Хороскоп

Седмичен хороскоп 15-21.08.2022

Седмичен хороскоп 15-21.08.2022

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Цитат от Библията за деня – получи послание свише

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Нумерологичен хороскоп 15-21.08.2022

МАГНИТНИ БУРИ АВГУСТ 2022-ГРАФИК

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
Пълен месечен хороскоп август 2022

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022

Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Овен

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник хороскопът на Овен показва, че е най -подходящо да отворите нова страница в живота си, като започнете да изпълнявате някои планове. Звездите казват, че това е ден на успешни, обещаващи начинания. Овенът трябва да се възползва от това, за да се заеме енергично с работата. Може би отдавна иска да стартира нов проект, да промени имиджа си, да откаже пушенето, да се присъедини към фитнес клас, да направи романтично запознанство или да потърси нова работа? Е, дойде време за промяна  – действайте!

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник спонтанността може да се превърне в основна черта на Овена  – не може да наречем настроението му стабилно! От една страна, Овенът може да бъде нервен и раздразнен от хората, от друга страна, да е способен на щедра постъпка или друга неочаквана стъпка. Освен това не само действията, но и чувствата на Овена във вторник могат да бъдат извън логиката. През деня в него внезапно може да се събуди приятелска симпатия към някого или любов.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда Овенът може да изпита желание да стане част от в екип, да отиде в колеж, да смени работата си или дори да се ожени. С други думи, Овенът е в състояние да помисли за своето място в живота и да предприеме действия, за да заеме своето достойно място под слънцето. Няма нужда да се съпротивлявате на този импулс  – след като е възприел днешните планове, Овенът има всички шансове да се придвижи напред по социалната или кариерна стълбица с течение на времето.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В четвъртък Овенът волю или неволю ще трябва да обърне внимание на състоянието на финансите си  – събитията ще го тласнат към това. Може би съдбата ще му поднесе паричен бонус или увеличение на заплатата, а може би и не толкова приятна изненада. Звездите предупреждават Овена, че в четвъртък състоянието на портфейла му може напълно неочаквано да се подобри или влоши  – това е късметът. И за да не водят действията на Овена до загуби, той не трябва да поема рискове и да участва в съмнителни финансови транзакции.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък истинската музика за Овена ще бъде езикът на сухите факти и цифри, но всичко, което е трудно да се обоснове логично, ще му бъде трудно. Ето защо звездите не съветват Овните в петък да разчитат на такова ненадеждно нещо като интуицията. Но точните изчисления и анализ на фактите ще бъдат изненадващо лесни. Посветете този ден на точните науки, планирането и финансите и няма да съжалявате. В петък ще ви се отдават много неща – например, да подредите сметки, да пресметнете бюджет или да измислите гениален план как да забогатеете!

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота денят ще склони Овена към бурна дейност, но трябва да се сдържа! Именно в събота е най -лесно за Овните да направят някаква досадна грешка. Затова звездите го съветват в събота да отдели време и да си почине добре. Е, нещата могат да почакат.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

Неделя е най -доброто време за Овните да се почувстват далеч от дома. Денят не го предразполага към работа в тишината на офиса или домашните стени. Напротив, в неделя Овенът трябва да внесе възможно най -много разнообразие в живота си, като е бил там, където не е бил досега. Разходка в парка, романтично запознанство, поглед през прозореца на влака или през илюминатора на самолет  – всичко това в неделя ще изостри чувствата на Овена, както в детството, връщайки яркостта на цветовете и способността му да живее „тук и сега“.

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Телец

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

Понеделник е чудесен ден, когато всичко ще се получи за Телците лесно, без излишно напрежение. Телецът ще бъде в състояние на хармония със себе си и със света  – това ще му даде предимство в бизнеса и общуването с хората. Напълно възможно е в понеделник Телецът да има приятно събитие в живота си, изненада или просто да се наслаждава на случващото се без видима причина. По един или друг начин балансът в душата ще позволи на Телеца да прекара този ден в понеделник не само приятно, но и полезно  – звездите му дават прилив на енергия и творческа сила.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Вторник е денят, в който Телецът трябва да се подчини на обстоятелствата – той може да се окаже в ситуация, в която да бъде безсилен да направи каквото и да било. Ако нещо подобно се случи във вторник, звездите съветват Телеца да се примири и да разчита по волята на съдбата. Да се ​​остави по течението е най -разумното нещо, което може да направи във вторник.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда Телецът може да се изправи пред трудна задача и много ще зависи от това как ще я реши. Може би точно в сряда от Телец може да се наложи да вземе окончателно решение по някакъв въпрос или да предприеме стъпка, която ще насочи живота му в нова посока. Така че решенията на Телеца в сряда трябва да бъдат претеглени и обмислени  – в крайна сметка последствията от този избор ще се усещат дълго време.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В четвъртък ситуацията може да принуди Телеца да защити интересите си  – и той е напълно способен да се справи с тази задача. Денят дава възможност на Телеца да го убеди в правотата си, така че околните в четвъртък ще се вслушат в аргументите му по -внимателно от обикновено. Звездите съветват Телците да използват това не само за разрешаване на спорни въпроси, но и за преговори и успешно популяризиране на всеки свой проект и идея.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък самоувереността на Телеца рискува да прерасне в самоувереност и да навреди на делата му. Как иначе да обясним факта, че Телецът е в състояние да откаже помощта на другите и да пренебрегне съветите, вярвайки, че той сам знае как най -добре? Звездите предупреждават, че дори ако Телецът е сто процента сигурен в нещо в петък, това не означава, че той всъщност е прав  – опитът и уменията му може да не са достатъчни, за да решат даден проблем. Най -голямата грешка е да мислиш, че не можеш да сгрешиш. Само помнейки това, Телецът ще успее в петък.

