Хороскоп

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

Седмичен хороскоп 13-19 февруари 2023

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

ПЪЛЕН МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ФЕВРУАРИ 2023

ЗИМЕН ХОРОСКОП 2022-2023

ГОДИШЕН ХОРОСКОП

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

ТАРО ПРОГНОЗА 2023

През първата половина на седмицата 13 – 19 февруари 2023  ще можете да погледнете по-обективно на много области от живота си и да вземете рационални решения. Една такава област са личните взаимоотношения. Но, уви, след идентифицираните недостатъци може да не искате да се примирявате с тях в бъдеще. В този случай е вероятно раздяла или остър конфликт.

 

Ако положите усилия и се опитате да работите със страстта си върху трудните моменти във връзката ви, можете значително да я укрепите. В други сфери на живота това време ще донесе възможност за активно и детайлно планиране на действията.

 

Още през втората половина на седмицата 13 – 19 февруари 2023 ще има много повече възможности за реализиране на плановете. Това е период на повишена активност и последователност в бизнеса, което може да се използва много градивно.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Овен

На Овните в самото начало на седмицата 13 – 19 февруари 2023 не се препоръчва да посещават партита, барове и клубове. Отношенията с приятели, особено с представителки на женски пол, могат да се влошат в резултат на спонтанен конфликт или след стресова ситуация. По това време може да се наложи да направите корекции в някои от плановете си. Периодът от четвъртък до неделя ще премине благополучно.

 

Това е подходящо време за провеждане на разследвания, изучаване на мистериозни и тайнствени явления. Екстрасензорните способности може да се увеличат, ще имате пророчески и цветни сънища. Изучаването на духовни практики, като йога, както и всички видове медитации, четене на мантри, ще бъде успешно. Тези дни молитвите ще бъдат най-ефективният начин да коригирате съдбата си.

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Телец

За Телците напрежението с брачен или бизнес партньор може да се увеличи в понеделник и вторник. Може би ще разберете, че вашите мнения по някои фундаментални въпроси се различават значително. Това не е най-доброто време за подписване на договорни задължения, включително брак.

 

Средата на седмицата 13 – 19 февруари 2023 е подходящ момент за обсъждане на всякакви спорни въпроси. Брачните отношения ще бъдат укрепени след съвместно обсъждане на планове за бъдещето. Например, можете да започнете да планирате следващата си ваканция. В края на седмицата се засилва ролята на приятелската среда, особено на представителите на мъжкия пол. Жените през този период ще могат да завържат обещаващи запознанства.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Близнаци

Близнаци, в началото на седмицата 13 – 19 февруари 2023, звездите ви съветват да обърнете специално внимание на грижите за здравето си. През този период се увеличава вероятността от настинки и вирусни инфекции, особено ако сте на път. Вторият напрегнат момент от понеделник и вторник е запазването на собствената репутация. Може да се наложи да потвърдите нивото на знания пред изпитната комисия или ръководството.

 

В случай на неуспех, опитайте се да се заемете по-сериозно с обучението или подобряването на уменията си отсега нататък. Средата на седмицата обещава успехи в професионалните дейности. През втората половина на седмицата ще можете да покажете най-добрите си качества, да проявите постоянство и енергия в постигането на целите си.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

 

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Рак

Раците в началото на седмицата 13 – 19 февруари 2023, звездите съветват да не разчитат на късмет. В понеделник и вторник може да се засили желанието за поемане на рискове, така че след като започнете, ще ви е трудно да спрете. Периодът от четвъртък до неделя е благоприятен за стабилизиране на любовните отношения.

 

Самотните Раци ще могат да се запознаят с представители на противоположния пол по време на туристически пътувания или на празнични събития: например на сватба на познати или юбилей. Също така е добър момент да организирате собствено сватбено тържество или меден месец.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

 

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Лъв

В началото на седмицата Лъвът може да има засилени противоречия в партньорствата. Това важи особено за семейните двойки, които живеят с родителите си. Конфликтът между поколенията може само да увеличи разделението в семейството. В тези дни е по-добре да се въздържате от приемане на гости в дома си.

 

Периодът от четвъртък до неделя, напротив, обещава подобряване на отношенията, както и утихване на конфликтите. Ще можете спокойно и доста конструктивно да обсъдите с членовете на семейството проблемите и да ги разрешите заедно.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

 

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Дева

Девата, в началото на седмицата 13 – 19 февруари 2023, звездите се съветват да не бъде небрежна към здравето си, защото по това време тялото е отслабено. Облечайте се според времето, избягвайте хипотермия и спазвайте правилата за превенция. В началото на седмицата не трябва да оставате до късно на работа, пестете силите си. От четвъртък до неделя женените Деви се съветват да отстъпят инициативата в делата си на своите партньори.

