Хороскоп

Седмичен хороскоп 16 – 22 октомври 2023

Седмичен хороскоп 16 - 22 октомври 2023

Седмичният хороскоп 16 – 22 октомври 2023 ще ви помогне да подобрите живота си. Съветите на астролозите ще осигурят важна подкрепа в трудни моменти и ще ви позволят да формирате правилно отношение към света и себе си.

 

Меркурий ще отслабне в края на тази седмица, а с него и силата на думите, затова астролозите съветват да се възползвате от ситуацията, за да повишите късмета и мотивацията си, като кажете правилните думи: „мога“, „обичам“ и така нататък. Ако изникнат проблеми, не се отказвайте, всичко скоро ще се подреди по най-добрия начин.

 

Овен

Едно от най-полезните житейски умения за Овните е способността бързо да забравят всичко лошо. В периода от 16 до 22 на жизнения път на Овните може да се появят не най-приятните хора и събития, така че те ще трябва да се научат да реагират правилно на всичко това. Сега определено не е време за почивка, защото предстоят енергийни промени, които няма да се отразят най-добре на Овните.

 

Телец

Звездите и планетите постепенно стартират програма за нов живот, но стартирането на тази нова програма може да повлияе негативно на Телеца. Важно е бързо да се адаптирате към всички промени и да се научите да контролирате емоциите си, защото дори и най-малките кавги и кавги могат да доведат до сериозно влошаване на благосъстоянието и загуба на късмет на всички нива на живота.

 

Близнаци

За Близнаците тази седмица всичко ще бъде наред с производителността, но към края на седмицата може да се усети унинието и скуката. Всичко, което трябва да направят в такива моменти, е просто да внесат малко разнообразие в личния си живот и работния процес. Важно е да направите крачка далеч от обичайната си рутина и обичайните начини да се забавлявате. Освен това, астролозите съветват да не забравяте да пиете вода и да не злоупотребявате с тежки храни.

 

Рак

Раците, които напоследък често претърпяват фиаско в любовта или в бизнеса, може да се наложи да изберат друга стратегия. Нещата, които трябва да направите под ръководството на нови техники и нови начини за постигане на цели, ще бъдат прологът към нещо добро. Много е важно през тази седмица да помогнете на близки и приятели и самите вие да не отказвате подкрепа.

 

Лъв

Много Лъвове ще успеят да се измъкват от трудни ситуации „с морална и волева сила“, но в дълбините на съзнанието си тези хора все още имат барут, фитил и гориво, за да продължат напред. Важно е да стиснете цялата си воля в юмрук и да спрете да се оплаквате от живота. Това няма да доведе до нищо добро за Лъвовете. Миналото трябва да остане в миналото, така че не са важни причините за настоящата ситуация, а търсенето на начини за нейното разрешаване.

 

Дева

Девите може да се наложи да научат важни уроци от минали грешки. Съдбата, Вселената и звездите ще накарат много представители на този знак да разберат какво точно са сгрешили – едни с тоягата, други с моркова. Девите сега не трябва да танцуват по чужда свирка, вземайки решения въз основа на някакви общи идеали. Трябва да слушате сърцето си и разума си.

 

Везни

Умението да отделят важното от маловажното ще помогне на Везните да сведат възможните проблеми тази седмица до минимум. Има неща, които трябва да бъдат приоритизирани, а има и такива, които е важно да оставим настрана. Важен съвет от любим човек и личната интуиция ще помогнат на Везните да разберат кои от коя група принадлежат. Що се отнася до общуването с другите, важно е да сте по-мили тази седмица. Грубостта ще се превърне в източник на проблеми.

 

Скорпион

Всичко, от което Скорпионите се нуждаят в периода от 16 октомври до 22 октомври, е хладнокръвие, спокойствие и спокойствие. Ще има хора, които ще се опитат да разчувстват Скорпионите, но не трябва да им обръщате внимание. Повишената активност на енергийните вампири се дължи на слабата Венера. Хората просто няма откъде да вземат сила, така че Скорпионите трябва да се доверяват само на доверени хора.

 

Стрелец

Стрелецът може да се върне към идеи, които са ги вдъхновили по-рано, но по някаква причина не са могли да бъдат реализирани. Това могат да бъдат идеи от различни сфери – както любовта, така и работата. Основният враг на хармоничните отношения е ревността. През тези седем дни астролозите съветват Стрелците да дадат колкото се може повече свобода на своите близки и половинката.

 

Козирог

Козирозите може да се наложи малко да преразгледат своите идеали и стратегия за постигане на целите си. Може би трябва да използват не постоянство и сила, а банална хитрост. Но не си струва да заблуждавате добрите и мили хора. Ако някой играе нечестно, можете да му отдадете заслуженото, но в никакъв случай не трябва да прекалявате, защото лошите действия водят до проблеми.

 

Водолей

Водолеите тази седмица може упорито да си усложняват живота, лазейки по нервите на околните. Някои ще го направят умишлено, а други неволно, но и в двата случая трябва да спрете и да поискате прошка за действията си. Това ще помогне на Водолеите да увеличат репутацията си и да спечелят специално уважение от добри и мъдри хора. Идва момент, в който умението да признаеш вина се цени повече от харизмата.

 

Риби

Рибите трябва да разчитат на факти, а не на спекулации. Това е основният съвет за следващите седем дни. Астролозите също препоръчват да доведете нещата докрай и да не предприемате проекти, които очевидно могат да бъдат много трудни. Рибите няма да могат да надскочат себе  си сега, защото техният покровител Венера е изключително слаб. Тези Риби, които носят любов и доброта на света, ще се радват на огромен късмет.

7621

Вижте още:

Similar Posts