Във форма Здраве

Почистете бъбреците и пикочния мехур с тази рецепта от народната медицина

почистете бъбреците и пикочния мехур

Вярно е, че инфекциите на пикочните пътища са много чести. Има хора, които имат този проблем почти постоянно. Основните жертви са предимно жените.

Инфекциите на пикочните пътища са по -чести при жените, защото са причинени от бактерии, проникващи в уретрата. Мъжете са по -защитени. Симптомите на инфекция на пикочните пътища са болка и честа нужда от уриниране. УТИ могат да бъдат сериозни. Затова винаги е добра идея да потърсите медицинска помощ.

Домашно приготвеният и естествен антибиотик, който предстои да покажем, служи като защита за тези, които често изпитват този проблем.

Също така е оптимален за лечение на цистит и ефективен срещу бактерията Escherichia coli, която е отговорна за възпалението в пикочните пътища.

В съставките на този естествен антибиотик откриваме магданоз, отличен за прочистване на бъбреците и цялата пикочна система. Лимоновата кора е полезна поради високата си сила за унищожаване на вируси и бактерии.

По същия начин, медът се счита за добре известен бактерицид.

Можете лесно да приготвите този естествен антибиотик!

Съставки:
– 300 г корен от магданоз
– 250 г лимонова кора
– 250 мл мед
– 100 мл екстра върджин зехтин

Начин на приготвяне:
Старателно измийте съставките. Нарежете корена на магданоз и го поставете в чаша на блендер. Добавете лимонова кора, масло и мед. Смесете.

Не е ли лесно? Съхранявайте естествения антибиотик в хладилник. Доза – лъжица от това лекарство всяка сутрин.

Този естествен антибиотик действа и като профилактично средство и може да се използва без страх (в препоръчителната доза), след което, за разлика от антибиотиците в аптеката, чревната флора не се наранява. Но, повтаряме, съветът на лекар е много важен, особено в случаите на инфекция на пикочните пътища.

 

375

Similar Posts