Красота Стайлинг

Препоръчано от козметик за зрели дами: Премахва бръчките и предотвратява новите

домашна терапия против бръчки

Този метод е тестван през годините и е дал положителни резултати.

Нуждаем се от: Димексид лекарство, Солкосерил гел.

Веднага проверяваме чувствителността си към тях, като прилагаме димексид, разреден 10 пъти с преварена вода, на сгъвката на лакътя и наблюдаваме реакцията на тялото през целия ден. След това прилагаме Солкосерил на същото място, за да видим дали е зачервено или подуто. Ако всичко е наред, продължаваме.

Първо се изкъпете, почистете лицето си с нещо неутрално.

Разредете Димексид с преварена вода в съотношение 1х10 и избършете лицето си с този разтвор с памучен тампон.

След това намажете лицето си със Солкосерил и го оставете за един час, като периодично намокряте лицето си с преварена вода, за да предотвратите изсушаването на гела.

След час отстранете гела с влажен тампон. Измийте се добре и нанесете неутрален, немазен и за предпочитане хипоалергенен крем. И си легнее.

На следващата сутрин ще видите, че фините бръчки са изчезнали, а по-дълбоките са станали почти невидими.

Извършвайте тази процедура веднъж на 2 месеца. Ако трябва да премахнете малки белези, нанесете сместа и гела не по цялото лице, а строго на определени места.

Важно! Не използвайте този метод, ако имате склонност да образувате келоидни белези или ако сте алергични към някой от компонентите.

Редовната употреба на два месеца предотвратява появата на нови „възрастови следи“ и заличава старите. Остават само тези, предизвикани от смях.

910

Similar Posts