Любов и връзки

Проучване на ceкcуалните предпочитания на мъжете: Какво наистина искат господата в леглото и какво ги стресира

какво харесват мъжете в леглото

Какво искат мъжете в леглото? Наистина ли им харесва дивият и необичаен ceкc? Нека разкрием за какво мъжете наистина копнеят и какво ги стресира, когато правят любов.

Нека кажем нещо предварително: ceкcуалният живот на мъжете се е променил много.

Изследване премахва старите клишета и ни представя новия съвременен мъж. Неговите похотливи фантазии вече нямат много общо с провокативно бельо, дръзки игри и диви тройки.

Какво наистина харесват мъжете в леглото?

Винаги сме вярвали, че мъжете наистина се интересуват само от собствения си оргазъм. Малцина представителнки на женския пол наистина проверяват дали тези предположения отговарят на реалността.

Например, като открито попитат мъжете какво искат. А точно това трябва да се направи. Разкриване на фантазии, както и да изглеждат, изповядване на скрити копнежи, загуба заедно в еротични игри на ума – точно от това имат нужда и мъжете и жените. Самата идея да говорят с приятелките си за това възбужда мъжете.

Повечето мъже обаче трудно се отварят към желанията си. Почти 60 процента държат копнежите за себе си, защото се страхуват от негативна реакция на партньора си. Повечето мъже дори не мечтаят за извратени практики, те просто мечтаят за повече разнообразие.

Какво харесват мъжете в леглото: любов, доверие, щастие – перфектната формула за ceкc

Обогатяване на репертоара при физическата любов, било то чрез нова поза или с помощта на ceкc играчки – с жената на сърцето си – това е, което мъжете търсят.

Подобно на жените, емоционалната близост играе централна роля за ceкcуалното изживяване и при мъжете. Любов, доверие, щастие – това описание отразява перфектната формула за много мъже.

Нищо чудно, че при толкова много копнеж за хармония удовлетворението на партньора става все по-важно.

Възбуждам ли я? Какво чувства тя? Идва ли кулминацията? Дори и да съществува убеждението, че мъжът се занимава преди всичко със собственото си удоволствие, е точно обратното.

Именно това е и което стресира мъжете по време на ceкc. Мнозинството от мъжете днес се чувства отговорно за удовлетворението на партньорката. Влюбеният намира за нужно да събуди дълбоко желание в партньорката, да усети как тя копнее за устните му и се извива с наслада под нежния натиск на ръцете и движенията му. Мисълта за провал в това отношение означава истински стрес за всеки трети мъж. Това, което отдавна се смяташе за типичен женски страх, сега измъчва силния пол.

Какво искат мъжете в леглото: Да бъдат желани и съблазнени!

Колкото и да са нежни погледите и чувствени докосванията, имате нужда да почувствате, че сте желани от партньора си – искате да видите в очите му, че сте желани, и да изпитате колко копнеж нараства в него и вече не може да бъде спрян.  Това е в природата на жените – но и на  мъжете също.

Ако обаче ги попитате за това, ще откриете, че 60 процента от мъжете искат точно това: партньорка, която не се свени да покаже желанието си, като поеме инициативата. Мъжете не мислят за странни ролеви игри, в които са съблазнени.

И  със сигурност не искат маскирана доминантка. Сeкcсила, която се изразява в самочувствието, е много по-важна.

Мъжете мечтаят за любовница, която е доволена от тялото си и която обича да го използва – въпреки малките недостатъци, от които жените често се срамуват.

„Рядко намирам приятелката си за толкова красива, колкото в онези моменти, когато тя ходи из стаята гола, след като сме спали заедно“, обяснява студентът по бизнес Даниел.

„Нейното спокойно лице, лекотата на движенията, нейната естественост – всичко това е не само невероятно ceкcи. Също така ми показва, че тя не изпитва никакви задръжки, защото ми се доверява. „

Какво харесват мъжете в леглото: покажете на партньора си, че го искате. Ежедневният стрес и натискът от очакванията понякога задушават всяка искра от изгарящо желание както в мъжете, така и в жените.

Ако наистина не се чувствате комфортно в тялото си, не можете да се наслаждавате безгрижно на ceкcуалността. Затова покажете на партньора си, че го намирате за привлекателен и че го желаете такъв, какъвто е. Кажете му кои части от тялото му обичате особено.

Мъжете не са толкова чувствителни по тази тема. Но независимо от това, те се нуждаят от потвърждение.

Така че без вълнението на жената няма удовлетворение в мъжа. Какво е добър ceкc за мъжете?

Кои видове игри предпочитат и двамата партньори, когато правят любов, независимо дали им харесва силно или тихо, диво или нежно, всичко това естествено играе роля – основата е още по-важна за мъжете.

3617

Similar Posts