Мода Стайлинг

С какво да съчетаем дънковото яке за красива и стилна визия

Всички искат да са в крак с модата и да изглеждат като модели, ходейки по тротоарите, а облеклото им да изглежда като свалено от витрината на луксозна марка за дрехи. Но това определено не е лесно и не се получава при всеки.

Дрехите трябва да се избират не само на база външния вид на човека, за когото са предназначени, но и по отношение на цветовата гама, дизайна и акцентите по тях. Научете се да съчетавате правилно цветовете и го правете с нужната доза вкус и стил.

Това е доста трудна задача за мнозина, които нямат много опит със създаването на визии и тоалети за различни поводи. За да ви покажем как перфектно да съчетавате дънковото яке към останалата част от облеклото ще ви дадем няколко лесни стъпки и разяснения.

Цветове, които подхождат на синьото

Сред цветовете, които се съчетават много добре с интензивни цветове като синьото, със сигурност са бяло, тъмно синьо, жълто, горчица и т.н. Например можете да съчетаете обикновена бяла памучна риза, дънково яке или мека копринена тениска цвят горчица с хубаво синьо дънково яке. Бялата риза със сигурност ще създаде елегантна комбинация с електрическото синьо дънково яке, докато горчичната тениска придава по-небрежно и неформално докосване на визията. Също така не забравяйте, че синьото  пасва много добре и с цвят злато, тъмно кафяво, лилаво и светло синьо, докато комбинирането на синьо с флуоресцентно зелено или ярко червено не се препоръчва.

С какво да съчетаем дънковото яке за стилна мъжка визия

с какво да съчетаем дънково яке - дънково синьо яке с пуловер и черни панталони

Класика в жанра, с която няма как да сгрешите – дънково синьо яке с пуловер и черни панталони

Екипирайте се с дънково синьо яке с пуловер и черни панталони! Дънковите якета със сигурност са нещо специално. Електрическото синьо е поразителен, жив и много елегантен цвят, когато е разумно съчетан с други дрехи. Първият перфектен тоалет за синьо дънково яке със сигурност са хубавите класически черни панталони, изработени от трико или кадифе. Черното прави електрическото синьо изразително и  още по-жизнено и блестящо. Друг елемент, който може да бъде персонализиран така, че да отговаря на това облекло, е черното поло. По този начин ще имате елегантна и стилна визия благодарение на пуловера и черните панталони. В същото време имате нотка оригиналност, благодарение на електрическото синьо на вашето яке.

В крак с модата – с какво да съчетаем дънковото яке – идеи и предложения за дамите

 

как да съчетаем дънково яке-синьо яке със сини дънки и бяла тениска

Синьо яке със сини дънки и бяла тениска – красива и стилна комбинация за разнообразни поводи

Съчетайте електрическо синьо яке със сини дънки и бяла тениска. Можете също така да комбинирате хубави, тесни сини панталони с електрическо синьо яке, риза с  тъмносиня яка или прилепнали тъмни дънки с бяла риза и дънково яке. Страхотно облекло, което да отговаря на електрическо синьо дънково  яке, са класическите леко носени и протъркани сини дънки.

Носенето на „скъсани“ дънки, широка бяла тениска и синьо яке е едновременно елегантно и небрежно и ще привлече всички погледи към вас.

668

Similar Posts