Астрология

Персеидите в нощта на 12 срещу 13 август сбъдват желания: Какво точно трябва да направим

сбъдване на желания

Нощта на 12 срещу 13 август 2021 г. метеорите ще достигнат своя връх, което означава, че всеки ще има време да си намисли заветно желание и да очаква скорошното му сбъдване.

Благодарение на енергията на Вселената ще бъде възможно да се изпълнят и най-тайните желания, но трябва да действате предпазливо –  тя буквално възприема всяка дума, следователно са необходими предпазливост и подготовка.

Как да си пожелаете нещо, докато гледате Персеидите

Изречете желанието бързо

Известно е, че падащия метеор преминава пътя си през небето за секунди и за толкова кратко време ще трябва да изречете цяла фраза, която не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. За да се случи всичко правилно, важно е да помислите предварително и да формулирате желанието си по такъв начин, че да звучи кратко и лаконично.

Визуализирайте

След като първият метеор пробие мрака на небето, представете си желанието си така, сякаш вече се е изпълнило. Силните емоции и точният поглед върху картината ще ви помогнат да привлечете това, което искате със силата на мисълта за кратко време.

Хартиено самолетче

В този случай, за да сбъднете желанието си, трябва да направите нещо друго: напишете го си на лист бяла хартия и направете от нея самолетче. След това изчакайте подходящия момент, в който падащите звезди ще се появят в пълния си блясък, пуснете самолетчето и прошепнете след него: „Да се изпълни“.

Но независимо кой метод за изпълнение на желание ще си изберете, трябва да се придържате към следните правила:

не пожелавайте на никого зло;

без егоистични намерения;

не мислете за нещо неизпълнимо или несъществуващо (Вселената няма да осигури златна рибка, която сбъдва всички мечти);

не се опитвайте да омагьосвате никого и да отмъщавате на враговете си.

Светлите мисли, искрената вяра, че мечтата ще се сбъдне, и способността да вървите към поставената цел ще помогнат за изпълнение на всяко желание, а енергията на падащите звезди ще увеличи тази възможност многократно.

Няма значение дали в деня на падането на звездите цялото небе е в облаци – енергията на Космоса пак ви позволява да изпълнявате своите желания.

2162

Similar Posts