Езотерика

Проверете се: 4 знака, че имате отблъскваща енергия

Знаци че имате отблъскваща енергия

Има няколко признака, че имате отблъскваща аура, която кара хората да не желаят да взаимодействат с вас. При наличието на такава енергия експертите съветват да преразгледат някои аспекти на поведението.

Има 5 ефективни начина да се отървете от всичко това и да възстановите отношенията с другите. Но първо, нека си припомним знаците, които казват със сигурност, че е време да направите нещо по въпроса.

 

По време на разговор човекът се отдалечава от вас

Става дума за физическа дистанция. Например, срещате се с някого или говорите с колега от работата и той бавно започва да се отдръпва от вас. То може да бъде толкова неуловимо дори за самия човек, че никой да не го забележи. Опитайте се да наблюдавате как хората реагират на вас.

 

За отбелязване е и психологическата дистанция. Тук говорим за онези ситуации, когато например сте срещнали нов колега. Справяте се добре, разговорът върви нагоре, имате за какво да говорите, но след това бавно се отдалечавате един от друг, имате все по-неловка тишина в разговорите си и след това изобщо преставате да бъдете приятели. Това е нещо, на което много хора трябва да следят. Единичен случай не означава абсолютно нищо – може просто да имате ниска съвместимост с този конкретен човек.

 

Все искате да спорите с някого

Не в смисъл, че събота вечер си седите вкъщи и търсите с кого да спорите. Това се отнася до ситуацията, когато просто не сте съгласни с всички, искате да убедите човек по твърд начин, дразните се от това, че той не поема.

 

Това показва, че вашето биополе е станало слабо, но и токсично. Необходимо е по-често да се фокусирате върху оптимистичните новини, да говорите по-често с позитивно настроени хора. Също така проблемът с отблъскващата енергия може да идва от дълбините на вашето съзнание – от вирусни програми, които ви карат да мислите, че всички около вас са ваши врагове. Експертите съветват да използвате утвърждения срещу безпокойство и стрес. Те ще ви помогнат отново да станете позитивен събеседник.

 

Хората ви избягват

Ако забележите, че хората не искат да останат насаме с вас, нещо определено не е наред с вашата енергия. Възможно е просто да не им е удобно да са наоколо и да говорят с вас.

 

Ако никой никога не ви моли за помощ, не иска да седи до вас, всичко това показва вашата токсичност като човек. Това показва, че е дошло времето да промените нещо в себе си.

 

Постоянно се държите грубо

Възможно е проблемът да не е във вас, а в средата, но е важно да обърнете внимание на един сериозен фактор. Ако хората, които са негативно настроени към вас, се държат нормално в нормално време и с всички останали, тогава проблемът е във вас.

 

Опитайте се да попитате най-близките хора какво мислят за стила ви на общуване и характера ви като цяло. Бъдете готови за критики. Пригответе се за най-лошите думи, които можете да чуете, ако не искате да загубите тези хора, които също могат да бъдат честни с вас.

 

Може да забележите, че се държите грубо и с напълно непознати в автобуса, метрото, на улицата, на опашка.

Ако това се случва често, значи определено има някои негативни страни на вашето биополе.

Вашият негативизъм е толкова силен, че докосва аурите на други хора, така че те или ви избягват, или отговарят с агресия, защитавайки се.

Проблемът е, че дори и да изглеждате приятелски настроени, това няма да помогне, защото негативното влияние се произвежда несъзнателно.

3044

Similar Posts