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота звездите съветват Телеца да посвети възможно най -много време на себе си и на всичко, което харесва, независимо дали е хоби, фитнес, спа, храна или пазаруване. Денят обещава да зарадва Телците с приятна релаксираща атмосфера, която ви позволява да почувствате хармония със света и себе си. Но заобиколен от голям брой хора  – в работен екип или дори на приятелско парти  – Телецът ще се почувства не на място. В събота той просто трябва да избяга от суматохата, за да остане сам със себе си. Или с човека, когото обича.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя звездите съветват Телците да прекарват възможно най -много време извън дома, например да организират приятелско парти в кафене, да отидат сред природата, на кино, на цирк. Преодолял инерцията си в неделя, Телецът няма да съжалява  – има шанс да си прекара страхотно и да завърже интересни запознанства. Време е да освежим скучните дни! В неделя Телецът трябва да запомни, че добрият ден е отклонение от ежедневните правила  –  той не започва с будилник и не завършва с телевизор.

Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Близнаци

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник звездите съветват Близнаците да бъдат по -внимателни с парите  – има възможност за загуби. На първо място, това може да се дължи на невниманието и лековерността на Близнаците  – в понеделник те могат да направят необмислена покупка, да похарчат голяма сума за забавление или да станат жертва на измама. За да не се случи това, Близнаците трябва да контролират разходите си. Най -добрият вариант е да отделите пари предварително за пазаруване и да не надвишавате установения лимит. Но е По-добре да не се занимавате с инвестиции, бизнес и игра на борсата в понеделник.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Вторник е непредсказуем ден, в който Близнаците могат успешно да постигнат целта си с най -нестандартни методи! Ако в някоя от сферите на живота си Близнаците са планирали промяна, смела стъпка или експеримент, в този ден те могат да опитат. Дори проекти, които не са много надеждни, изискващи част от авантюризма, могат внезапно да „изстрелят“ Близнаците „право в десетката“ във вторник! Освен това хороскопът във вторник е много благоприятен по отношение любовта – в този ден Близнаците ще съумеят да изненадат приятно своята половинка.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда неочакваните проблеми могат да разстроят Близнаците, но ако се поддадат на емоциите, те само ще нажежат още повече ситуацията. Мърморейки и недоволствайки, Близнаците едва ли ще успеят да разрешат проблема, така че най -добрият изход за тях в сряда е да се отпуснат, доверявайки се на съдбата. Звездите казват, че като оставят нещата да се развиват, Близнаците ще спечелят повече в сряда, отколкото ако започнат да се притесняват напразно. Както се казва, бъдете смели, ако искате да промените нещо, и бъдете търпеливи, ако не можете да промените нищо.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В четвъртък Близнаците трябва да обърнат внимание на сънищата си  – може да се окажат пророчески! И въпросът тук не е толкова мистицизъм, а фактът, че желанията и емоциите пречат на анализа на ситуацията през деня. Но подсъзнанието е по -трудно да се измами, но неговият слаб глас обикновено се чува само през нощта, насън. В четвъртък интуицията на Близнаците ще се изостри до краен предел, а гласът на подсъзнанието ще се чува особено силно. Ето защо звездите съветват Близнаците да се вслушват в сънищата си и през деня да обръщат внимание на всяко тяхно „искам“ или „не искам“ – може да се окаже, че не са каприз, а предчувствие.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък Близнаците рискуват да преживеят срив – няма да им е лесно да се заемат и с най -простата работа. Ако нещата изискват активна намеса от тяхна страна, Близнаците са в състояние да внесат объркване и хаос в тях. Виновно обаче не е толкова физическото състояние на Близнаците, а песимистичната им психическа нагласа. Звездите обещават, че е достатъчно Близнаците в петък да се вземат в ръце и да спрат да се тъгуват и денят ще отвори добри възможности за тях.

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота поведението на Близнаците до голяма степен зависи от развитието на събитията. Звездите ги даряват със запаси от латентна енергия, но тази енергия може да бъде освободена само в авариен режим. Така че, ако този ден не постави някакви свръхзадачи на Близнаците, като бърза работа или спасяване на света, апатията и мързелът ще преобладават в хороскопа им. Достатъчно е обаче да се случи нещо непредвидено, тъй като Близнаците ще покажат много повече от това, на което обикновено са способни!

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя има шанс връзката на Близнаци да бъде изпитана за сила. Това може да се отрази както на служебните контакти, така и на отношенията с близките. Денят ще провокира конфликтни ситуации и ако Близнаците искат да заобикалят острите ъгли, ще трябва да покажат всичките си дипломатически способности. Звездите предупреждават Близнаците, че колкото и да им се иска да критикуват другите в неделя, в никакъв случай не трябва да го правят, в противен случай резултатът ще ги разстрои.

