Езотерика

Сънища, сигнализиращи за предстоящи големи промени в личния живот

Сънища -големи промени в личния живот.

Всеки иска да погледне в бъдещето и да разбере какво го очаква там. Сънят е най-добрият пътеводител. Историите, които ни идват насън, ако се тълкуват правилно, могат да разкажат много за бъдещето ни.

В момента на сън съзнанието ни си почива от ежедневните проблеми. Но докато спим, подсъзнанието се събужда и ни изпраща важни сигнали, от които до голяма степен зависи нашето бъдеще. Има сънища, които предупреждават за промяна, но не разкриват „всички карти“. Но, анализирайки подробно това, което виждате, можете да научите много. Ето и  5 сънища, които се явяват на тези, които ги чака голяма промяна в личния живот.

 

Коне

Конете символизират сила, нови послания и различни събития. Много зависи от това какво се случва насън. Например, стадо коне сънуват тези, които скоро ги очаква голямо щастие. Да яздиш кон е като да изпълниш стара мечта. Появил се самотен жребец показва, че скоро ще срещнете човек, който ще ви обича толкова много и толкова много ще се грижи за вас, че ще  предизвика завист сред другите.

 

Море

Според Фройд такъв сън означава разнообразен интимен живот. Всичко ще се развие по най-добрия начин и в бъдеще ситуацията ще остане същата. Съзерцаване на морето означава липса на стабилност и вътрешна хармония. Опитайте се да промените нещо или да си вземете почивка.

 

Сватбена рокля

Сватбата е дългоочакван момент в живота всяка жена. Ако сте имали късмета да видите сватбена рокля насън, очаквайте предложение за брак. За свободна жена такъв сън обещава приятни промени, след които любовта със сигурност ще избухне в живота. й

За омъжените жени сватбената рокля насън може да означава недоволство в брака. Най-вероятно изпитвате от съмнения относно избора си.

 

Огън

Огънят сигнализира за страст, изгаряща любов и промяна. Според Милър, такъв сън показва, че е дошло времето да забравите миналото и да започнете нов живот. Дори ако цялото имущество е изгоряло при пожар, в действителност ви очаква голям успех.

Фройд тълкува огъня като страст и желание. За да разберете по-добре чувствата си, трябва да анализирате поведението си насън. Често огънят, покриващ всичко, предполага, че са се натрупали много чувства, които ви разкъсват отвътре. Сънят казва, че е време за активни действия и решителни мерки. Понякога първата стъпка се прави трудно, но води до щастие.

 

Вятър

Всеки елемент, който идва в съня, точно отразява нашето настроение и дава ясни указания за бъдещето. Вятърът, който развява косата, е сигнал за късмет и популярност сред противоположния пол – очаква ви щастлив любовен живот!

Силният вятър пък предупреждава, че е дошло време да анализирате връзката си. Най-вероятно пренебрегвате проблемите или се опитвате да избягате от тях. Сънят иска да ви подскаже, че трябва да дадете воля на чувствата си, за да подредите личния си живот и да го подобрите.

 

Вятърът, който чупи дървета и разрушава сгради, предполага, че трябва да намерите Съдбата си. Означава също, че притежавате множество скрити таланти, които ще доведат до прекрасни промени в живота ви.

1375

Similar Posts