Във форма Здраве

Рецепта на руски лечител за изцеление на цялото тяло

рецепта за изцеление на цялото тяло

С тази древна рецепта ще прочистите цялото си тяло. Солни отлагания в ставите, камъни в черния дроб, бъбреците, далака, панкреаса – всичко ще бъде премахнато от тялото ви.

Нека се погрижим за черния си дроб

• Изплакнете чаша овес (но не овесена каша) и я сложете в тенджера. Изсипете 2 супени лъжици натрошени сухи листа от боровинки, 2 супени лъжици сухи брезови листа (може да се замени с брезови пъпки), изсипете 4 литра вода и поставете на хладно място за един ден, след което прецедете.

• В друга тенджера изсипете чаша нарязани шипки, налейте чаша вода, оставете да заври и 2 с.л. лъжици водорасли. Варете 15 минути, оставете да престои 45 минути, прецедете и добавете запарката от овесени ядки.

Съхранявайте в хладилник.
Приемайте отварата в топла форма половин час преди хранене: на първия ден – 50 г, на втория ден – 100 г, на третия и всички останали дни – по 150 г. Курсът на лечение трябва да продължи 10 дни. Повторете две седмици по-късно.

Препоръчително е да правите това два пъти годишно.

Не забравяйте, че по време на периода на прочистване не трябва да ядете храна от животински произход, особено месо и колбаси.
Червеното цвекло е отлично средство за почистване на черния дроб.

Полезно е редовно да се включва в ежедневната диета във варена, печена и сурова форма като превантивна мярка. Настърганото сурово цвекло може да се добавя към салати.

1752

Similar Posts