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Рак

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник звездите предвещават на Рака подаръци от съдбата. Най -вероятно го очакват приятни изненади в областта на бизнеса или финансите, но те могат да засегнат и личния живот или отношенията му с хората. По един или друг начин усмивката на съдбата няма да е случайна  – Ракът ще получи само това, което заслужава. Работата му по проекта, в който е вложил времето и усилията си, може да даде плод – може би в понеделник ще получи първата печалба или ще получи потвърждение, че е на прав път.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник лидерските и организаторски наклонности обещават да излязат на преден план в хороскопа на Рака. Околните ще бъдат привлечени от него, Ракът ще трябва само да ги води, напътствайки и вдъхновявайки. В семейния и приятелския кръг Ракът умее да организира пикник или весело парти, а в сферите, свързани с работата и кариерата, е добре да се докаже, като демонстрира организаторски талант пред колеги и началници. Това е добра възможност за него да направи добра крачка нагоре по кариерната стълбица.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда звездите предвещават на Рака вятър на промяната – интересни новини, събития или планове, които ще внесат разнообразие в живота му. Може да става въпрос за среща с човек, с когото Ракът не се е виждал от много години, за нов проект, за нова работа, за пътуване до далечни страни. За самотните Раци съдбата предсказва романтично запознанство в сряда … Но всичко това е само ако Ракът не седи между четири стени и е готов смело да се срещне с нови неща.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В четвъртък Ракът има шанс да се сблъска с явление като дежавю. Той може да има чувството, че някои събития, които се случват около него, вече са се случили, че вече е виждал някой непознат и някаква ситуация му е позната… Причината е, че звездите дават на Рака мощна интуиция и умение да предвижда какво се случва. Благодарение на тези качества той отгатва хода на събитията и може да се докаже в случаи, изискващи интуитивен подход, както и в психологията и общуването с хората.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък хороскопът на Рак ще бъде наситен с ярки емоции! Денят му дава живо въображение, благодарение на което Ракът ще може да се изяви в творчеството. Но основното, което звездите му обещават, е спонтанността на чувствата  – в петък Ракът може да изпита цял водовъртеж от страсти. Всичко може да послужи като повод  – усмивка, покана за среща, вашите собствени фантазии или нечий намек. Денят на рака ще бъде обагрен с всички цветове на дъгата  – и всичко това благодарение на преживяванията, които карат сърцето му да бие по -бързо.

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота са възможни всякакви инциденти в живота на Рака. Закъснение поради счупен часовник, изгоряло бъркано яйце, спор, възникнал от нулата … Всичко това и много повече може да очаква Рака в този непредвидим ден. За да сведат до минимум недоразуменията, звездите съветват Рака да витае по -малко в облаците и да се фокусира върху това, което го заобикаля. Като е организиран, Ракът ще сложи край на нежеланите изненади, оставяйки вратата отворена само за приятни изненади.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя Ракът трябва внимателно да слуша какво говорят наоколо  – от разговорите на другите той може да научи нещо интересно за себе си  – например информация или ценна идея. Освен това звездите казват, че в неделя Ракът не бива да пренебрегва съветите или дори да отхвърля предложената помощ – именно те ще му помогнат да успее. С други думи, в неделя ключът към успеха на Рака е не толкова в личните му усилия, а в помощта и съдействието на околните.

Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022

Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Лъв

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник Лъвът трябва да държи пръста си в пулса на събитията през целия ден – възможно е ситуацията да изисква неговата информираност и подготвеност. Спокоен, Лъвът рискува да пропусне ритъма, да стане жертва на измамници или заложник на неблагоприятни обстоятелства. За да не се случи това, звездите съветват внимателно да следи всичко, което се случва наоколо. Може би някой се опитва да го дезинформира или да го измами? За всеки случай рейтингът на доверие на Лъв към непознати хора в понеделник трябва да клони към нула.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник звездите обещават на Лъва ден на изненади и открития! Събитията може да го накарат да промени мнението си по някакъв въпрос или някой около него ще успее да го изненада. Възможно е човек, за когото Лъвът вече е взел решение, да се появи пред него във вторник в неочаквана роля. Или самият той ще направи нещо необикновено – нещо, което никой не е очаквал от него. Е, животът е много по -интересен от представите ни за него и Лъвът ще има шанс да се убеди в това във вторник.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда в хороскопа на Лъва ще преобладават хладнокръвие, целенасоченост и делови подход. Във всяка област на живота той ще се ръководи от практичност и амбиция! Благодарение на това отношение, Лъвът в сряда ще се справи перфектно с всеки фронт на работа, който му е поверен; единственото нещо, което не трябва да прави в сряда, е творчеството. Денят предразполага Лъва да не излиза от рамките на обичайното, така че всякакви опити за експерименти в сряда в най -лошия случай ще бъдат вредни, в най -добрия ще бъдат безрезултатни.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Четвъртък е денят, в който ситуацията ще даде възможност на Лъв да се закрепи върху постигнатите етапи или дори да стигне напред! Звездите обещават на Лъва благосклонност във всички области – от бизнеса и кариерата до любовта – както и достатъчно енергия и проницателни способности, за да осъществят плановете си. „Късметът е на онези, които го заслужават“ – тази фраза трябва да стане мотото на Лъва за четвъртък. Е, ако Лъвът не иска да търси милостини от съдбата  – добре, това е негов избор.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък Лъвът ще има шанс да спечели по някакъв въпрос. Може да е успешно завършване на проект, победа в любовта или възможност да спечелите спор. Звездите съветват Лъва да се възползва от това, за да не само да се закрепи върху постигнатите етапи, но и да продължи напред, изтласквайки конкурентите. Този ден е идеален за поставяне на амбициозни планове, постигане на желаното и преследване на кариера.

