Астрология Езотерика

Пътят на душата: Как вашият зодиакален знак ще ви подскаже кой сте били в минал живот

Кой сте били в минал живот според южния възел

Опознаването на мистериозния свят на минали животи се разкрива от натална карта, базирана на подробностите за вашето раждане: дата, час и място. Може да не сме в състояние бързо да погледнем в бъдещето, но имаме всички шансове да повдигнем завесата на тайната от миналото.

Кой сте били в минал живот според южния възел

Вашата зодия ще ви подскаже кой сте били в минал живот

Един от ключовите елементи на наталната карта е позицията на лунните възли. Тези възли са тясно свързани с кармичния, еволюционен път, през който минава душата. Южният (или низходящият) възел разкрива дейността на нашата душа в минал живот.

Ето таблица, по която можете да го изчислите

Кой сте били в минал живот според южния възел

Овен

Ако вашият южен възел е в Овен, това може да показва, че в минал живот душата ви е била въплътена като безстрашен лидер или закален във войната пионер. Лесно насочвате чувствата си на ярост към жизненост, която ви позволява да постигнете безпрецедентен успех.

 

Телец

Южният възел в Телец показва, че в минал живот сте били талантлив творец. Може би сте писали прочувствени редове и сте рисували картини с необикновена красота. Благодарение на тези фини светове, вие сте родени с дълбоко осъзнаване на големите си способности, на които само трябва да им се даде време, за да се разкрият с още по-голяма сила.

 

Близнаци

Ако вашият южен възел е в Близнаци, това символизира общуването и компетентната реч. В миналото вероятно хората са се обръщали към вас за съвет и вие като мъдрец сте се опитвали да не отказвате на никого. Така в минали прераждания успяхте да натрупате много положителна карма, която сега предизвиква неволно уважение от другите.

Кой сте били в минал живот според южния възел

Рак

Южният възел в Рак предполага, че идвате от минало, в което сте били глава на семейство. Съдбата ви е научила да стоите здраво на краката си и понякога да жертвате незначителни цели и удоволствия, за да стигнете в крайна сметка до реализацията на глобална мечта, която ще бъде от полза за цялото семейство.

 

Лъв

Южният възел в Лъв показва, че в минал живот може да сте били член на кралско семейство или важен лидер. Вашите основни оръжия са изкуството на словото и съблазнителността, на които почти никой не може да устои.

 

Дева

Ако вашият Южен възел е в Дева, това показва, че в минали животи сте придобили огромно количество духовност и истинска религиозност. Връзката ви с фините светове често ви е носила страдание, което вие майсторски сте изживели и от което сте се възползвали по невероятен начин.

Кой сте били в минал живот според южния възел

Везни

Южният възел във Везни предполага, че в миналия си живот сте били миротворец, насочвайки духа си на борба и здравословна конкуренция в полза на хората около вас. Въпреки огромната си сила, вие сте доста чувствителни и деликатни, така че повечето хора виждат във вас мъдър и честен човек, към когото са привлечени като магнит.

 

Скорпион

Ако вашият южен възел е в Скорпион, това подсказва, че в минали животи многократно сте влизали в ролята на магьосници или дори престъпници. Но вашата кармична задача за този живот е да се изчистите от миналото и да отворите нова светла глава в историята си.

 

Стрелец

Южният възел в Стрелец показва, че вашата минала карма е пряко свързана с комуникацията, обмена на опит и знания. Може би сте били изследовател или дори номад и непознатият свят ви е привличал и ви е карал да се стремите към истината.

Кой сте били в минал живот според южния възел

Козирог

Ако вашият южен възел е в Козирог, това показва, че сте живели като стратегически играч, който обича да доминира над хората. Но не забравяйте, че това е вашата карма, за която сега плащате и имате всички шансове да я изчистите.

 

Водолей

Южният възел във Водолей показва, че в миналото сте били революционер, чиито идеи често са били отхвърляни поради прекомерен модернизъм. Вашата карма е пряко свързана с лична реализация, популярност и висок социален статус.

Кой сте били в минал живот според южния възел

Риби

Южният възел в Риби предполага, че в миналия си живот сте развили отговорност, самодисциплина и чувство за дълг. Вероятно сте работили в областта на медицината и тази рутинна, но важна работа не ви позволява да отделите личния си живот от професионалния.

279

Similar Posts