Любов и връзки

Самотни ли сте: Типични женски грешки, които водят до самота

Женски грешки които водят до самота

Въпреки че отдавна е ясно какво точно в жените привлича силния пол, повечето дами правят много досадни грешки.

Всички си мислят, че са перфектни, красиви във всички отношения, но това не е така. Всеки може да има високо самочувствие, но не е нужно да се мислим за идеални. Самокритичността и обективността са най-добрият приятел на самочувствието и успеха във всяка област, не само в любовта. Признанието може да се постигне не само с арогантност, но и с креативност.

 

Не искате да се промените

Човешкият живот е постоянна промяна. Ставаме все по-добри, дори и временно да има спад. Изучаваме своите възможности, слабости, търсим себе си в този свят. Ако една жена вярва, че не трябва да се променя външно и вътрешно, тогава тя априори ще бъде сама.

 

В любовта няма постоянство. Ако останеш там, където си, ще се удавиш в проблеми. Не можете да разчитате само на това, което имате сега. Всичко тече и се променя – мода, стил, разговори, светът около нас. Всичко е създадено специално за развитие. Когато не искате да направите това, обстоятелствата започват да работят срещу вас.

 

Например, ако мислите, че сте твърде затворени и срамежливи, тогава трябва да направите всичко необходимо, за да го коригирате. Ако не харесвате фигурата си, тогава я подобрете – бягайте, спортувайте,  хранете се правилно …

Просто в живота нищо не се случва ей така, с магическа пръчка! Дори и в момента да сте във възход, да се радвате на голям късмет, това не е повод да се отпуснете и да не правите нищо – запомнете това.

 

Стереотипи

Това, което трябва да се промени, е не толкова самото мислене, а начинът, по който го правим. Във всичко следва да разчитате на собствения си опит, а не на това, което ви казва някой друг. В любовта това не бива да се допуска в никакъв случай. Не обръщайте внимание какво говорят хората. Никой на никого не е длъжен в този живот. Ако не искате дете, примерно, защото все още не се чувствате готови – не раждайте! Не слушайте какво ви казва този или онзи – например, че годините ви не са малко, че вече ви е време за наследник и прочие. Вашият избор е важен, той ще формира вашия живот, така че, правете само това, което наистина искате! И оставете другите да си говорят колкото си искат.

 

Има стереотип, че жената не трябва да живее сама, а мъжът може да го направи. Ако не искате сериозна връзка … просто не създавайте такава! Когато слушате стереотипните изказвания на другите, губите част от себе си. А имате само един живот, само един правилен път… Е, да, с много разклонения. Но ще го налучкате, ако внимателно слушате сърцето си.

 

Питате ли се: „Как стереотипите пречат на привличането на правилния мъж?“. Те не пречат. Пречат ситуациите, които се развиват заради тях.

Обличайте се както искате, направете си прическата, която харесвате, ако харесвате татуировки – също си направете, с две думи – правете каквото искате! Това е вашето тяло и никой друг няма право над него.

 

Мъжете усещат колко индивидуална е една жена вътрешно и го преоткриват във външния й вид. Необикновените дами привличат вниманието на мъжете. Обикновените, които сляпо вярват и се придържат към това, което са ги учили бабите и майките им, получават в живота същите стереотипно мислещи съпрузи, с които съвместният живот се превръща в ежедневие, в рутина, в сив и безцветен кошмар.

За да привлечете, задържите правилния мъж и да сте щастлива в брака жена, трябва да се отървете от предразсъдъците, наложени от родителите и обществото.

 

Сивотата на личността

Когато си празен отвътре, си сив и отвън. Грижете се за себе си и не хленчете за дреболии. Развивайте се постоянно. Мъжете са луди по жени, с които се общува лесно, които контактуват, които знаят как да подкрепят и не им навират амбицията си в носа. Ерудицията е основното оръжие на интересния човек. Когато можете да общувате на абсолютно всяка тема, ще бъдете приети във всяка компания.