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота звездите съветват Лъва да се потопи във фантастичния свят на виртуалната реалност! За да започне пътуване в Матрицата, Лео трябва само да отвори интересна книга или да си купи билет за кино. Живото въображение, с което този ден дарява Лъва, ще свърши останалото  – Лъвът ще получи истинско удоволствие, съзерцавайки несъществуващи, но толкова реални светове. Това ще му помогне да си почине от ежедневните дела и да се зареди с положителна енергия. Освен това денят не го предразполага към решаване на конкретни проблеми.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя Лъвът моментално може да се запали с интерес към нещо, а самият той е в състояние да зарази с емоции околните! Може би в неделя той ще има ново хоби или романтично запознанство, или може би самият ще послужи като вдъхновител на някакъв проект. Денят го дарява с повишено любопитство  – Лъвът е способен да мести планини, само и само да задоволи възникналия интерес! Вярно, звездите го предупреждават, че днешните хобита едва ли ще бъдат устойчиви  – ако не се нахранят, бързо могат да отшумят.

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Дева

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник отношенията на Девата с другите, уви, ще бъдат далеч от идеалните. Може би самата Дева ще бъде безкомпромисна, провокирайки конфликти около себе си. Или може би други ще налеят масло в огъня, подтиквайки Девата, критикувайки или клюкарствайки зад гърба й. По един или друг начин, звездите в понеделник я съветват да се подготви за критични моменти. Ако Девата не иска да прекара целия ден в изглаждане на отношенията, трябва да бъде по -гъвкава и дипломатична. И не бъркайте чувството за хумор с безпощадната сатира.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник в живота на Девата могат да нахлуят събития или новини, които могат да променят много. Не говорим непременно за новини със знак „плюс“ или „минус“  – това може да бъде всичко  – пътуване, среща, запознанство и внезапно пламнали чувства и предложение за нова работа. Звездите предупреждават Девите, че не трябва да оставяте ситуацията да се развие. Във вторник тя трябва да вземе съзнателно, балансирано решение по всеки въпрос, защото събитията могат да се окажат повратни точки, срещите могат да бъдат съдбоносни, а чувствата могат да продължат за цял живот.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда Девите трябва да бъдат изключително внимателни в общуването – не са изключени недоразумения и конфликти. Това е такъв ден, че определено ще има добри хора, които искат да изразят недоволството си от Девата, да я критикуват или просто да намерят недостатъци в нещо. Ако в сряда Девата не иска обиди и кавги, най -сигурната тактика е да включите дипломацията и да се измъкнете от пътя, като потушите конфликта в зародиш.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Четвъртък е ден, който Девата трябва да посвети на общуването с хората, където и да се намира  – на работа, на път или у дома. Комуникативните й умения ще бъдат най -добри, позволявайки ви лесно да разрешавате проблеми, да убеждавате, да създавате нови запознанства. И романтичните, и деловите контакти в четвъртък ще бъдат по -лесни за Девите от обикновено. Ако е планирала да прави кариера, ще има шанс да привлече подкрепата на правилните хора, но ако Девата все още е сама, в четвъртък може да завърже романтично запознанство.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък звездите предоставят добри възможности на Девата, но за да не ги пропусне, тя ще трябва да действа и мисли много бързо! Най -вероятно ситуацията ще изисква от нея да действа ловко и нестандартно, а Девата ще притежава целия необходим набор от качества за това – общителност, бърза реакция и авантюристична жилка. Всичко това ще помогне на Девата в петък да спечели симпатиите на другите и да обърне всяко събитие в своя полза, превръщайки дори „минус“ в уверен „плюс“.

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота звездите не съветват Девата да се захваща с бизнес, в който е принудена да разчита на другите – волно или неволно другите са способни да я подведат. Това важи за всички задачи и въпроси, които Девата ще трябва да реши в събота, независимо дали става въпрос за работа или личен характер. За да вървят нещата гладко през деня, Девата трябва да разчита само на един човек  – себе си. Е, проекти, които изискват координирани колективни действия, трябва да бъдат отложени за по -късно.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя звездите предоставят на Девата добри възможности по въпроси, свързани с умствена работа, размисъл и планиране. Денят не е особено успешен, за да започнете да реализирате идеите, но за да ги генерирате, пасва идеално! Плановете, обмислени в неделя от Девата, ще се окажат ефективни и ще имат добри шансове за успех. Така че Девата не трябва да се разделя с тефтер и химикал дори насън  – ами ако я осени гениална идея?

