Астрология

Ръцете им пречат: Класация топ 6 на най-непохватните зодии

Най-непохватните зодии

Някой успява да запази грация дори по време на екстремни обстоятелства, а друг се спъва на равното, разлива кафе върху дънките си и помита всичко по пътя си. Може би това е просто свойство на вашия зодиакален знак.

Астролозите представят класация топ 6 на най-непохватните в Зодиака. Нека видим кои са слончетата в стъкларски магазин.

 

6 място – Овен

Всъщност, Овните не са непохватни – те са просто твърде бързи и импулсивни, за да помислят малко преди да действат – пренареждат, опитват, тестват и т.н. Ето защо понякога изглежда, че те сеят хаос около себе си. Не, Овните могат да бъдат доста елегантни и грациозни – когато не се поддават на огнения си порив и не се втурват напред, забравят за всичко и си спомнят какво са направили, когато вече е твърде късно.

 

5 място – Рак

Ракът е една от най-емоционалните, ако не и най-емоционалната зодия. Ето защо не е изненадващо, ако представителите й, потапяйки се в чувствата си, стават толкова мечтателни, че понякога може да не забележат изпъкнали ъгли и лампи. Раците са носталгични, пренасят се в приятни спомени, мислите се връщат към детството… но могат да се отдадат и на по-драматични преживявания.

 

Тогава Раците режат от рамото и могат да правят внезапни движения, особено на емоционална музика – например, да дръпнат дръжките на вратите твърде силно или да пресекат улицата на червен светофар.

 

4 място – Риби

Подобно на Раците, представителите на тази зодия често са потопени в собствения си фантастичен свят. Причината за непохватността на Рибите не е липсата на физическа координация, а фактът, че те просто не обръщат внимание на заобикалящата ги среда. По-точно се обръщат, но в проекциите и мислите си, но реално могат да се спънат в собствените си крака.

 

Ето защо Рибите се смятат и за най-забравящата зодия (това обаче понякога само допълва техния чар). Искрено съпричастни към близките си, те никога няма да пропуснат своите рождени дни и годишнини, но информацията за информацията за приемането им в клиниката определено ще излети от главите им.

 

3 място – Везни

Известно е, че Везните са върховните любители на баланса във всичко. Вярно е, че на физическо ниво не всички са готови да се похвалят с добра координация. Когато Везните искат да формулират важни думи или да направят необходимите неща, те са толкова съсредоточени върху това всичко да върви гладко и по начина, по който искат, че не обръщат внимание на външни дреболии, в които често се спъват.

 

Просто казано, съсредоточавайки се върху едно нещо, друго напълно излита от главите им, което става причина за смешни моменти. Освен това ефектът на непохватността се засилва от нерешителността на Везните – никоя друга зодия не се колебае като родените през есента под знака на Венера.

 

2 място – Водолей

Въпреки че Водолеят не е воден знак, както Рибите и Раците, той също е склонен да се потопи във вътрешния си свят. В собствения си малък микрокосмос представителите на този знак се отпускат и като правило размишляват върху глобалните проблеми. Именно Водолеите слушат лекции, докато шофират и се разхождат, четейки книги. Да, това им позволява с право да се смятат за оригинални и ексцентрични, но все пак не им отнема титлата на един от най-тромавите знаци на Зодиака.

 

 

1 място – Близнаци

Да, Близнаците са тромави и способни да свалят всеки или всичко по пътя си. Факт е, че поради своята общителност и активност, те пазят в собствените си глави твърде много информация за своите дела, срещи, приятели и хобита. Това може да доведе до тотална дезорганизация и разсеяност, заключават астролозите. Тук си струва да добавим факта, че Близнаци е доста импулсивен знак. Ето защо не е изненадващо, че с високата си скорост на живот, родените под него са в състояние да пометат всичко около себе си.

693

Similar Posts