Лайфстайл

Пенелопе Крус разкрива тайни за брака си с Хавиер Бардем

Пенелопе Крус

Снимка: dailymail.co.uk

49-годишната актриса и 54-годишният й съпруг, които са женени от 13 години и имат деца Лео, на 12, и Луна, на 10, като цяло държат романса си далеч от светлината на прожекторите.  

Но сега Пенелопе Крус разкри подробности от личния си живот в интервю за новия брой на ELLE. Тя разказа как Хавиер забавлява семейството им със своите таланти.

 

„Той пее и е страхотен танцьор. Имитира Ал Пачино и Де Ниро как говорят помежду си. Невероятно е.“

Майката на две деца не пропусна да разкаже и за това как се справя с по-„неудобните и болезнени“ роли, които приема да изиграе.

 

Тя обясни по какъв начин регулира емпатията, която изпитва към героите си, признавайки, че това е нещо, върху което работи много. Актрисата споделя, че е свръхчувствителна и затова обръща специално внимание на баланса – да може да изиграе добре героините си, без да попива твърде много от тях.

„Понякога ролите могат да бъдат болезнени“ – признава тя.

Пенелопе Крус-интервю за новия брой на ELLE

Снимка: dailymail.co.uk

Но актрисата защитава не само собствените си емоции, Пенелопе яростно пази и двете си малки деца от опасностите на съвременния свят – те нямат акаунти в социалните мрежи, нямат дори телефони.

Пенелопе обяснява, че се страхува децата й да не бъдат манипулирани от социалните мрежи. Защото оценя колко е лесно да се манипулира мозък, който все още се развива.

Актрисата споделя в интервюто и някои неща за героинята си Лора Ферари – съпруга на Енцо Ферари (Адам Драйвър), която тя играе в завладяващия биографичен филм на Майкъл Ман „Ферари“.

 

Пенелопе обяснява, че е почувствала цялата тежест на отговорността „да й даде глас за първи път“.

Лентата започва с това, че героинята скърби за загубата на своя син.

„Тя преживява трагедия, от която никога няма да се възстанови. И това е причината бракът й да приключи.“

И веднага добавя: „Намерих истински любовни писма, в които, дори след като нещата се влошават за тях като двойка, любовта и уважението помежду им пак си остават много силни.“

91

Similar Posts