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Везни

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник другите може да се изненадат колко мотивирани са Везните във всички въпроси и сфери на живота – от любовта до работата. Те ще бъдат настроени не просто към резултата, а към най -добрия резултат! Тайната е, че хороскопът им за понеделник е изпълнен с вибрации на вълнение и конкуренция. Във всичко, каквото и да предприемат, Везните ще гледат към другите, опитвайки се да ги изпреварят. Затова денят е чудесен както за работни подвизи, така и за кариера. Добре е и за флирт и любов  – тук Везните също ще се нуждаят от способността си да изпреварват конкурентите и да се стремят към победа.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник каквито и решения да вземат Везните, те ще се ръководят не от логиката, а от интуицията  – логиката няма да позволи на Везните да разберат какво точно трябва да се направи и какво не. Но гласът на интуицията ще бъде особено силен. Благодарение на него нощем Везните могат да виждат ярки сънища, а през да деня чуват гласът на подсъзнанието си. Звездите ги съветват във вторник да не пренебрегват вътрешния си глас – неговите съвети ще помогнат на Везните да усетят момента едва доловимо и да постъпят по правилния начин.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда Везните в бизнеса имат всички шансове да се почувстват господари на положението! Те ще контролират ситуацията, държайки всички козове в ръцете си. Това ще им помогне да постигнат целите си, но в хороскопа на Везните има една уловка  – сковаността и нетърпимостта, към които звездите ще ги склоняват в този ден. Везните в сряда няма да са склонни да се вслушват в чуждото мнение и в случай на заплаха за плановете им, без колебание ще влязат в конфликт. За да не развалят отношенията с другите, те трябва да бъдат по -гъвкави, като помнят, че при постигане на цел не всички средства са добри.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В четвъртък звездите в хороскопа на Везни образуват доста противоречива схема  – от една страна, Везните ще бъдат пълни със сила и енергия, благодарение на които и най -трудната задача е по силите им. Но в същото време денят не им обещава лесни пътища  – напротив, само преодолявайки трудности и препятствия, Везните ще могат да се докажат от най -добрата страна. Така че не се разстройвайте, ако съдбата им постави препятствие в четвъртък или изисква напрягане на всички сили – само така Везните ще успеят да реализират напълно своя могъщ потенциал и да успеят.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

Петък е денят, в който Везните могат смело да реализират всякакви, дори и най -грандиозните планове! Звездите дават успех на Везните в амбициозни начинания. И в работата, и в любовта, и в други области на живота, ако Везните започнат глобален проект в петък, те няма да съжаляват. С течение на времето плановете им ще се сбъднат, а резултатът ще бъде по -висок от очаквания. Ето защо Везните не трябва да губят време за дреболии и да посветят този ден на обикновени ежедневни грижи. Не се страхувайте да мечтаете и дерзайте – очакват ви нови хоризонти!

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота Везните рискуват да станат обект на нападки и подигравки от околните. На първо място, това се отнася за далечни познати и колеги, но е възможно дори от любим човек или най -добри приятели, Везните да трябва да изслушат порцията си критика в събота. Може би някой наоколо ще бъде недоволен от техните думи, външен вид или производителност.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя на Везните е просто противопоказано да седят на едно място! Животът изисква от тях нови събития, емоции, впечатления и възможно най -много адреналин! Звездите съветват Везните в неделя да не сдържат влечението си към две неща  – движение и общуване. Фитнес класове, пазаруване, сутрешен джогинг, нови запознанства  – всичко това е просто жизненоважно за тях. Може би Везните в неделя ще искат да погъделичкат нервите си с екстремни спортове или флирт с непознати. Защо не? Основното нещо е да не губите контрол над ситуацията и над себе си.

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Скорпион

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник организацията на Скорпиона ще е на висота! Той не е склонен да седи със скръстени ръце  – ако не му бъде поставена ясна задача, Скорпионът ще си я постави в понеделник. Звездите го даряват с активност и постоянство, предвещаващи успех в бизнеса. Той ще изпълни всяка задача съвестно и внимателно. Единственото „но“ – взискателността на Скорпиона ще се разпростре и върху другите – ако някой не отговаря на високите му очаквания, Скорпионът в понеделник може да му каже това директно в лицето.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник може да възникне напрежение в отношенията на Скорпиона с любим човек. Може би ще му бъдат разкрити някои неочаквани факти от неговата биография или отрицателни черти. Или може би Скорпионът във вторник просто ще бъде твърде взискателен към всички, които са близо до него, и в спорните въпроси не е склонен да прави компромиси. Звездите го съветват внимателно да претегля всички плюсове и минуси – струва ли си да ескалира напрежението и да прави от мухата слон? Разбира се, раздразнението и гневът никога не са без причина, но тази причина рядко е убедителна.

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда звездите предупреждават Скорпиона, че може да почувства вътрешна слабост и неувереност в себе си. Скорпионът може да изпита това чувство при отговорни въпроси, както и по време на вземане на решения. Дори най -простите въпроси, като какво да сготвя за вечеря или какво да облека, в сряда могат да предизвикат буря от противоречиви емоции в душата на Скорпиона! Така че съвет към Скорпиона за този ден – или с усилие на волята да се справите със съмненията, или по всички спорни въпроси да се консултирате с другите. По-добре, разбира се, първият вариант.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В четвъртък денят предвещава щастливи шансове на съдбата за Скорпиона, но много ще зависи от това дали той ще успее да се възползва от тях. Факт е, че хороскопът за този ден не го дарява с енергия и добра реакция, но събитията могат да се развият бързо, изисквайки от Скорпиона бързи решения. Затова съветът на звездите в четвъртък е прост – бъдете активни и се опитайте да сте в добра форма през целия ден. Само тогава ще може да ви донесе късмет!

