казва той.
Стилът на песните в албума е много разнообразен, от хип хоп до RNB. Но според самия BAMBAM, той не се ограничава в определен стил, стига песента да е забавна и иска да бъде изпълнител, който да умее да пее песни от различни стилове.
“ Дори и да е мрачна песен, пак се надявам да носи удоволствие на слушателя. Най -много обичам забавните песни по време на концертите „, споделя певецът, който е известен със своето лъчезарно излъчване. Точно този му слънчев характер и оптимизъм му помагат да оцелее в шоубизнеса.
Първият соло албум на BAMBAM
„Аз съм научен да контролирам емоциите си от най -ранна възраст, когато започнах да се обучавам в кей поп индустрията. Минал съм и през добри и през лоши моменти. Но винаги съм предпочитал нещата да завършват добре. Дори и в трудните периоди съм се старал да продължа напред, вместо да се отчайвам.Мисля ,че всеки допуска грешки и да се учи от тях е добър житейски урок.“
Певецът също така споделя:
„Да те разпознават е важно, но освен да съм популярен аз се надявам че хората без значение от възрастта, ще се радват на моята музика и ще я чакат с нетърпение. Единствено тогава ще се чуствам популярен . „
Не пропуска да изкаже любовта си към кей поп музиката, казвайки: “ Благодарение на Кей поп музиката аз започнах да рапирам и да пея. Така започнах да обичам музиката. Мисля че силата на Кей поп е в това, че успява да обедини хората и да прескочи езиковите бариери. „
Можете да видите неговата онлайн пресконференция тук:

Освен едноименната песен към албума, BAMBAM изпълни и песента Pandora.

Да пожелаем успех на новия му албум и кариера!
Източници :
http://en.koreaportal.com/articles/45999/20180712/got7-members-share-secrets-good-day-new-york-hosts-learned-the-look-choreography.htm
https://www.bandwagon.asia/articles/got7-bambam-announces-album-ribbon-reveals-solo-comeback-teaser-release-date-song-abyss-company-june-2021
https://vnexplorer.net/bambam-kicks-off-solo-career-with-debut-korean-ep-ribbon-3-a2021202105.html?c_read_id=202105&years=2020&d=44912&grep_ie=1360
https://en.m.wikipedia.org/wiki/BamBam_(singer)
https://m.koreatimes.co.kr/pages/article.asp?newsIdx=310585
Източник на снимки :
https://mobile.twitter.com/BAMBAMxABYSS
50

Similar Posts