Астрология

Преходът на Юпитер към знака Риби на 29 декември 2021: За кои зодии този ден е опасен

Преходът на Юпитер към знака Риби на 29 декември

Юпитер днес извършва дългоочаквания преход към знака Риби, което бележи началото на нов етап в живота на човечеството. Самият ден на прехода обаче може да бъде неблагоприятен, особено за някои зодии.

Как да минимализираме щетите?

Първият и най-очевиден съвет е  да си вземете почивен ден днес. Не е необходимо да бездействате – можете да започнете да се подготвяте за новогодишните празници: гответе храна, купете нещо, от което се нуждаете.

 

Ще бъде полезно да срещнете Юпитер в нов знак в чистота и ред. Ще се отрази благоприятно на настроението ви и късмета във всички области. Също така на 29 декември 2021 експертите съветват да направите енергийно почистване у дома, да проветрите помещенията. Това ще помогне за частично възстановяване на силата на творческото мислене.

 

За Овен, Рак, Лъв, Стрелец и Риби е важно да изчистят информационното пространство . Препоръчително е да изтриете ненужни снимки и контакти, всякакъв вид спам, да проверите компютъра си за вируси. Когато около нас няма нищо излишно, ни е по-лесно да бъдем креативни.

 

Днес е препоръчително да не рискувате. Това важи за всички сфери на живота – любовна, финансова, работа. Опитайте се да спазвате правилата и бъдете изключително внимателни. Дисонансът на Юпитер и Риби в първия ден от тяхното взаимодействие ще окаже много негативен ефект върху благоразумието на хората.

Опитайте се да пазите нервите си. Ако днес трябва да срещнете неприятен човек по пътя си, по-добре е да не влизате в конфликт. Просто игнорирайте това как се държат другите. Запазете спокойствие каквото и да се случва.

Експертите препоръчват също днес да се борите с психическите бариери,  които ви пречат да се развивате и да вярвате в най-доброто.

 

Основният ни враг в дни като този са нашите собствени мисли.

148

Similar Posts