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък Скорпионът ще трябва да направи избор по някакъв въпрос. Може би този въпрос дори няма да изглежда важен за него, но звездите предупреждават – много зависи от това какво ще бъде решението в бъдещата му съдба. Ето защо, когато прави своя избор, Скорпионът не трябва да се доверява на мимолетни емоции, съвети отвън. Само като подходи към въпроса внимателно и отговорно, няма да съжалява за нищо.

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота звездите предвещават на Скорпиона страхотен ден, когато той може да демонстрира лидерски качества и победоносно отношение към другите! В същото време, колкото повече трудности ще има по пътя му, толкова По-добре – Скорпионът може да влезе в бойна страст, премахвайки съперници от пътя и преодолявайки препятствията. Звездите съветват Скорпиона в събота да се заеме с онези неща, в които вижда най -голям потенциал. Неговата енергия и решителност ще му помогнат да направи крачка към успеха.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя Скорпионът може да има разногласия с околните. Дори с приятели и роднини няма да му е лесно да намери общ език. Причината може да е категоричността на Скорпиона и нежеланието за компромис. Дори и да не е така обаче, в неделя Скорпионът трябва да прояви чудеса от търпение и дипломатичност. В крайна сметка, ако спорът не е основен, тогава защо да не отстъпите? По-добре е, отколкото да прекарате цял ден в безплодната класика „Кой е виновен?“ и „Какво да правя?“.

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Стрелец

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник денят на Стрелеца обещава да бъде пълен с комуникация – Стрелецът ще привлича хората към себе си като магнит! Всичко, което той каже или направи, ще предизвика голямото внимание на другите и най -често това внимание ще бъде положително. Хората, без да го забелязват, ще бъдат привлечени от Стрелеца, подкрепяйки неговите идеи, питайки за съвет, предлагайки помощ. Ако Стрелецът се осмели да се пробва като оратор или да инициира някакви проекти, резултатът ще надхвърли всички очаквания  – дарбата на убеждаване в понеделник е най -добра!

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник звездите съветват Стрелците да прекарват свободното си време там, където животът кипи, за да се забавляват! Къде точно да отиде зависи от неговия вкус – някой обича театъра, а някой ще предпочете да отиде на рок концерт, на претенциозно парти или на кино. Основното е Стрелецът да се потопи във водовъртежа на комуникацията – във вторник той ще срещне всичките си възможности там. Общителността на Стрелеца ще му помогне да се представи в най -благоприятна светлина и да завърже интересни (и обещаващи) запознанства.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда Стрелецът не трябва да се доверява на интуицията си, дори ако му се струва, че ясно чува гласа й. Уви, има максимален шанс предчувствието да се окаже невярно и всякакви действия, извършени в сряда под въздействието на импулс, изобщо ще отведат Стрелеца на грешното място. През целия ден звездите не съветват Стрелците да разчитат на вътрешния си глас, късмет, късмет и други ефимерни неща. Само логиката, прецизното изчисление и задълбоченото разбиране на това, което прави, могат да му гарантират желания резултат.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В четвъртък звездите съветват Стрелците да се откъснат максимално от рутината и ежедневната суета! Това може да стане по различни начини, ще има желание. Стрелецът може да планира среща за вечерта, да си купи билет за театър или кино. Или може би излезте с приятели там, където никога не сте били. Можете да експериментирате в творчеството или готвенето, да актуализирате гардероба си, да си подарите екзотична обиколка … В четвъртък Стрелецът трябва само да направи първата стъпка към промяната и няма да съжалява – събитията ще го грабнат и ще го водят.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък Стрелците ще бъдат непримирими – всичко или нищо. Той ясно ще види целта, ще се стреми към нея и това ще се отрази в изискванията му към себе си и към околните. Не е изненадващо, че Стрелецът ще се чувства недоволен през целия ден, критикувайки тези, които са до него. От гледна точка на Стрелец той просто иска нещата да вървят добре, но от гледна точка на другите той експлоатира и командва. Въпреки това, благодарение на този подход, Стрелецът в петък наистина може да постигне много. Но не и в отношенията с хората.

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота отличителната черта на хороскопа Стрелец може да бъде липсата на самочувствие и безкрайното колебание. Заради тази нагласа Стрелецът трудно ще вземе каквото и да е решение в събота, дори ако от него се изисква само една рокля от две. Ако ситуацията изисква бързи действия от него, Стрелецът рискува да се „закачи“ или да предприеме необмислена стъпка. За да не се случи това, в събота той трябва да запази хладнокръвие. И е по-добре да избягвате всякакви отговорни стъпки.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя ситуацията може да постави Стрелеца пред избор и той ще трябва мъчително да реши какво да прави или как да постъпи. Изборът може да се отнася до работни проекти, покупки и личен живот на Стрелец; може би дори неговия бъдещ живот или сърдечни връзки. Основното е, че след като направи този избор, Стрелецът ще трябва да забрави за други възможности, така че звездите го призовават внимателно да претегли плюсовете и минусите. Правилото за успешен избор в неделя обаче е просто – сърцето ще подскаже на Стрелеца какво да прави, а умът какво да не прави.

