Езотерика

Сънища, които вещаят финансов късмет и скорошно богатство

Кои сънища предвещават богатство

Желанието да живеем в изобилие е нормално и естествено. Всеки иска да забогатее, за да може да живее както си иска, да задоволи нуждите на семейството си. Понякога нашите желания и мечти се сбъдват. Ако скоро ви очаква финансов успех, то вашите сънища могат да сигнализират за това.

 

Кои сънища предвещават богатство?

 

Сънищата, които предвещават богатство и финансов късмет, са следните:

Ако броите пари насън

Това е добър сън, който предвещава увеличение на заплатата. Възможно е също така да бъдете повишени или да получите допълнителен източник на доходи.

 

Да видите насън голяма сума пари или да намерите съкровище

Такъв сън може да означава предстоящо получаване на подарък, печалба. Възможно е и връщане на дълг. Обърнете внимание на такъв сън и очаквайте финансови новини до 5 дни.

 

Въшки

Този сън може да е неприятен, но значението му е положително. Сънуването на въшки е добра сделка, сключване на споразумение. Не пропускайте шанса, който се е появил, ако сте получили оферта.

 

Скъпи неща

Да сънувате лукс, скъпи вещи или неща, или дори по-добре – да ги притежавате, е сигурен знак за скорошно богатство и просперитет. Явно сте на прав път, който ще повиши социалния ви статус.

 

Сън за получаване на някаква придобивка

Ако сте имали такъв сън, това изобщо не означава, че трябва да се възприема „обратно“. Той потвърждава правилността на вашия път – той ще ви доближи до целта.

Събирате гъби или горски плодове

Сънят показва щедро възнаграждение за вашия труд, положените усилия. Най-вероятно в близко бъдеще ще можете да увеличите значително финансите си. В този случай някой влиятелен човек може да ви помогне.

559

Similar Posts