Няма

Притежавате ли ясновидска дарба: 3 признака, които го доказват

Притежавате ли ясновидска дарба

Що се отнася до сетивата, много хора използват само пет и те включват зрение, звук, вкус, докосване и мирис. Някои хора, обаче, имат и шесто чувство – интуиция.

Тя работи заедно с физическите сетива и увеличава техните способности.

 

Интуицията – гласът на подсъзнанието

Това включва способността да усещате или усещате интуитивни съобщения чрез физическо докосване или емоция.

Да виждате символи, видения и изображения.

Да усещате намерение или друг аспект на съществуването, дори без никакви доказателства, водещи до това знание. Въпреки липсата на информация за събитието, хората с ясновидска дарба могат да почувстват, че знаят част от информацията, която тепърва предстои да им се предостави и така предварително предусещат събитията.

Ясновидците могат да имат няколко екстрасенсорни способности или да притежават всички наведнъж.

Признаци, че имате ясновидска дарба

Често пъти е трудно да се направи разлика между интуиция и ясновидство. Много хора имат инстинкти, които могат да ги насочат в правилната посока, но тези с дарбата на ясновидството знаят какво ще се случи в изненадваща последователност, при това без никакви доказателства.

Например, когато става въпрос за прогнозиране на бъдещи събития или разбиране на намеренията или истината в дадена ситуация.

 

Ето по индикатори още можете да съдите, че имате ясновидска дарба

Всички хора имаме инстинкти. Някои от тези инстинкти произтичат от начина, по който сме израснали и от миналия ни опит, някои от тях идват от генетиката, а други са вдъхновени от духовните връзки.

Инстинктът да не се доверяваш на кучета, защото някое те е наранило като дете, е ценен и логичен инстинкт, но не винаги правилен. Не всяко куче е лошо.

За човек с ясновидство инстинктите и интуицията са дар на истината.

Тази способност за предсказване на събития въз основа на интуитивно „познание“ на чувствата и постоянно доказателство за правилността на резултатите прави ясновидството такъв дар за тези, които го притежават. Ако вашите инстинктивни инстинкти се потвърждават постоянно, може да имате дарбата на ясновидството.

 

Винаги можете да изобличите лъжец

Ако някой е просто неискрен с вашите чувства или изразяване на емоции, вие веднага долавяте тази неискреност.

За хората в живота ви е лесно да се доверят на вашите предложения или идеи, ако сте ясновидец, защото способността ви да знаете дали те казват истината или не се потвърждава отново и отново.

Ако чувството, че предварително знаеш какво ще се случи и то се потвърждава  по-късно, ако това чувство за знание се основава на интуитивни чувства, а не на фактически данни и физически усещания, тогава най-вероятно притежавате дарбата да бъдете ясновидец.

 

Получавате съобщения под формата на произволни идеи или решения

Този, който притежава дарбата на ясновидството като екстрасензорна способност, понякога открива истина  от внезапна, привидно случайна мисъл или идея. Това могат да бъдат прости идеи като „Трябва да проверя ключалките на колата си“ или „Моята среща ще бъде отменена утре“.

Ако тези мисли в последствие се окажат с реални последици, тогава вие притежавате дарбата на ясновидец. Това означава, че може да не знаете кога ще дойдат тези съобщения или какво точно означават, но когато дойдат, следвате това, за което вашата интуиция се опитва да ви предупреди.

Интуицията ви работи, дори ако мозъкът ви не работи. Без доказателствата, необходими за намиране на решение, вашата интуиция е в състояние да знае отговора на даден проблем. Това е типична способност, свързана с ясновидството.

 

Можете да предсказвате събития

В допълнение към логиката и доказателствата за конкретна ситуация, хората с ясновидство, на които е даден психическия дар на интуитивни чувства, както и физически, са в състояние да узнаят изхода от ситуация и да направят заключение.

Повечето решения и заключения се основават на физически доказателства, базирани на физически усещания като зрение или мирис. Но при ясновидството е възможно да се вземат информирани решения за изхода на дадена ситуация без това доказателство. Тези хора просто знаят.

 

Ако някога сте влизали в ситуация с интуитивно познание за резултата, а след това откриете, че интуитивното ви познание е правилно, може да сте надарени с ясновидска дарба. Познаването на тест или изпит, усещането за здравето на приятел или прогнозирането на важно житейско събитие за някого са страхотни примери за тази способност.

Невъзможно е да се знае бъдещето с помощта на петте физически сетива, но това се случва само при ясновидството. Тези, които са надарени с тази способност могат да правят заключения въз основа на интуитивни чувства и инстинкти, които после най-често се оказват верни.

1995

Similar Posts