Хороскоп

Седмичен хороскоп 13-19.06.2022

Седмичен хороскоп 13-19.06.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Нумерологичен хороскоп 13-19.06 2022

Щастливи дни и числа за всички зодии юни 2022

МАГНИТНИ БУРИ ЮНИ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп юни 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Овен

Седмицата 13-19.06.2022 ще е за Овните една от най-спокойните и предсказуеми седмици на лятото. Тя ще започне бурно – квадратът Сатурн-Уран, който определя основната тема на годината, ще бъде в своя пик в понеделник-вторник. Това ще ви засегне, ако участвате в масови социални процеси, управлявате голям бизнес, имате големи инвестиции и спестявания и участвате в обществения живот. В други случаи можете да научите за някои новости в обществото, но те няма да ви засегнат пряко. А от сряда животът като цяло ще върви гладко. Няма да е скучна седмица – събитията ще се развиват активно, ще има напредък в много въпроси. Но не трябва да се очакват нито изненади, нито резки възходи и падения. В сряда и четвъртък житейските и работните задължения ще се придвижат напред. Това са добри дни за работа и начало на здравен курс.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Телец

Седмицата 13-19.06.2022 ще започне бурно за Телеца – в понеделник-вторник главният аспект на годината, квадратът на Сатурн с Уран, ще бъде в пика на активността. За вашия знак той предвещава голяма, принудителна промяна. Няма нужда да им се противопоставяте – колкото и да са трудни ситуациите, само те ще ви отворят пътя за напредък. И от сряда всичко ще се успокои. Дните ще текат бързо, интересно, но без изненади и големи събития, добри или лоши. В сряда и четвъртък ще откриете нови хобита. Ще има достатъчно свободно време, за да им се радвате. На преден план ще излязат въпросите за децата. В петък и почивните дни работата и ежедневните задължения ще се движат бързо напред. Това е изключително благоприятно време да започнете здравословен курс или поне да балансирана диета.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Близнаци

Каква ще е седмицата 13-19.06.2022 за хората зодия Близнаци? В понеделник може да бъдете объркани  и заблудени, да се подценявате или надценявате. Затова не вземайте важни решения на този ден. Не правете тестове и не ходете по интервюта. Квадратът Сатурн-Уран ще направи понеделник и вторник забързани, но ще направи значителна промяна в живота ви, особено ако пътувате в чужбина, занимавате се с документи за пътуване или решавате някакъв правен проблем. От сряда животът ще тече оживено и бързо, но равномерно, без скокове и изненади. Имайте предвид, че Меркурий е ретрограден, така че може да имате затруднения в общуването. Действайте умно. Нещата, които са свързани с миналото ви, ще се развиват добре.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Рак

В началото на седмицата 13-19.06.2022 основният аспект на годината, квадратът Сатурн-Уран, ще бъде максимално активен. Той ще ви донесе проблеми и ще ви принуди да промените плановете си, ако имате финансови дела с голяма група хора. В други случаи ще усетите напрежение във въздуха, но няма да бъдете пряко засегнати от събитията. От сряда ситуацията като цяло ще се успокои. Животът ще бъде динамичен, бърз, но без резки промени и изненади. Всеки ден ще трупате сила. Лесно ще се справите с актуални проблеми във външния свят. В сряда и четвъртък ще има неща за правене извън дома – да отидете някъде, да се срещнете с някого, да оформите документи, да изпратите колет. Това са добри дни за записване за курсове (като се вземе предвид ретрограден Меркурий, добре е това да са курсове, които някога сте посещавали, но сте отпаднали).

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Лъв

Седмицата 13-19.06.2022 ще е чудесна за Лъвовете. В понеделник може да подцените или надцените ролята си в службата. Това не е най-добрият ден за участие в екипни дейности. Освен това, в понеделник и вторник основният аспект на годината, квадратът Сатурн-Уран, ще бъде на максимума, което предвещава трудни, но необходими промени. Това ще повлияе на отношенията ви с бизнес партньори и клиенти, бизнес планове и кариера. По-вероятно е да преживеете промяна, ако заемате важна позиция, играете важна роля в обществото или притежавате голям бизнес. Всичко ще се успокои от сряда нататък. Дните ще преминат бързо и предвидимо. Сряда и четвъртък са идеални за започване на търговски проект и нови финансови дела. Можете да пазарувате (нещото ще остане с вас за дълго време) и да търсите нови източници на доходи. В петък и през уикенда ще има много общуване, кратко пътуване, учене.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Дева

В началото на седмицата 13-19.06.2022 ще бъде активен основният аспект на годината – квадратът Сатурн-Уран. Това носи трудни, но необходими промени. Ще ви засегне, ако работата ви зависи от чужденци или има правни аспекти. Тогава вашите работни отговорности или условия на работа ще се променят драстично. В други случаи ще видите, че много неща се променят наоколо, но вие лично няма да бъдете засегнати от промените. Не забравяйте, че вашият управител Меркурий е ретрограден през цялата седмица. Това предвещава много работа, включително тази, която смятате за вече свършена. В работата и бизнеса трябва да се съсредоточите върху стари неща, а не да започвате нещо ново. В сряда и четвъртък нарастващата Луна ще следва вашия знак. Това ще повиши емоционалността ви и ще ви помогне да разберете какво ви е необходимо, за да се чувствате удовлетворени от живота. В петък и почивни дни можете да пазарувате, да търсите нови доходи и да започнете печеливш бизнес.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Везни

