Хороскоп

Седмичен хороскоп 13 – 19 ноември 2023

Седмичен хороскоп 13 - 19 ноември 2023

Есента все още е в ход, но вече се усеща специфичното ухание на зима. Време е да разберем каква ще бъде седмицата 13 – 19 ноември 2023 и как настроението на планетите ще се отрази на късмета и успеха ни в различните сфери на живота.

 

Като цяло енергийната обстановка ще бъде изключително благоприятна. Венера и Меркурий ще ни осигурят силна подкрепа.

 

Овен

Овните никога не трябва да променят приоритетите си в живота от 13-ти до 19-ти ноември 2023. Необходимо е да продължите работата, започната по-рано, и също така да не приемате присърце различни дребни проблеми и атаки от врагове. Освен това астролозите силно съветват да не мислите за отмъщение, в противен случай ще трябва да си изкопаете втори гроб до този, който подготвяте за своите недоброжелатели.

 

Телец

Звездите и планетите, представени от Венера и Меркурий, благоприятстват скитащите Телци. През тази седмица е много полезно да отидете в командировка, да смените средата си, да посетите нови места и да се запознаете с нови хора. Много Телци ще могат да намерят нови приятели. Всичко е възможно – да срещнете любовта на живота си, да завъртите успешен флирт или намерите нова работа. Можете също така да планирате успешното си бъдеще.

 

Близнаци

Близнаците нямат нужда да се давят в мисли за вчерашния ден или, обратно, да се изгубват в блянове. Основното нещо сега е да спотаите очакванията си и да се наслаждавате на самия живот – да живеете за мига. Търсете красивото в ежедневните дела и дейности. Не трябва да мислите за лоши неща и лоши хора, защото злите завистници, недоброжелателите и клюкарите така или иначе ще си получат заслуженото.

 

Рак

Енергията на планетите и звездите в седмицата от 13 до 19 ноември 2023 не е подходяща за безделие и мързел. Раците трябва да се активизират във всички сфери на живота – да започнат да спортуват, да флиртуват (ако са необвързани) или да бъдат близо до семейството или любимия човек. Също така трябва да работите повече, да се занимавате със саморазвитие и да се опитате да станете по-добри поне в нещо. Венера и Меркурий определено ще забележат това.

 

Лъв

Лъвовете са много силни и са готови да преместят планини, но без ясен план за действие е малко вероятно да постигнат нещо разумно. Може би е време да потърсите съвет от хора на които вярвате и които уважавате. Не бива да се страхувате от намесата на други хора във вашите дела – просто не трябва да допускате никого твърде близо до себе си. Можете да споделите плановете за бъдещето с близките си.

 

Дева

Девите могат да навлязат в неизвестното, като направят нещо ново. Да, възможно е това да не донесе желаните резултати и удовлетворение, но опитът си е опит. Това е най-скъпото нещо, което можете да извлечете през тази седмица. Планетите искат Девите да започнат да излизат извън зоната си на комфорт. Ако сте имали неприятно преживяване в близкото минало, негативният послевкус от него ще се разтвори много бързо. Основното нещо е да можете да се забавлявате.

 

Везни

Везните могат да очакват множество непланирани промени във всички сфери на живота. Понякога те ще бъдат изключително незабележими и повърхностни, но това е само на пръв поглед. Време е да спрем да мислим за лошото, за негативните моменти от миналото. Ако няма черни ивици, няма да ценим белите, така че трябва да се съсредоточим върху доброто. Това е най-доброто нещо, което Везните могат да направят сега за своето щастие.

 

Скорпион

Скорпионите не трябва да пилеят ресурсите си. Трябва ясно да разберете какво се прави, как и защо. Осъзнаването на действията е вашият най-добър приятел в периода на активиране на Венера и Меркурий. Планетите ще помогнат на Скорпионите да се научат да се радват на малки радости. Ето в какво се състои щастието – в малките неща. Трябва да погледнете по-детайлно на живота си, защото понякога хората не забелязват и не оценяват това, което вече имат.

 

Стрелец

Силният Меркурий, който ви позволява да изпитате истинско удоволствие от простото човешко общуване, ще започне да влияе силно върху съдбата и енергията на Стрелеца. Ще сте изключително привлекателни за противоположния пол, така че ви очакват много победи на този фронт. Важно е да се концентрирате върху това, което душата ви иска.

 

Козирог

Козирозите трябва да се научат да прощават обиди, за да могат старите рани да заздравеят. Представителите на този знак често са много отмъстителни хора, но от това може и трябва да се отървете и то бързо. Във финансовата и работната сфера проявете предпазливост, внимание, изобретателност и интелигентност. Малко хитрост няма да ви навреди. Също така е важно да спортувате и да отделите време за подобряване на здравето си между 13-ти и 19-ти ноември 2023.

 

Водолей

Благоприятната позиция на Меркурий ще провокира много Водолеи към активност, общуване и работа. Първото нещо, което трябва да избягвате в такива благоприятни времена, е многозадачността. Трябва да се съсредоточите върху всяка цел и да вървите към нея съзнателно, внимателно и последователно. Бързането ще доведе до проблеми. Неприятността трябва да бъде изкоренена възможно най-бързо.

Риби

Бурните емоции могат да дискредитират Рибите в очите на другите. Това важи особено за ревността, завистта и гнева. Всичко това може да спре експанзията на Рибите във финансовата и любовната сфера. Трябва да запазите спокойствие, тогава планетите ще дадат на Риби много нови приятни емоции и късмет. Възможно е тази седмица да се изправите пред дилема.

6297

Вижте още:

Similar Posts