Езотерика

Привличане на щастие: Повтаряйте тези вълшебни думи и ще промените своята Съдба

Вълшебни думи за щастие

Магическите фрази имат специална сила, която въздейства на подсъзнанието и програмира човек за успех. Дори и най-простите могат да променят живота до неузнаваемост и да привлекат щастието.

Всяка дума, която казваме, променя пространството, така че експертите препоръчват внимателно да следим какво казваме. Думите с отрицателен заряд блокират пътя към щастието и привличат неприятности. Ето защо е важно да ги замените с позитивни магически фрази. Те са вълшебни. Трябва само да ги произнасяте редовно, за да внесете необходимите промени в живота си и да познаете що е щастие!

Вълшебни фрази за всеки ден

„Щастието ме изпълва.“

Тази фраза, изречена пред огледалото веднага след събуждане, ще ви помогне да се настроите на  положителна вълна и лесно да се справите с всички задачи, планирани за деня.

„Наслаждавам се на живота си.“

Тази фраза може да се казва постоянно през целия ден, особено ако има трудности и събитията не се развиват по план.

„Пътят ми води към просперитет, аз привличам щастие всеки ден.“

Още една магическа фраза, благодарение на която ще бъде възможно да се преодоляват трудности и да се решат и най-заплетените ситуации.

„Аз съм в хармония със света.“

Тази фраза ще ви помогне да намерите вътрешен мир, да не се поддавате на провокации и  да не сгрешите в избора на пътя.

„Щастлив съм всеки ден.“

Ако веднага след сън произнасяте тази фраза, достатъчни са само няколко седмици и ще бъдете напълно програмирани за успех. Всичко ще тръгне като по вода!

„В живота ми винаги има място за щастие.”

Фразата ще ви помогне да привлечете просперитет и да не пропуснете нови възможности, които могат да променят живота ви към по-добро.

„Аз представям успеха.“

Повтаряйте тази фраза преди важни срещи, подписване на документи или започване на сериозен проект. Тя ще ви даде увереност и няма да ви позволи да се препънете по пътя на успеха.

Всяка една от тези фрази може да лекува, да дава сила и да привлича в живота ви щастливи събития. Ежедневното им повторение ще разкрие пред вас нови възможности, които преди това са ви изглеждали напълно нереални.

 

Вълшебни думи, които ще ви помогнат да промените Съдбата си

Достатъчно е да повярвате в себе си и да се настроите за успех със силата на думите. Никога не забравяйте, че животът ни зависи изцяло от нашите мисли и думи.

Късмет

Оказва се, че късметът обича да бъде наричан по име. Но трябва да го привлечете в живота си учтиво и смело. Говорете ясно и уверено: „Късметът е с мен винаги и до края.“

Щастие

Всеки иска щастие. Напомняйте си по-често, че е напълно възможно да го намерите. За да направите това, повярвайте в себе си и в своето щастие, казвайки си: „Заслужавам щастие“ или „Ще намеря щастието!“ . И можете просто да кажете думата „щастие“, това ще ви помогне да се доближите до целта, да се заредите с положително и да се почувствате като истински щастлив човек .

Любов

Способността да обичате не само себе си, но и целия свят около вас е ключът към успеха. Ще постигнете много в живота, ако споделяте любовта си с другите. Повтаряйте като мантра: „Обичам този живот заради възможностите, които ми отваря . “ И животът със сигурност ще ви отвърне.

Просперитет

Ако започнете да повтаряте тази дума възможно най-често, определено ще забележите как животът ви започва да се променя към по-добро. Важна предпоставка – пожелайте просперитет не само на себе си, но и на другите хора. Добротата, изпратена към света, винаги се връща. Тройно и четворно.

Успех

Изричайте тази дума по-често , за да постигнете успех във всичките си начинания. Тайната е проста – с помощта й вие ще настроите ума си към успех и ще получите дори повече от това, което очаквате.

Увереност

Увереният човек е успешен човек. Когато вярвате в себе си, ще придобиете увереност в способностите си, което означава, че ще отворите прозорец от възможности в изобилната Вселена. Убедете се сами. И дори в началото да имате съмнения относно своята изключителност, то те съвсем скоро ще изчезнат.

Здраве

Здрав дух в здраво тяло. Думи с негативно значение и безкрайни оплаквания за здравето само привличат бедствия. Но положителното отношение  – думата „здраве“ – може да укрепи имунитета ви и да даде прилив на жизненост за покоряване на нови висоти.

Надежда

Вярата в най-доброто кара човек да събере волята си и да се устреми директно към целта. В най-трудните и дори безнадеждни ситуации се мотивирайте:  „Надявам се на най-доброто“. Вселената със сигурност ще ви чуе и ще ви осигури късмет.

 

Настройте ума си на положителна честота и ще получите всичко, за което мечтаете от живота. Не забравяйте, че силата на словото е мощна и изисква внимателно боравене. Благодарете на Вселената, Живота и Съдбата за всичко – дори за малките, незначителни радости – точно това е ключът към успеха!

14968

Similar Posts