Астрология

Седмичен хороскоп 12-18 февруари 2024

Седмичен хороскоп 12-18 февруари 2024

Енергийният фон на седмицата е доста активен и благоприятен. Връщат се самочувствие, предишен ентусиазъм и смелост. Най-отговорните и трудолюбиви хора ще вкусят предстоящия успех, радвайки се на началото на нов жизнен цикъл.

 

През седмицата от 12 до 18 февруари енергията на Водолей е активна, тъй като освен Слънцето и Плутон, този знак включва Марс и Венера, формиращи аспекта на връзката с планетата на трансформацията, кризите и риска, силата и големия пари – Плутон. Сферата на любовните отношения е изпълнена с нови романтични истории и страст, неочаквани изненади и свобода.

 

Марс и Венера се свързват в най-непредсказуемия знак на Зодиака – Водолей, а конфликтният им аспект с Юпитер само ще налее масло в огъня. Трябва също да запомните, че в близко бъдеще хората не са склонни да ревнуват и да се борят за любовта си. Тези отношения, които не са се развили дълго време, с голяма степен на вероятност могат да приключат. Добро време за онлайн запознанства, приятелски срещи, групови пътувания.

 

Това е време и на нестандартни политически решения, които са предшествани от кризисни ситуации. Във всяка област на живота новите мерки и подходи към бизнеса са ефективни, което създава ефективна мотивация. Напредъкът в застояли проекти е напълно възможен, тъй като емоциите са минимални, а интелектуалното участие в работата се увеличава значително.

 

Новият темп на развитие на световната общност, въвеждането на съвременни цифрови технологии в различни сфери на живота и производството и съвременните глобални икономически тенденции ще изискват допълнително време и ресурси, за да останете на повърхността и да не дерайлирате. Важно е да предприемете мъдри стъпки. Периодът на естествен подбор започва в много области на живота.

 

ОВЕН

Научете се да работите фино, като използвате съвременни инструменти за постигане на цели, в противен случай може да възникнат неочаквани неприятни печалби. Предприемачите и бизнес мениджърите трябва да направят много, за да развият организацията, да увеличат печалбите и да подобрят условията на труд за своите служители. Кариерите на служителите и младите специалисти се развиват добре – техният авторитет нараства, влиянието им в екипа се увеличава, а подкрепата на висшето ръководство е гарантирана.

 

ТЕЛЕЦ

Много представители на вашия знак ще имат проблеми, които изискват незабавна реакция, а в някои случаи и огромна издръжливост. Това може да са остри конфликти с определени ключови хора, от които зависи позицията ви в работата. Бизнесмените ще бъдат изправени пред въпроси за разрешаване на имотни въпроси и установяване на партньорства. При най-благоприятния сценарий са възможни големи инвестиции в разширяване или преструктуриране на компанията.

 

БЛИЗНАЦИ

Всички задачи, свързани с общественото благо, се изпълняват успешно. Работните потоци през седмицата изглеждат доста плавни, без сътресения, но е вероятно да искате повече и липсата на пробиви може да бъде разочароваща. Може да се наложи да подкрепите някой от приятелите си, да му платите за минали услуги и също така да се разплатите с кредитори.

 

РАК

Може би ще трябва да се разделите с някои от партньорите, във всеки случай сега трябва да разчитате само на себе си. Във финансово отношение седмицата изглежда смесена поради разнообразните задачи, които са ви възложени. От една страна, няма да останете без пари, но от друга, разходите ще започнат да се увеличават. Възможни са значителни разходи за децата и битови нужди. Ситуацията в любовната връзка изглежда непредсказуема и бурна.

 

ЛЪВ

Звездите препоръчват да се придържате към златната среда и да търсите общи точки и компромис. Висока турбулентност се наблюдава предимно при двойки, които са в самото начало на връзка или все още не са регистрирали брак. В повечето случаи причината за конфликти ще бъдат финансови проблеми, нечие скъперничество, разногласия при разпределението на средствата.

 

ДЕВА

Възможни са неприятни прочиствания, свързани с непосредствената среда. Ако видите, че се възползват от вас, имайте силата да кажете „не“. Този съвет важи както за влюбените, така и за приятелите, ако има тенденция от тяхна страна да се възползват от вас безмерно. Съпрузите могат да влизат в спорове за решаване на домакинските задължения и тук конфликтите могат да имат материална основа. През по-голямата част от седмицата енергийният ви потенциал ще е доста висок, но е по-добре да сведете социалните контакти до минимум.

 

ВЕЗНИ

Един от най-хубавите, но съвсем не безоблачни периоди. Става въпрос повече за страхотни възможности за растеж и развитие. Динамиката на седмицата допринася за кариерни постижения и себереализация. По отношение на личния живот ситуацията ще е малко нестабилна. Цялата седмица ще бъде успешна за кариерни перспективи, ще има достатъчно сили за решаване на всякакви проблеми. Предприемачите ще могат да развиват вече стартирали проекти, както и да инициират нови идеи. Не повтаряйте грешките от миналото, поставете правилните приоритети, преценявайте трезво способностите си.

 

СКОРПИОН

Във финансов план тази седмица е доста благоприятна. Парите ще идват редовно, а някои дори ще имат увеличение на доходите. Ще получите предложения с интересни перспективи, но за да ги реализирате, ще трябва да поемете риска да напуснете предишното си място. Младите специалисти ще могат да затвърдят позициите си в отбора. Контактите с чуждестранни колеги се развиват много добре, а пътуванията до други градове или държави ще бъдат много успешни.

СТРЕЛЕЦ

Най-интересните истории се разиграват в личния живот. Самотните хора може да имат нов роман, най-вероятно чувствата ще възникнат на работното място. Привличането може да бъде толкова силно, че дори да загубите разума си, забравяйки за моралните принципи. Емоциите ще се развихрят и е важно да не обърквате нещата, за да не се налага по-късно да се справяте с тежките последици от тази драма. Може да ви липсва чувствителност, деликатност, скромност и смирение. Възможни са здравословни кризи при тези, които са били лекувани от хронично заболяване в близкото минало.

 

КОЗИРОГ

Ще се възстановят стари връзки със стари познати, които ще дадат тласък на проекти или ще помогнат за тяхното финансиране. В професионален план седмицата е благоприятна. Има много работа, бизнесът се развива, проектите вървят в избраната посока и перспективите са доста добри. Мениджърите ще могат да разчитат на своите подчинени, които не само ще преместят планини, но и ще внесат свежи идеи във важните проекти. Хармонията и щастието могат да бъдат възпрепятствани само от егоизма и заблудите за величие.

 

ВОДОЛЕЙ

Финансовата ситуация като цяло ще бъде стабилна, приходите леко ще се увеличат, а разходите ще намалеят. Собствениците на фирми може да имат недоразумения с чуждестранни партньори и инвеститори, които да имат собствени виждания за развитието и разпределението на финансите. Споровете по този въпрос ще продължат през целия февруари, но всичко ще приключи без големи сътресения за общата кауза. Романтичните партньори, които са били в конфликт, ще се съберат отново.

 

РИБИ

Отношенията с вашия партньор ще са прекалено емоционални и конфликтни. Може да се изненадате, че не всички споделят вашите възгледи и това неприятно откритие ще е много болезнено. Женените Риби, чиито чувства вече са избледнели, също могат да бъдат увлечени от нова страст, но тук, както се казва, всеки „си шета на акъла“.

961

Similar Posts