Езотерика

Съдба или късмет: Истории от живота, които доказват, че чудесата съществуват

Чудесата съществуват

Често се случва в живота не всичко да върви така, както искаме. Понякога оплакваме съдбата си и се надяваме да се случи чудо. И то се случва! Тези необикновени, но напълно реални истории, които ще ви разкажем сега, го доказват. Да ги видим.

 

Мистичното място на любовта

Близо до дома ни се намира малък площад. Със сестра ми често играехме там. В него има едно малко кътче, където родителите ни са се запознали и са се влюбили един в друг. Интересното е, че точно в това кътче моята сестра срещна своя съпруг. Преди известно време, разхождайки се, аз също се спрях там. Реших да поседна и помечтая. Точно тогава към мен сякаш от нищото се появи млад мъж. Извини се, че е нарушил спокойствието ми и така се заговорихме. Сега се готвим за сватба! Това място е наистина вълшебно!

 

Обещание за брак от детската градина

Като малък живеех в друг град, където посещавах детска градина. Не помня много добре, но майка ми често ми разказваше как там е имало едно момиченце, на което съм обещал, че ще се оженя за нея. Бях забравил тази история, докато един ден не се запознах с жена със същото име. Първоначално не обърнах внимание, но когато нещата между нас станаха сериозни, се сетих да й разкажа тази случка от детската градина. Направо останах със зяпнали уста, когато се оказа, че това е същото момиченце, за което някога съм обещал да се оженя! По някакво стечение на обстоятелствата съдбата ни е събрала отново, в съвсем различен град, след толкова много години.

 

Срещнах Любовта в деня на сватбата си

 

Научих за любовницата на бъдещия ми съпруг в деня на сватбата си. Не можех да се контролирам, не можех да сдържа емоциите си – избухнах в сълзи и избягах. Ей така, както бях със сватбената си рокля. Хората ме заглеждаха учудено и как няма – булка в огромна рокля, плачеща и с размазан по лицето грим! Представете си какъв фурор може да предизвика такава гледка. Помня, че се строполих на някаква пейка, близо до мен имаше нещо като арка. И тогава, един мъж, явно в опита си да ме развесели, ме грабна на ръце и ме пренесе през арката, все едно беше моят младоженец. Така срещнах своя съпруг! И до ден днешен сме заедно и не спираме да се обичаме. Мисля си, че Съдбата избра странен начин да ни събере, но важното е, че все пак успя!

 

Котката, която излекува майка ми от рак

Майка ми се разболя от рак. Лекарите казаха, че шансовете за възстановяване са нищожни. Постоянно седях с нея в отделението, а вкъщи имахме котка, която остана сама. След няколко дни реших да я заведа в отделението, за да е с нас. Още първия ден котката легна върху майка ми и спа цял ден така. На сутринта сестрите дойдоха да направят изследвания и забелязаха, че котката не диша – беше умряла.

На следващия ден се оказа, че изследванията на майка ми са изненадващо добри. Лекарите казаха, че не могат да повярват, че това е просто някакво чудо. Котката подари своя живот на моята майка… И двете нямаме друго обяснение.

 

Странна история за загубен портфейл и намерен телефон

Загубих портфейла си: В него имаше документи, пари, карти и снимка на котката ми. Два дни по-късно намерих чужд телефон в автобуса. Обадих се на майката на неудачника и си уговорих час, за да върна телефона. Човекът ме посрещна радостен, каза, че се радва, че все още има честни хора на този свят. Споделих му, че аз самият наскоро си загубих портфейла, така че отлично го разбирам. И тогава човекът извади портфейла ми и ме попита дали за този портфейл става въпрос.  Отварям го  – в него си стои снимката на моята котка! И двамата онемяхме. Всички пари и карти си стояха непокътнати. Сега сме най-добри приятели с този човек. Не напразно съдбата ни събра. Все пак чудеса се случват!

 

Да, чудесата са около нас и се случват всяка секунда. Не забравяйте това, особено, когато ви е най-тежко и си мислите, че изход няма. Защото не е така. Просто Бог има специален план за вас, но вие още не знаете за него!

 

1970

Similar Posts