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Козирог

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

Козирогът трябва да посвети понеделник на текущите дела  – това ще работи най -добре. Звездите даряват Козирога с внимание и точност, позволявайки му да повтори всичко, което просто не могъл да направи преди – да отговаря на писма, да почиства, обмисля всяко малко нещо, да пазарува, да разработва план за действие.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник Козирозите ще са в настроение да се наслаждават на живота като истински епикурейци! Денят не го предразполага да доказва нещо на някого или да бърза нанякъде. Напротив, Козирогът ще бъде решен да се заеме с всеки бизнес бавно и ако е възможно, да го отложи напълно. Звездите съветват Козирога във вторник да посвети този ден на себе си, както и на семейството и приятелите. Можете да организирате приятелско парти, да излезете някъде. Козирозите във вторник ще могат да оценят красивото във всичките му проявления, независимо дали става въпрос за добро представяне, топлината на приятелското общуване, музиката, любовта или вкусната храна.

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда звездите съветват Козирозите да си вземат малък почивен ден, да се откъснат от суматохата и да се погрижат за себе си. Нещата така или иначе никога не могат да се направят както трябва, така че се поглезете с всички неща, за които обикновено не ви остава време! Посещение на салон за красота, фитнес, пазаруване  – в сряда това не е каприз, а начин да натрупате свежи впечатления, позитив и нови сили. Бъдете малко егоисти, харчете повече пари за себе си от обикновено – това е основният съвет за сряда.

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Това, което Козирогът определено не трябва да прави в четвъртък, е да си стои сам вкъщи вечер. Животът го призовава на място, където можете да се отпуснете и да се забавлявате правилно. В гъстотата на тълпата, в светлината на прожекторите, той ще се почувства като риба във вода! В четвъртък денят надарява Козирога с такива качества като общителност, чар и ярки емоции. Благодарение на това той лесно ще се впише във всяка компания или екип. Звездите съветват Козирозите в четвъртък да направят интересно запознанство.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък в хороскопа на Козирога ще преобладава независимостта. Най-малко ще го тревожи мнението на другите – Козирогът е уверен в своята правота и във всичко, което прави. От една страна, подобно отношение може да му помогне в бизнеса и при вземането на решения, но може да бъде и причина за кавги. Въпреки това, ако някой иска да си сътрудничи с него, достатъчно е да не спорите, а напротив, да помолите Козирога за съвет. Козирогът с желание ще играе ролята на мъдър наставник в петък – споделяйте опит, подкрепяйте и помагайте!

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота ситуацията може да накара Козирозите да се откажат от някои от плановете си. Можем да говорим за всичко – за планове за вечерта, за почивка, за среща, за ремонт… Ако това се случи, звездите съветват Козирозите да се примирят. След като е пожертвал нещо в събота, Козирогът няма да съжалява  – с течение на времето това може да го приближи до целта и да осигури успех. Но това, което Козирогът определено не трябва да прави, е да се оплаква от проблемите си на другите. Не забравяйте, че деветдесет процента от хората не се интересуват от вашите проблеми, а останалите десет се радват, че ги имате.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя умът и сърцето на Козирога ще бъдат разстроени – желанията упорито ще го дърпат в едната посока, а логиката и фактите ще отидат напълно в другата. Ако това се случи в неделя, звездите съветват Козирога да не бърза – най -вероятно каквото и да избере, решението ще бъде грешно. Истинското решение трябва да бъде взето както от сърцето, така и от ума, но ако Козирогът не се чувства уверен в себе си, тогава си струва да потърсите други възможности.

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Водолей

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник Водолеят ще се интересува от всичко наоколо, звездите го даряват с активност, емоционалност, творческа енергия и неуморно любопитство! Хората наоколо може да не забележат как ще разкрият душата си на Водолей, разкривайки тайните си  – той ще бъде толкова благодарен слушател. В допълнение към морето от искрено общуване, Водолеите в понеделник могат да посветят този ден на всякакви свои интереси  –  от хобита до развлечения, пътувания и любов.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник звездите обещават на Водолея, че ако пребори апатията, няма да съжалява! Денят ще му предостави интересни възможности, от които Водолеят ще може да се възползва само ако влезе напълно в работния ритъм. Възможно е тези възможности да бъдат свързани с информационни потоци – от интернет и книги до разговори, клюки и слухове. Така че във вторник Водолеят трябва да си държи ушите отворени, но устата му да е затворена  – казвайки нещо без да мисли, рискува да си навреди.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

Сряда е денят, в който Водолеите могат да отменят всички възникнали разногласия! Дори ако наоколо бушува кавга, Водолеят ще успее да запази трезвен, ясен ум и да достигне до опонентите си с аргументите си. Не е изненадващо, че околните могат да го изберат за арбитър в сряда по спорен въпрос. Ако няма спорове, хората просто ще поискат съвета му по-често от обикновено. Водолеите трябва да използват своите дипломатически таланти, за да преговарят, да привлекат подкрепата на правилните хора или да разговарят очи в очи с любимия човек.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Четвъртък е денят, в който Водолеите имат шанса да усетят сами, че сътрудничество, подкрепа, партньорство не са просто красиви думи. Може би ситуацията в четвъртък ще се развие по такъв начин, че ще бъде предоставена помощ на Водолея, или може би самият той ще обърне рамото си към някого в подходящия момент. Във всеки случай в четвъртък животът ще му даде повод да се замисли какви хора има до него. Или дори за това на кого може и на кого не може да се вярва.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък другите могат само да завиждат на енергичността на Водолей – в неговия хороскоп преобладават качества като активност, ефективност и самочувствие. Не е изненадващо, ако с такъв заряд на жизненост и сила Водолеят се втурва към най-трудните случаи  – за изчистване на стари блокажи, нови проекти и разрешаване на остри проблеми. Звездите уверяват Водолея, че каквото и да предприеме, в петък всичко в ръцете му ще бъде спорно. Основното нещо е да се опитате да не дразните много другите с вашето стоманобетонно самочувствие.