 

Вашите интереси също влияят върху образа ви в очите на мъжете. Ако сте обсебени от пазаруването и от себе си, тогава имате шанс да съблазните само малка част от мъжката половина на човечеството. Ако притежавате истинска страст, тогава вашите обожатели ще растат експоненциално, лавинообразно дори.

 

Болки от миналото

Нашето минало винаги ни преследва. Дори онези, които са силни духом, от време на време биват застигнати от сянката на миналите си грешки. Това е нормално, но ако живеете вчера, тогава няма да се подобрите от това.

Помислете – защо ви е да преживявате неуспехите си отново и отново? Та нали депресивните настроения няма да ви помогнат да станете по-добри!?

Фокусирайки се върху болките от миналото, вие бавно и сигурно съсипвате собствения си живот.

Подобно нещо така сковава, така гипсира, че не можете да направите дори крачка напред или настрани. Времето си минава, а вие потъвате ли, потъвате в плаващите пясъци на болката…

За съжаление, човешката памет помни всички лоши неща, при това много по-добре от добрите. Допълнително влошаващо положението е желанието на хората да изкривяват спомените. Всичко лошо с времето си настоява и се превръща в още по-голям кошмар. За да избегнете това, трябва да си подарите нови емоции и да живеете пълноценно. Само в този случай мъжете ще ви обърнат внимание. И сред тях, естествено, ще е и онзи, Единственият!

 

В преследване на перфектния мъж

Може би имате завишени идеали, стандарти, изисквания. Мъжете не могат да бъдат перфектни във всичко. Вие можете ли? Отговорете си честно и тогава съдете.

И дори да намерите някой, който поне на 90 процента ще отговаря на вашите мечти, вероятно вече ще сте на 40-50 години.

 

Не чакайте принцът на белия кон да пристигне при вас, защото той няма да го направи. Вие не живеете в приказка. В реалния свят нищо не се случва просто така.

Намалете изискванията. Всъщност, най-готините мъже не са перфектни красавци с куфарче-портфейл като в „Опасен чар“! Но те имат едно несъизмеримо с нищо друго предимство – ще ви обичат с цялото си сърце, завинаги.

 

 

Бързате ли да започнете връзка?

Разбира се, мъжът иска първата ви интимност да се случи възможно най-бързо, но това не трябва да е фокусът. Не е нужно да разкривате всичките си карти наведнъж. Не се изкушавайте да си легнете с него на първата среща. Бъдете спокойни и уверени, защото очите ви казват всичко вместо вас. Дори и мъжът да не е много наблюдателен, той със сигурност ще забележи начина, по който го гледате. Не правете гръмки обещания и не изисквате същото от мъжа.

Ако дори мимоходом споменете нещо за сватба, веднага ще го прогоните. Мъжете не обичат да бързат. Представителите на силния пол могат сами да направят първата стъпка в тази посока, но малко по-късно. Така че, изчакайте и не си гърмете патроните напразно!

Обличате ли се твърде „достъпно“?

Къси до сливиците поли, деколтета до пъпа… Това не е нещо, което правилно ще привлече вниманието на мъжа. С това само му показвате, че има само един начин да развивате отношения и той е сексуален.

Мъжете не разбират намеци – те си правят изводи от това, което виждат. Външният вид е много важен, затова много дами отделят толкова много време за грим, за избор на дрехи… Погрижете се за имиджа си и помнете – можете да изглеждате невероятно секси, без да облеклото ви да е разголено. Вслушвайте се в съветите на мъже, които са безпристрастни и честни с вас. Приятелките не са най-добрият източник на съвети.

 

Всичко изброено по-горе води до факта, че не можете да намерите нормален мъж. Много дами просто не забелязват наличието на подобни грешки и след това се оплакват, че са сами и че мъжете бягат от тях. Много е важно да запомните всичко това и да го прилагате от самото начало на запознанството.

И в тази връзка, сякаш сами ни идват на ум думите на великия Йода: „Не просто се опитай. Направи го!“

1450

Similar Posts