Мода Стайлинг Стил

Плодов летен маникюр: 5 модерни пастелни маникюра, вдъхновени от даровете на лятото

Плодов маникюр- летен маникюр

Нов тренд от TikTok, който ще се хареса на всички фенове на нежния маникюр .

 

Много хора харесват лятото не само за топлото време, но и заради вкусните плодове. Те са апетитни, приятни и … могат да ви вдъхновят за нови визии! Бюти блогърите вече измислиха нова тенденция в маникюра – плодов маникюр. Това са красиви пастелни дизайни на нокти, украсени с в цветовете на ягода, боровинка и всякакви други видове плодове. Да видим как изглеждат и как да ги направим.

 

Маникюр с боровинки

Летен маникюр- маникюр с боровинки

Формулата е много проста – лак в пастелни цветове + перлено втриване. Всичко това заедно създава много красив и нежен ефект. Дизайнът с боровинки е първият маникюр в тази естетика. Виолетово-син лак с лек блясък изглежда наистина страхотно и необичайно.

 

Черешов маникюр

Летен маникюр-черешов маникюр

Черешите върху ноктите винаги изглеждат добре. Има и други популярни дизайни на ноктите – сърца, звезди, цветя. Дори Хейли Бийбър обича черешови нокти! Допълнете този дизайн с деликатни розови и нюдови лакове за нокти и добавете кристали и искри за красота.

 

Маникюр диня

Плодов летен маникюр-маникюр диня

Този маникюр съчетава много тенденции наведнъж. Лесно е да го направите. Първо нанесете нюд лак върху ноктите си, след това с гъба нарисувайте розова аура – пулпата на диня и след това нарисувайте коричка близо до кутикулата с тънка четка – готово!

 

Ванилов маникюр

Плодов летен маникюр-ванилов маникюр

Кой би отказал ванилов сладолед в горещ ден? Това е класически дизайн: френски + обикновен + перлено втриване + шарка. Всеки може да го направи, ако избере правилните материали .

 

Бананов маникюр

Плодов маникюр-бананов маникюр

Дизайнът на ноктите с тях вече е в тенденция. Прави се много лесно: боядисайте върховете на ноктите си с млечножълт оттенък и след това покрийте всичко с търкане. След маникюра не забравяйте да се погрижите за кожата на ръцете си: маслото за кожички ще помогне на ноктите ви да се възстановят.

106

Similar Posts