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота хороскопът на Водолея ще бъде доминиран от вътрешното равновесие и желанието да споделите положителното си с другите. Поради това Водолеят ще бъде склонен да полага допълнителни грижи за хората около себе си. В събота той може да вземе някого под своя грижа, да помогне с дело или приятелски съвет, да изслуша. Въпреки това, Водолеят няма да остане встрани от такава благотворителност  – благодарността на околните ще издигне Водолея както в непознати, така и в собствените му очи.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя денят предоставя добри възможности навсякъде, където животът кипи и където Водолеите могат да създават нови запознанства! Денят го дарява с общителност и лекота на общуване, така че звездите съветват Водолея да излезе в света в неделя  – да присъства на някакво събитие, да седне в кафене или просто да отиде на гости. В леки приказки Водолеите в неделя ще успеят да се покажат в целия си блясък.

Седмичен хороскоп 15 - 21 август 2022Седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

ИЗТЕГЛИ КАРТА ТАРО ЗА ДЕНЯ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022 Риби

Понеделник, 15 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В понеделник Рибите са в състояние да успеят във всяка област, свързана с деловата сфера на живота. Те чакат късмет и растеж в кариерата, работата, бизнеса, парите. Покупките, направени в понеделник, обещават да бъдат успешни, плановете са жизнеспособни, а стартираните проекти са печеливши. Звездите съветват Рибите в понеделник решително да започнат да изпълняват всичко, което са замислили. Може би за някоя крачка им липсва само капка смелост? Но тази капка може да промени живота им.

 

Вторник, 16 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

Във вторник финансовите дела на Риби уверено ще вървят нагоре! Може би през деня ще получат интересно предложение или някой от техните познати ще върне дълга; може би шефовете решат да им увеличат заплатите или Рибите ще измислят страхотна идея как да забогатеят. По един или друг начин във вторник Рибите трябва внимателно да обмислят всички финансови идеи и възможности, които им идват  – дори и на пръв поглед да изглеждат странни.

 

Сряда, 17 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В сряда за Рибите ще бъде по -трудно от обикновено да се организират – думата „трябва“ ще им причинява алергия! Най-вероятно нещата, които не ги интересуват, просто ще прехвърлят на неопределено „по -късно“, а самите те ще правят каквото искат. Ако Рибите все пак трябва да правят това, което не им харесва, те могат да допуснат много грешки. Така че, единственият изход за Рибите в сряда е да правят това, което предизвиква интереса им. Или да намерят интерес към работата, с която ще трябва да се справят.

 

Четвъртък, 18 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В четвъртък Рибите ще бъдат склонни към неорганизираност  и могат случайно, без да го усетят, да нарушат всякакви граници – включително границите на благоприличието, подчинението или чуждото търпение. Рибите ще се справят добре във всеки бизнес, където могат да покажат творческа жилка и изобретателност, но по въпроси, които изискват конкретика, шансовете им за успех са близки до нулата.

 

Петък, 19 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В петък неочаквани трудности могат да изненадат Рибите, но добрата новина е, че ще имат много сили и енергия да се справят! Звездите даряват Рибите с такива качества като воля, общителност и дарба на убеждаване, благодарение на които те могат да обърнат всяка ситуация в своя полза. Наистина зад всякакви обстоятелства най-често стоят конкретни хора и в петък Рибите ще могат да преговарят с хора (дори и с най-неподатливите).

 

Събота, 20 август – седмичен хороскоп 15 – 21.08.2022

В събота Рибите може с изненада да открият, че другите се опитват тайно или явно да ги манипулират! Приятели, колеги и дори любим човек едва ли ще пропуснат възможността да командват малко, дори и от най -добри намерения. На самите Риби ще им бъде по-трудно от обикновено да се противопоставят на външно влияние – те са в състояние да отпуснат инициативата, оставяйки я на другите. Ако Рибите не харесват това състояние на нещата, звездите ги съветват да бъдат твърди, да казват „не“ на другите и да им попречат да се качат на главата им.

 

Неделя, 21 август – седмичен хороскоп 15 – 21 август 2022

В неделя Рибите няма да са в настроение за рутинна работа – вятърът на далечните странствания ще шуми в главата им. Звездите ги съветват да съчетаят работата с удоволствието, като планират почивката си, дори тя да е още далече. Разглеждането на туристически сайтове ще позволи на Рибите да избягат от задушния дом или офис в неделя, като се пренесат мислено в красиво далече. Това ще им даде ясна цел за бъдещето, мощен положителен заряд и ще им позволи да се примирят с ежедневната реалност.

9017

Вижте още:

Similar Posts