Хороскоп

Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

Тази седмица миналото ще е от голямо значение. Но трябва да се преборим със страховете си и да започнем „на чисто“. Ето и съветите на астролозите за седмицата 15-21 ноември 2021.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ

Финансов седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

Любовен седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за ноември 2021

Седмичен хороскоп Овен 15-21 ноември

Овенът трябва да се откаже от мечтите си за известно време. Важно е тази седмица да живеете в настоящето, без да се фокусирате върху негативността на бъдещето. Много е важно да се отървете от думите, които пречат на щастливия живот. Астролозите също ви съветват да не общувате с хора, които винаги критикуват всички. Идва време за промени, но не външни, а вътрешни. Планетите са подредени по такъв начин, че Овенът ще трябва да преразгледа някои от своите морални принципи и житейски правила.

Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ

Финансов седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

Любовен седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за ноември 2021

Седмичен хороскоп Телец 15-21 ноември

Телецът трябва да се съсредоточи върху простите истини в живота, които ще го направят по-силени. През седмицата 15-21 ноември 2021 трябва да се доверите не на интуицията, а на логиката и фактите. Това се отнася както за любовта, така и за финансите. За възможно най-бързо изпълнение на плановете, астролозите силно ви препоръчват да не бездействате и да планирате нещата по-внимателно. Също така трябва да приемате пожелания възможно по-рядко. С други думи, сега Телецът трябва да върви напред, без да се обръща назад.

Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021Седмичен хороскоп за всички зодии

Седмичен хороскоп Близнаци 15-21 ноември

Близнаците трябва да обърнат голямо внимание на здравето си през новата седмица. Като начало е важно да се запознаете с нещата, които оказват разрушителна роля в живота. Също така, Близнаците трябва да потърсят помощ от тези, които могат да ги настроят по положителен начин, за да подобрят психическото си състояние. Успехът очаква онези, които копнеят за промяна в живота.. По отношение на здравето трябва да се обърне внимание на навиците. Планетите ще ви помогнат да се отървете от най-вредните от тях, но вие също трябва да положите усилия.

Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

Седмичен хороскоп Рак 15-21 ноември

За Раците седмицата е опасна в един аспект – могат да загубят вяра в себе си. За да не се случи това отново, препоръчително е да се запознаете с осемте умения на успешния човек, които ще ви помогнат да преодолеете всички трудни периоди в живота си. Не бързайте и не бъдете прекалено ревностни в битката за сърцето на този, за когото копнеете. Астролозите ви препоръчват тази седмица да „хвърлите стръвта“ – да проучите ситуацията и да съставите план за действие за бъдещето. Предпазливостта е на първо място.

Седмичен хороскоп за всички зодииСедмичен хороскоп за всички зодии

Седмичен хороскоп Лъв 15-21 ноември

Най-трудният ден от седмицата за Лъвовете, както и за повечето от другите зодии, ще е петък, 19 ноември. Това е денят на затъмнението, така че късметът може да ни напусне. Астролозите отбелязват, че в петък хората от този зодиакален знак има вероятност да загубят всичко, върху което са работили от дълго време. Традиционно се счита, че в опасните дни трябва да минимализираме активността си, но Лъвовете този път трябва да правят точно обратното. Разбира се, не е нужно да поемате излишни рискове и да си търсите белята, но звездите определено не съветват единствено да седите и да чакате.

Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

Седмичен хороскоп Дева 15-21 ноември

Звездите и планетите ще помогнат на Девите тази седмица да разкрият истинската си цел в живота. Седмицата 15-21 ноември е идеалното време за придобиване на нови знания, изучаване на езици и създаване на нови познанства. Нов познат може да помогне на Девите да отворят очите си за нещо много важно, да сподели с тях някаква истина, знание или мнение. Астролозите съветват Девите да се сдържат по-често, тъй като кавгите и конфликтите могат да съсипят живота им и да провалят всички техни планове.

