Езотерика

Признаци за предстояща опасност

Признаци за предстояща опасност

Събитията в живота ни не винаги са случайни и има знаци, които могат да ни предупредят за предстоящи трудности. С течение на времето тези знаци са започнали да се наричат ​​“поличби“ и техните тълкувания се предават от поколение на поколение. Нека да разгледаме някои от тях и да се опитаме да разберем значението им.

 

Какви са признаците на предстояща опасност?

 

Пеперуда или птица в къщата

Ако внезапно пеперуда се оплете в мрежата на рамката на прозореца или птица неочаквано нахлуе в къщата ви, това може да служи като предупреждение. Вярата в този феномен се основава на наблюдения: живи същества, които внезапно се появяват в дома, могат да предугадят неприятно стечение на обстоятелствата.

 

Връщане за забравени неща

Нещо, забравено набързо, може да не е просто случайност. Според поличбите, това може да е знак, за предстоящи трудности. Връщането за забравеното нещо всъщност е напомняне да се пазите от потенциалните опасности.

 

Предварителни поздравления

Поздравленията предварително се считат за лоша поличба. Това е намеса в хода на събитията, които все още не са се случили. По отношение на съдбата никой не знае какво ще се случи с нас утре и предсказанието може да наруши нормалния ход на нещата. Предварителното поздравяване може да доведе до неприятности, болести и други неблагоприятни събития.

 

Счупени часовници

Счупен часовник, прекъснат ход на времето – всичко това може да бъде предупреждение за парични и други загуби. Вярата в тези знаци води началото си от уважението към времето и парите. Въздържането от харчене и даване на заеми в деня, в който часовникът е спрял да тече, може да предпази от финансови затруднения и проблеми.

 

Виещо куче

Продължителният и тъжен вой, преминаващ в писъци и хленчене, не е на добре. Ако в къщата, където живее кучето, има сериозно болен човек, това може да се тълкува като предстоящ тъжен изход. Роднините трябва психически да се подготвят за най-лошото, предвид кучето като един вид пратеник на съдбата.

 

Грачене на врана

Ако гарван долети до прозореца ви и започне да грачи, в много култури се смята, че това е предзнаменование за беда. Граченето на врани на прозореца на болен човек може да сигнализира за продължително възстановяване или влошаване на благосъстоянието.

1018

Similar Posts