В началото на седмицата 13-19.06.2022 ще се появи интересна ситуация за онези Везни, които се занимават с инвестиции, участват в търгове, играят на борсата. Родителите Везни ще имат грижи с децата. Другата част от седмицата ще премине без инциденти, особено ако не ходите на места за почивка, защото там вероятността да срещнете нещо неочаквано и неприятно е по-висока. Всичко ще се успокои след сряда. Животът ще бъде весел и енергичен, но без изненади и големи събития. В сряда и четвъртък ви е препоръчително уединение, за да подобрите здравето си – лечение в болница, пътуване до санаториум, отдих на открито за подобряване на вашето благосъстояние. В петък и през уикенда нарастващата Луна във вашия знак ще ви добави емоционална сила. Това ще ви помогне да се почувствате по-добре за себе си и да разберете как да се отпуснете през уикенда, така че да му се насладите напълно.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Скорпион

В началото на седмицата 13-19.06.2022 квадратът Сатурн-Уран ще създаде проблеми с взаимното разбирателство с партньора по битови въпроси. Това обаче е твърде мощен аспект, за да говори за сериозни домашни проблеми. По-вероятно е това да доведе до трудна, но необходима промяна, в която ще участвате не само вие, но и други хора. Е, ако нямате бизнес с недвижими имоти, тогава началото на седмицата ще бъде толкова спокойно, колкото и нейното продължение. Всичко ще се успокои в сряда. Животът ще бъде натоварен, но без големи събития. В сряда и четвъртък груповите дела ще се развият добре. Това е добър момент за контакти с обществени организации, участие в обучения, групови екскурзии и колективни покупки. В петък и почивните дни се махнете от обичайния ритъм на живот, осигурете си малко тишина и се потопете в дълбините на вътрешния си свят.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Стрелец

В началото на седмицата 13-19.06.2022 основното астрологично влияние на годината ще бъде на максимум – квадрат Сатурн-Уран. Той символизира трудни, но необходими реформи. Те ще повлияят на вашето непосредствено обкръжение. Може да се наложи спешно пътуване по работа или по документи. Всичко ще се успокои от сряда. Животът ще върви енергично, нещата ще вървят напред, но не бива да се очакват изненади и съдбовни събития. Бизнес ситуациите ще се развият в сряда и четвъртък. Това са добри дни за намиране на работа, намиране на работа, започване на професия, започване на нов бизнес проект. Имайте предвид, че поради ретроградния Меркурий, бизнес партньорите и клиентите може да не реагират незабавно както искате. В петък и почивните дни ще общувате с колеги по интереси, ще участвате в общо събитие.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Козирог

В началото на седмицата 13-19.06.2022 ще бъде активен основният аспект на годината – квадратът Сатурн-Уран. Участието на вашия управител Сатурн показва важността на събитията лично за вас. Ще трябва да промените дългосрочните си планове във финансовия сектор, да попитате какви нови области за инвестиции са се появили и да видите в какви стойности си струва да инвестирате сега, като вземете предвид икономическите промени. Всичко ще си дойде на мястото още в сряда. Дните ще бъдат изпълнени със събития, животът ще бъде достатъчно енергичен, но без изненади и съдбовни събития. В сряда и четвъртък бизнесът с чужденци ще се развива отлично. Това са добри дни за пътуване в чужбина. В петък и почивните дни не се отклонявайте от бизнес дейността. Настава добро време за бизнес, работа, официални и светски събития.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Водолей

В понеделник-вторник основното астрологично влияние на годината ще бъде на върха на активността – квадратът на Уран към Сатурн във вашия знак. Той ви предвещава трудни, но неизбежни промени. Ще пробиете в нов живот, към прогрес и свобода. Но за това трябва не само да не се страхувате от иновациите (нямате проблеми с това), но и да поемете голяма отговорност (това трябва да научите). В сряда интензивността на събитията ще отшуми. Дните ще минават бързо, но не можете да се страхувате от нещо неочаквано. В сряда и четвъртък ще се развият финансови дела с други хора. Това е добър момент да инвестирате, да вземете заем, да се споразумеете за нещо важно с трети страни. В петък и почивните дни темата за нови възможности в бизнеса ще бъде актуална. Като се има предвид ретроградния Меркурий, вършете всичко внимателно и прецизно.

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19 юни 2022 Риби

Седмицата 13-19.06.2022 обещава нови възможности на Рибите. Внимавайте в понеделник – всяка ваша измама веднага става ясно видима. Така че не се заблуждавайте. Обстоятелствата могат да ви накарат да промените доста неща. Ще бъде полезно. Не пропускайте този урок на Съдбата, въпреки че може да нагарча. По-добре е да не излизате на път в понеделник-вторник, да не шофирайте, както и да сведете общуването до минимум, за да избегнете кавги. От сряда ситуацията ще бъде по-спокойна. Животът ще тече оживено и ви очакват само хубави събития. В сряда и четвъртък отношенията с други хора ще се развиват активно. Това са добри дни за сватба, сделка, намиране на клиенти. В петък и през уикенда финансовите въпроси, свързани с чужди и общи пари, ще вървят повече от добре.

10212

Вижте още:

Similar Posts