Седмичен хоСедмичен хороскоп за всички зодииСедмичен хороскоп за всички зодии

Седмичен хороскоп Везни 15-21 ноември

Везните тази седмица могат да променят ситуацията, да ходят на командировки, пътувания от личен характер. Можете също да смените работата си и да отворите нов бизнес. Много е важно да проверите съвместимостта на бизнеса с нови хора, преди да започнете съвместен бизнес. Това ще ви помогне да не се натъкнете на нови неприятности. Животът на Везните ще се обърне в нова посока, а също и в сферата на любовта. Мнозина ще могат да трансформират отношенията си, лишавайки ги от рутина и скука. Астролозите съветват свободните Везни да посветят част от времето си на флирт, романтика и срещи.

Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

Седмичен хороскоп Скорпион 15-21 ноември

Скорпионите трябва да потърсят помощ от законите на Вселената на тази седмица . Време е да си спомним истината, че успехът се ражда в нас и идва при тези, които са в хармония със самите себе си. Но звездите определено ще помогнат на Скорпионите да се настроят на правилната вълна, така че седмицата ще завърши с положителна нотка. Животът на хората от тази зодия ще се промени драстично. През първата половина на седмицата те могат да се надяват на голям късмет. Не забравяйте – всяка възможност трябва да се използва.

Седмичен хороскоп за всички зодииСедмичен хороскоп за всички зодии

Седмичен хороскоп Стрелец 15-21 ноември

В периода от 15 до 21 ноември 2021 Стрелецът може да направи много грешки, които са характерни за зодиакалния му знак . Баналната му предпазливост ще му помогне да се предпази. Астролозите съветват Стрелците да претеглят всяка стъпка внимателно и с максимално внимание към детайла. През периода е необходимо да спазвате правилото „Седем пъти мери, един път режи“. Така Стрелците ще могат да запазят парите си, късмета и любовта си. В противен случай те ще се сблъскат с големи трудности и проблеми, както и с повторение на горчиви преживявания от миналото.

Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

Седмичен хороскоп Козирог 15-21 ноември

Козирозите тази седмица може да имат усещането, че са затънали в задънена улица и не знаят какво да правят по-нататък. В този случай си трябва да помислите как да промените живота си . Промяната е най-доброто нещо, което може да се случи за вас в седмицата от 15 до 21 ноември 2021. Ще бъде е много по-зле, ако всичко в живота ви остане скучно. Около песимистичните Козирози ще започне да се натрупва негативна енергия. Други ще почувстват това, така че могат да започнат да ги игнорират и да ги заобикалят.

Седмичен хороскоп за всички зодииСедмичен хороскоп за всички зодии

Седмичен хороскоп Водолей 15-21 ноември

Водолеите трябва да изчистят енергията си от негативизъм възможно най-скоро, защото тази седмица се очаква и лунно затъмнение на 19-ти ноември 2021. За всеки, който има много негативни мисли, това ще донесе много проблеми и неуспехи. От друга страна, седмицата 15-21 ноември е много обещаващо време. До 18 ноември включително Водолеите ще имат много нови възможности за саморазвитие и кариерно израстване. Не бива да променяте плановете си в последната секунда. Важно е да следвате предварително начертания график и да не поемате излишни рискове.

Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021Седмичен хороскоп 15-21 ноември 2021

Седмичен хороскоп Риби 15-21 ноември

Звездите и планетите ще помогнат на Рибите да се отърват от негативните нагласи тази седмица. Положителният скок може да ги накара да предприемат рискове и да се включват в приключения, при които да похарчат много пари. Важно е да запомните, че успехът не идва с умереност. Това важи особено за помагането на другите. Необходимо е всички взаимоотношения с хората да се основават на правилата за равен обмен. В противен случай Рибите няма да получат това, за което мечтаят.

1002

Вижте още:

Similar Posts