По темата с родителското отчуждение и насилие над деца

Проблемът с родителското отчуждение: Бившата жена на Ицо Хазарта за смазващата система

Бившата-жена-на-Ицо-Хазарта--600x432

Тя се казва Диана Котева, 40г, с три висши , собственик на счетоводна кантора в Лондон, висококвалифициран преводач към кралската полиция в Лондон, лектор по бизнес към IB Diploma. И е бивша жена на рапъра Ицо Хазарта. Днес ще ни разкаже за своите проблеми с родителското отчуждение.

Въпрос: Защо някой би желал да отдели дете от другия му родител? Кое ги кара да изберат точно този път, когато има други къде-къде по-добри варианти?

Отговор: Защо би предпочел да отделиш детето от майката/бащата?

Въпрос, който не се случва на мнозина да си го зададат.

Защо всички сме убедени, че екс мъжа/жената ни са абсолютно категорично луди, неспособни да отглеждат дете, въпреки че детето ни си е добре. Чисто, нахранено, възпитано….

В държавата ли е проблема? Заради това, че е супер лесно да наплюеш другия, да вземеш ограничителна заповед с клевета и да дадеш някой лев на адвокат и социален работник и воала! Детето ти никога няма да се види повече с оня тъпак баща му, респективно с оная лудата- майка му.

И вече на спокойствие по цял ден можеш да си обясняваш на детето си как другият родител е лош и как никога не го е обичал, и не иска да го вижда, и само лъже и т.н.

Ооо, дааа, знам знам…. аз не ви знам цялата история. Ако ми я разкажете ама веднага ще си променя мнението и на секундата почвам и аз да помагам в отчуждението на детето ви от другия родител.

Ама разбира се, то други начини няма… какви са тези споделени права, какво изобщо означава травмиране на детето… глупости! Детето си е сууупер! Изобщо няма нужда от тоя малоумния, респективно оная малоумната…

Его егооооо…. мило ми его. Изправи се да те видя, иначе не мога.

Само ще ви кажа едно на всички ,които се разпознаха.

Детето има нужда и от двамата си родители , обича еднакво двамата си родители и вие абсолютно не зачитате неговите права, защото в нито една от по-горепосочените ситуации не мислите за него. Изобщо не ви е грижа за детето. Не искате и да си помисляте, че го наранявате ужасно , даже травмирате за цял живот.

Не ви харесвам.

Вземете си задайте въпроса: защо би предпочел да отделиш детето от майката/бащата?

Въпрос: Какво ви коства на Вас самата тази неравна битка?

Отговор: Ицо Хазарта, а.к.а шубидубито, си реши всички проблеми.

Взе си за адвокат брата на Годжи, имам съмнения, че съдията е нарушил закона, както и там другите призовкари и сие и бам! Отне родителските права на майката на детето. И каза на Женя- от сега нататък ти си майка на първородната ми дъщеря. Защото аз съм Год и аз пиша Библията на нашето семейство.

Първородната ми дъщеря няма да вижда, да чува и по никакъв начин да общува с майка си и с който и да е било друг член на семейството от майчина страна.

Всеки ден ще се обяснява на детето, че майка и е луда, тежко болна и поставя в риск живота на детето.

Всеки ден ще се втълпява на детето, че това се прави за нея от обич.

Всеки ден детето ще плаче, но те няма да виждат тези сълзи, защото най-важното е постигнато! Родителското отчуждение е в пълен ход.

А то е мисия номер едно, единственото хубаво нещо в живота на шубидубито. Какво друго да му донесе такава радост от постигнатото! Нали затова е звезда! За да може да си прави каквото ми се поиска и всички врати да са отворени за него.

А даже ще споделя и още нещо, което шубидубито не знае и съм сигурна, че мнооого ще се накефи като разбере.

Като са ми взели родителските права-лишили от родителски права е по-правилното, в списъка на ЕСГРАОН се изписва- С ОТНЕТИ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА.

Да, обаче аз имам още едно дете – моят седемгодишен син. И тъй като не е уточнено за кое дете са ми взети пардон отнети родителските права, се приема автоматично че нямам права и над него. Както би се приело и за всяко друго дете, ако има в бъдеще. И да страхотни невероятни мили мои- оказва се ,че просто няма начин нито от общината, нито от никъде да си оправят тази така незабележима грешчица…. пс мнооого е интересно на границата като напускам страната всеки път, всеекииии пъъъът / пея Спенс и Белослава :)/

Въпрос: Доколкото имаме информация Вие заведохте дело в Страсбург?

Отговор: Не стига, че заведох ами и даже ще спечеля.

И знаете ли какво ще спечеля- ще спечеля справедливост.

Делото е за това, че държавата ми България е допуснала да се проведе дело без аз да съм уведомена, да ме осъдят- пак без да ме уведомят и най -вече да допуснат да лишат една майка от родителски права без да я потърсят, без да разберат дали това, което се твърди от бащата и сегашната му жена, е истина.

Двама човека, тези страхотни души, отиват в съда и се молят да имат решение, в което никога повече детето да не вижда майка си. И за да са сигурни, че докато ги получат тези листчета в ръката си аз няма да мога да де видя с детето си- задължително са взели и ограничителна заповед, която отменят в момента, в който решението на съда влиза в сила.

Следва продължение

Интервю на Лора Костова

* Сайтът не носи отговорност за верността и съдържанието на личните изявления на лицата, които представят своята позиция. Целта на обективната журналистика е да даде възможност всеки да изложи становището си и да потърси доказателства за истината.

Ние, като независима медия, сме решили да дадем гласност на термина „родителско отчуждение“. Какво представлява, какви са последствията – най-вече за децата.
Затова и даваме възможност на потърпевши както майки, така и бащи да изкажат своето мнение по въпроса и да предложат решение. Затова предстои да покажем и интервюта с психолози, адвокати и други професионалисти. Всички, които са свързани с процеса.
За какво се карат Ицо и Диана, или пък други бивши партньори, не е от значение в случая. Най-важни са децата. Както и обществото да бъде уведомено за тези смазващи практики.
Важно е да се даде гласност, за да може проблемът да бъде решен. Наясно сме, че пътят няма да е лесен, нито кратък. Но, знаем, че и най-дългият започва с първа крачка.
Разграничаваме се от жълтото и даваме път на истинската журналистика.
Не отказваме трибуна на никого, който може да се включи в полза на каузата.
Самият факт, че не сме изтрили коментара на Ицо Хазарта под поста с интервюто на Диана Котева, нито пък който и да било друг коментар, оставен от читателите ни, сам по себе си е доказателство за това.
С уважение, 
Лора Костова,
главен редактор на Хепи-Уомън

 

627

Similar Posts