 

Това е подходящо време за всякаква форма на партньорство, както брачно, така и бизнес. Пътуванията, включително учебни, ще бъдат успешни. Можете да си прекарате чудесно сред природата или на парти в клуб с приятели. За Девите, които току-що са започнали да се срещат с някого, чувствата ще станат още по-силни.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

 

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Везни

Везни, в началото на седмицата 13 – 19 февруари 2023 звездите не ви съветват да харчите много. Ако имате любим човек и искате да му направите подарък за Свети Валентин, не бързайте. Покупките, направени в понеделник или вторник, едва ли ще бъдат успешни. Същото важи и за закупуването на играчки за деца. Но от сряда започва прекрасен период за пазаруване.

 

Също така, това е подходящият момент за подобряване на условията на живот, извършване на ремонтни дейности. Периодът е добър да се занимавате с хоби, особено ако е свързано с физически труд. Втората половина на седмицата благоприятства решаването на професионални въпроси.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

 

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Скорпион

В началото на седмицата 13 – 19 февруари 2023 звездите не съветват Скорпионите да влизат в спорове с по-старото поколение, особено с родители и баби и дядовци. Опитайте се да бъдете по-толерантни и тактични, дори нещо да не ви харесва. От сряда астрологичните влияния ще бъдат по-хармонични. Ще станете по-общителни и любознателни.

 

Това е подходящо време за нови запознанства, пътуване, обучение и забавление. По време на кратко пътуване може да се случи среща с интересен човек от противоположния пол, която с течение на времето може да прерасне в романтична връзка. Дните са добри за творческа реализация на личността, рисуване или спорт.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Стрелец

В самото начало на седмицата 13 – 19 февруари 2023 Стрелците може да имат неприятен разговор с познат. Може би ще чуете слухове или клюки, които ще обидят вас или близките ви. Опитайте се да бъдете над интригите, не се поддавайте на провокации, тогава подобни проблеми ще свършат много бързо. От сряда ще дойде благоприятно време за почивка и релаксация, изучаване на духовни практики, медитация и молитви.

 

Опитайте се по-често да оставате сами, да оставате сами с мислите и чувствата си. Това е необходимо, за да се постигне състояние на спокойствие. Сега е по-добре да не каните гости в къщата, а също и сами да не посещавате роднини или познати. Най-вероятно ще се чувствате най-удобно, когато сте изолирани от другите.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Козирог

Козирозите в началото на седмицата 13 – 19 февруари 2023 могат да се сблъскат с финансови загуби. Възможно е движимото ви имущество да пострада по някакъв начин. Например, домакински уреди се развалят, които след това ще трябва спешно да бъдат отнесени в сервиза или изхвърлени и да се купят нови. От сряда благоприятното влияние на планетите ще ви помогне да се справите с всички трудности.

 

Това време ще бъде белязано от много приятни мигове. Ще се засили интересът към общуването с околните, приятели, познати и роднини. Може би ще бъдете поканени да присъствате на приятелско парти или да предприемете вълнуващо пътешествие. Учениците ще се справят добре. Сега е добър момент за закупуване на кола или друго превозно средство.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Водолей

В началото на седмицата 13 – 19 февруари 2023 много Водолеи ще трябва да се изправят пред сериозни препятствия по пътя си. Най-вероятно ще бъде засегната сферата на професионалната дейност. От сряда нататък се опитайте да забравите за личните си амбиции и да се насочите към практичните въпроси.

 

Това е подходящо време за работа по увеличаване на материалните ресурси и уреждане на икономически въпроси. Водолеите, които търсят работа, ще могат да намерят високоплатена позиция през този период.

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 13-19.02.2023 Риби

На Рибите в началото на седмицата 13 – 19 февруари 2023 не се препоръчва да се запознават в интернет и да правят срещи на сляпо. В понеделник и вторник е по-добре изобщо да не влизате в сайтове за запознанства и да не споделяте с никого разкрития за личния си живот. Тази информация може впоследствие да повлияе негативно на вашата репутация.

 

От сряда интелектуалната и физическа активност се засилват. Ще можете да поставите лични рекорди в избрания спорт. Това е добър момент да се запишете във фитнес клуб или спортна секция.  Периодът е подходящ и за всякакви творчески начинания. Нараства ролята на приятелската среда и общуването в социалните мрежи.

9990

Вижте още:

Similar Posts