Астрология

СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЕ по време на ЗВЕЗДОПАДА НА ДРАКОНИДИТЕ от 6 до 10 октомври 2023

СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЕ по време на ЗВЕЗДОПАДА НА ДРАКОНИДИТЕ от 6 до 10 октомври 2023

През октомври 2023 г. можете да видите красива картина в нощното небе – звездопадът на Драконидите. По това време можете да си пожелаете нещо на падаща звезда. Но за да се сбъдне, е по-добре да се придържате към определени правила и последователност от действия. Метеоритният дъжд продължава няколко дни, но достига пика си на 8 октомври.

 

Как ще изглежда метеорният поток Дракониди през октомври 2023 г.?

 

 

В нощното небе през октомври всяка година има красив спектакъл, когато поток от метеори се излива като из ведро. Действието се нарича метеорен дъжд, който възниква, когато Земята се сблъска с кометата 21P/Giacobini-Zinner. По-известен е като Драконидите, защото областта на небесната сфера се намира в съзвездието Дракон.

 

В зоната на потока има много отломки, така че когато планетата пробие през нея, се появяват ярки проблясъци. Най-голям поток ще има от 8 до 9 октомври. Това може да бъде хипнотизиращ акт. Така през 1933 г. в Европа са регистрирани 500 дракониди в минута, а през 1946 г. в западните щати са наблюдавани до 1000 броя в минута.

 

През 2023 г. пикът на звездопада на Драконидите се пада на 8-9 октомври. Но няма да има голям поток, защото няма толкова близък преход на Земята вътре в кометата.

 

По-добре е да наблюдавате звездния дъжд в ранните сутрешни часове, когато все още е здрач, но можете да започнете да правите това вечер.

Освен това, може да си пожелаете нещо на падаща звезда.

Има поверие, че тогава то определено ще се сбъдне. Вселената изпраща такава възможност по време на звездопад.

За да се сбъдне мечтата, трябва:

 

Да се подготвите – помислете предварително кое желание е приоритетно.

Не си пожелавайте на първата падаща звезда, която видите, ако се отнася за звездопад. Астролозите са сигурни: това е просто знак от Вселената, че е отворена за получаване на желания, така че е по-добре да пуснете желанието си на следващата светлина.

Намислете си едно желание, след което се концентрирайте върху него.

Не казвайте на никого за плана си, докато не бъде завършен.

Когато изпращате своето желание към Вселената, трябва да обърнете лицето си на изток. Смята се, че така ще се сбъдне по-бързо.

По време на звездопад има силна енергия, която може да се използва за подобряване на вашето благосъстояние.

Същият ритуал може да се извърши малко по-късно – в предзората на 22 октомври, по време на звездопада на Орионидите. Очаква се в него да има значително повече метеори. Събитието пада на намаляваща Луна, така че нощното светило няма да пречи на наблюдението.

546

Similar Posts