Хороскоп

Седмичен хороскоп 18-24 септември 2023

Седмичен хороскоп 18-24 септември 2023

От  18 до 24 септември 2023 ни очаква добро настроение и приятни емоции, надделяващи над неприятните.  

 

Овен

Овните не трябва да отказват подкрепа от семейството и приятелите. Добротата им ще им се върне стократно. Много е важно да направите всичко възможно, за да направите живота на другите хора по-добър. Не трябва да забравяме за нашите близки, но е по-добре да не проявявате прекомерен егоизъм, тъй като само взаимопомощта ще помогне на Овните да докажат своята преданост, любов, уважение и желание да бъдат близки, да бъдат полезни.

 

Телец

Много Телци ще подобрят паметта си, така че тази седмица представителите на този земен знак е добре да се ангажират с придобиването на нови знания. Можете да започнете обучение, да се запишете за курсове или да се преместите на нова, по-добра работа. Процесът на адаптация също ще бъде много лек и лишен от напрежение и излишни притеснения.

 

Близнаци

Близнаците трябва да се занимават с творчески дейности. Първо, творчеството ще ви помогне да станете по-добри, да се изчистите от негативизма и да бъдете харесвани от други хора. Що се отнася до работата, сега няма нужда да тичате пред локомотива. По-добре е да се опитате да консолидирате резултатите, постигнати по-рано. Това е много по-важно от опитите за покоряване на нови върхове.

 

Рак

Раците ще имат голям късмет в любовната сфера. Сега е добро време за търговия и преговори. Всички въпроси, свързани с взаимодействието с хората, ще се развиват добре. Работата не е панацея за проблемите. Важно е да почивате повече, да се тревожите по-малко и да сменяте обкръжението си по-често. Настава много приятно време за Раците.

 

Лъв

Лъвовете ги очаква достойна награда за положените по-рано усилия – в любовта, в бизнеса, в работата и т.н. Всички добри неща, които са направили в миналото, ще доведат до приятно настояще и бъдеще. В понеделник ще забележат приятни промени, но пикът на позитивизма ще бъде 19 септември – денят на опозицията между Слънцето и Нептун, в който могат да се случат внезапни приятни неща.

 

Дева

Девите трябва да се развиват и да вървят напред. Знак, че се движат в правилната посока, ще бъде усещане за топлина в душата, както и спокойствието. Ако има трудности и проблеми на любовния или финансов фронт, помнете, че всеки облак има сребърна подплата. Негативните събития ще се обърнат в обозримо бъдеще, превръщайки се в благоприятни.

 

Везни

Везните са хора, за които чашата е наполовина пълна, а не наполовина празна през повечето време. Те трябва не само да култивират този оптимизъм и вяра в най-доброто в себе си, но и да го внушават на другите. Това ще им помогне значително да подобрят кармата си и да станат по-щастливи в бъдеще. Подробното планиране също ще бъде много полезно. Всичко трябва да се планира предварително, за да има по-малко неприятни инциденти в такова динамично време.

 

Скорпион

Сега Скорпионите при никакви обстоятелства не трябва да избягват да се фокусират върху проблемите. Да, могат да се случат неприятни неща, но те лесно могат да бъдат разбити от самочувствието на тези хора, от любовта им към живота и желанието им да станат по-успешни. Звездите настройват Скорпионите за маратон, а не за спринт. Трябва да пестите енергията си за важни дела и съвестна работа. Не можете да очаквате бърз успех.

 

Стрелец

За Стрелеца е важно да запомни една проста истина: понякога е достатъчно просто да промените отношението си към проблемите, за да ги разрешите. Няма по-добро време за такива промени от сега. Меркурий и Венера ще обединят усилията си, за да активират най-силните си качества в Стрелец. Това е най-доброто време да търсите нови хобита, да се срещате с нови хора и като цяло да бъдете активни.

 

Козирог

Козирозите могат да срещнат проблеми в работата или любовта по пътя си, но сега трябва по-често да се отнасят към работата и личните проблеми като към някаква сложна игра. Използвайки хитри комбинации и сложни ходове, Козирозите няма да постигнат щастие. Трябва да сте по-прости и да избягвате провокациите към други хора. Това е основната им задача за края на септември и в частност за тази седмица.

 

Водолей

Всяко отдаване на песимизъм ще донесе само проблеми на Водолея. Определено не си струва да се тревожите твърде много и дълго за това, което е извън техния контрол. Препоръчително е да поддържате яснота и чистота на мисленето – преценявайте ситуацията разумно, вземайки решения на трезва глава, а не въз основа на емоции или интуиция.

 

Риби

Това е идеално и много благоприятно време за Риби. Той е много подходящ за драматични външни метаморфози – нова прическа, актуализация на гардероба и т.н. Когато се опитвате да станете по-красиви или по-умни, важно е да запомните една проста истина – идеални хора не съществуват. Можете и трябва да се стремите към идеала, но определено не трябва да се тревожите за факта, че не сте успели да станете идеални.

1316

Вижте още:

Similar Posts