Астрология Езотерика

„Птица в гнездото“: Китайска енергийна практика, с която получаваме това, което искаме

Птица в гнездо - енергийна практика

Птица в гнездото – такова красиво име веднага ни навява асоциации с благоприятна енергия. И може да се възползвате от нея, но в определено време и на определено място. Птицата е символ на щастие и късмет. Затова много хора я обичат. Неслучайно и тази китайска енергийна практика, за която ще говорим сега, носи такова име.

Как да активирате „Птица в гнездото“ и да получите късмет и пари в изобилие?

Активирането на „Птица в гнездото“ е обичано от мнозина не само защото може да донесе печалба, но и поради лекотата на изпълнение. Това дори не изискват никакви елементи от рода на свещи или нещо друго.

И не е нужно да правите нищо специално – просто трябва да седнете на определено място в дома си в определено време и да прекарате два часа в това състояние. Желателно е да сте позиционирани възможно най-близо до външната стена. Колкото по-близо сте до външния периметър, толкова по-благоприятна енергия ще се отрази.

Какво точно да направим? Каквото сърцето ви желае – можете да работите с лаптоп или седнали да провеждате важни разговори. Можете да напишете вашите планове и желания в тетрадка. Или можете просто да се отпуснете – да гледате телевизия, да четете книга, да медитирате или да мечтаете, мислейки за най-ценното и най-желаното. Можете дори да спите! Основното нещо е да не се движите по това време, а просто да стоите на определеното място и по този начин да „хванете“ тази магическа птица. Тя ще „падне в гнездото“, тоест направо в ръцете ви.

Можете да „хванете птицата“ не само у дома, но и в офиса, дори в хотел (ако пътувате по това време), или на обществено място. Просто трябва правилно да определите сектора.

„Птица в гнездото“ – безопасно активиране

Тъй като „птицата, която пада в гнездото“ не изисква запалване на свещи и включване на други активатори, тя може да се активира във всеки сектор.

По правило активирането не се извършва в баня, но „птицата“ може да се активира, даже докато седите на тоалетната чиния.

Това е още една причина, поради която птицата, попадаща в гнездото, е толкова обичана от мнозина – поради своята безвредност и простота.

Дати на активации „Птица в гнездото“

Те се изчисляват по метода Qi Men Dong Jia, който отчита качествата на енергиите в 8 кардинални посоки. Първоначално това е била техника за стратегическо прогнозиране, използвана в битки.

На 19 август 2022 в часа на Петела  (слънчево време 17:00-19:00, българско време 17,09-19,09) трябва да сте позиционирани в  североизточната част на къщата или офиса.

Какво можете да получите, като активирате „Птица в гнездото“?

Като активирате тази енергия, можете да получите внезапна приятна изненада. Наградата, може да се каже, ще падне направо от небето! Сякаш някой ще я поднесе на сребърен поднос.

Може да ви предложат нещо неочаквано, дори нещо, което не сте поискали. Не е задължително да се изрази в пари. Може да ви предложат работа, която отдавна търсите, ако по време на активирането разпращате автобиографии по интернет, например. Или, ако по това време провеждате бизнес разговори, „птицата“ може да привлече интересни изгодни сделки. Можете също да опитате да играете на лотарията в това време.

След активацията всичко ще ви се отдава по-лесно, а решенията ще идват сякаш от само себе си. Например, тези проблеми, които ви тормозят от дълго време, ще бъдат разрешени лесно и естествено.

Има много варианти за това как ще ви докосне късметът. Зависи от потенциала на вашата рождена карта и разбира се, от реалните условия на живот.

801

Similar Posts