Астрология

Съвместимост по ИЗТОЧНИЯ ХОРОСКОП: С кого трябва да сте приятели, за кого да се ожените и с кого да правите бизнес

Съвместимост по ИЗТОЧНИЯ ХОРОСКОП

Винаги е интересно да знаем какви закони стоят в основата на нашите взаимоотношения, брак и бизнес. Китайският хороскоп със своята древна мъдрост и символика ни дава възможност да надникнем в света на съвместимостта. Нека да разберем с кого трябва да бъдем приятели, да се женим и да правим бизнес.

В китайската астрология всяка година се свързва с определен звяр. Това формира цикъл от 12 животни, които се редуват в продължение на 12 години. Животното от вашата година на раждане определя много аспекти от вашата личност и характер, а също така влияе върху вашите взаимоотношения и бизнес дейности.

 

 

Плъх

Хората, родени в годината на Плъха, имат аналитично мислене и фино интуитивно разбиране. Те се съчетават добре със Змията и Маймуната, тъй като могат да се подсилят взаимно в бизнеса и изследването. Следователно, те имат късмет в общуването с тези представители.

 

Вол

Представителите на този знак имат издръжливост и надеждност. Можете спокойно да разчитате на тях. Тяхната съвместимост е видима с Тигъра и Заека, тъй като те могат да се подкрепят взаимно в трудни ситуации.

 

Тигър

Тигрите са известни със своята смелост и енергия. Те се съчетават добре с Кон и Куче, тъй като динамичният им подход може да доведе до успешни резултати. Тяхното сътрудничество може да постигне висоти в различни области на живота.

 

Заек

Зайците са надарени с чар и дипломатичност. Тяхната съвместимост със Свинята е отлична, заедно са в състояние да създадат хармонична и уютна среда. Зайците знаят много добре какво искат от живота и винаги следват плана си.

 

Драконът

Драконите са харизматични и енергични. Те трябва да заложат на контактите си с Маймуната и Плъха, тъй като тяхната креативност и иновативност могат да доведат до уникални решения не само в работата, но и в други сфери на живота.

 

Змия

Хората, родени в годината на Змията, са аналитични и могат да видят това, което обикновено се нарича подтекст. Те се разбират добре с Маймуната и Козата, тъй като тяхната предпазливост и чувствителност създават хармония във взаимоотношенията. С тях могат да изградят и силен брак.

 

Кон

Конете са динамични и ентусиазирани. Те се разбират добре с Тигъра и Кучето, тъй като активният им начин на живот може да помогне за постигането на целите. Най-добрите приятели на Коня са представителите именно на тези знаци.

 

Коза

Козите са известни със своята нежност и интуиция. Тяхната съвместимост се проявява със Заека и Свинята. Заедно могат да създадат уютна и хармонична атмосфера.

 

Маймуна

Маймуните са умни и изобретателни. Подхождат добре на Дракона и Плъха. Техните иновативни идеи могат да доведат до успешни проекти. Освен това, с тези представители те могат да създадат силно семейство.

 

Петел

Петлите са организирани и честни. Тяхната съвместимост се проявява със Змията и Вола, тъй като тяхната упорита работа и отговорност могат да доведат до стабилност и успех.

 

Куче

Хората, родени в годината на Кучето, са лоялни и предани. Те взаимодействат добре със Свинята и Коня, тъй като тяхната честност и усърдие могат да доведат до дългосрочни връзки и проекти.

 

Свиня

Прасетата са надарени с доброта и толерантност. Тяхната съвместимост се проявява с Козата и Заека, тъй като те могат да създадат силна връзка или успешен творчески дует.

138

Similar Posts