Астрология

По-добре горчива истина, отколкото сладка лъжа: 3-те най-честни зодии

Най-честни зодии

Всички често лъжем. Понякога, за да не нараним чувствата на другите, понякога, за да скрием срамни факти за себе си, а също и за да получим определена облага. Някои хора обаче просто не понасят лъжата, водени от мотото: „По-добре горчивата истина, отколкото сладката лъжа“. Този подход е особено актуален за определени представители на зодиакалния кръг, убедени са астролозите.  

Овен

Овните  дават всичко от себе си без остатък, потапяйки се във всеки бизнес с главите си. Те се управляват от Марс, така че този ориентиран към действията, доста агресивен знак не е склонен да държи устата си затворена и да бяга от конфронтация. Той е свикнал да бъде възможно най-директен и честен в чувствата си, което може да обърка другите.

И ако сте Овен и сте забелязали това в себе си, тогава трябва да се научите да си правите почивка – 5, 10, 30 минути – преди да изразите в лицето на някого всичко, което мислите за него. Повярвайте, през това време степента на вашите емоции ще намалее и може би ще преразгледате отношението си към ситуацията.

Лъв

Лъвовете с особена виртуозност знаят как да драматизират всичко и да излеят всичко, което са натрупали вътре в себе си. Те не мислят дълго и не търпят отлагане. Лъвът е човекът, който ще ви каже, че избраният стил на обличане ви прави да изглеждате ужасно дебели и че имате магданоз между зъбите. И не защото иска да ви нарани нарочно. Той има други мотиви.

Всеки знае, че Лъвът винаги се стреми да бъде лидер, да утвърждава своя авторитет. И според него най-добрата стратегия е пълната искреност. Така можете да спечелите всеобщо доверие и уважение. Така Лъвът просто не може да си позволи да бъде заклеймен като лъжец, обясняват астролозите.

Стрелец

Стрелците имат суровата истина без разкрасяване. Ако искате да го чуете, свържете се със Стрелец. Според астролозите тази зодия е известна с това, че предпочита да мисли на глас. Щом му хрумне мисъл, веднага я изрича. Така че можете да сте сигурни в искреността на думите му.

Астролозите напомнят, че Стрелецът се управлява от Юпитер, който се свързва с етиката, философията, правото и висшето образование. Именно Стрелецът постоянно се втурва някъде в далечината в преследване на истината. И ако управляващата му планета е астрологично благоприятна, тогава търсенето на истината, разширяването на хоризонтите и отвореността към света стават най-силните черти на неговия характер.

5354

Similar Posts