Астрология Езотерика

Предупредителни знаци: За какво да внимава всяка зодия?

За какво да внимава всяка зодия

Признаците и суеверията ни придружават от дълго време, предизвиквайки различни чувства: от присмех до истинска загриженост. Всяка зодия има собствен предупредителен знак, на който си струва да обърне внимание.    

За какво да внимава всяка зодия?

 

Овен

На Овните се препоръчва да прекарат петък 13-ти спокойно, избягвайки приключенията. В този вълшебен ден рискът от неприятности и дори наранявания се увеличава, което може да наруши нормалното им шофиране с неочакван приток на адреналин.

 

Телец

Смята се, че намирането на желязна монета ще донесе късмет, но за Телците това може да донесе проблеми с финансите и да ги лиши от благополучие.

 

Близнаци

Счупените огледала могат да донесат на Близнаците лош късмет, поради натрапчивата им нужда да се гледат често в огледалото.

 

Рак

Разпръснатата сол за Раците може да доведе до кавги и конфликти с близки. Но спасението в тази ситуация е да хвърлите сол през лявото рамо и да се засмеете.

 

Лъв

Предварителните поздравления за празниците могат да донесат неприятности на Лъвовете. Трябва да не забравяте това, за да избегнете негативни последици.

 

Дева

Спрял часовник предвещава финансови проблеми за Девите. В този ден е по-добре да избягвате пазаруването и даването на заеми, за да не привлечете финансови несгоди.

 

Везни

Жълтите цветя вещаят провал на Везни в любовта, кавги и раздяла, така че е по-добре да ги избягвате, за да поддържате хармония в отношенията.

 

Скорпион

Получаването на остри предмети като вилици или ножове като подарък може да доведе до бъдещи кавги и неприятности за Скорпионите.

 

Стрелец

На Стрелците не се препоръчва сами да си подстригват косата, тъй като, според суеверието, това може да съкрати живота им.

 

Козирог

Оставянето на празни бутилки и контейнери може да привлече към Козирозите не само временна липса на пари, но и дългогодишна безработица и разрушаване на финансовата им стабилност.

 

Водолей

Носенето на опал може да донесе лош късмет на Водолея. Това са специални камъни, с които трябва да внимавате.

 

Риби

За Рибите черна котка, пресичаща пътя, може да бъде предвестник на лош късмет, предвещаващ провали и трудности. Ако видите животно с този цвят, по-добре е да изберете друг път.

1709

Similar Posts