Хороскоп

Седмичен хороскоп 19 – 25 юни 2023

Седмичен хороскоп 19 - 25 юни 2023

В началото на седмицата 19-25 юни 2023 все още ще може да се усети хаос, объркване в мисли, планове. Важно е да останете внимателни към детайлите, да не се отклонявате от предварително избрания курс.

Благоприятно е да се занимавате с профилактика на здравето, творчески идеи, психология, философия. След новолуние, на 18 юни, можете да започнете с нови идеи, да планирате почивка, учене, обещаващи срещи.

Хармонията на Меркурий и Марс (в началото на седмицата) ще даде увереност. Контактите, пътуванията, срещите ще се развиват много по-ефективно от обикновено. Сега е страхотно време за пазаруване на комуникации, електроника, техника.

От 19 юни Венера навлиза в градусите на най-близкия ретрограден цикъл (точната фаза ще бъде от 27 юли до 4 септември)

Отсега нататък ще започнем да получаваме сигнали за бъдещи промени в нашия емоционален живот.

Най-ярко ще се прояви сферата на любовта, почивката, хобитата и различните удоволствия. Тук са възможни трансформации и пермутации. Все повече субективни усещания ще ни водят. Рискът от грешки във вкусовите предпочитания и оценка ще се увеличи (от 27 юли до 4 септември).

 

На 21 юни Слънцето навлиза в знака Рак

Вътрешното настроение ще повлияе на сферата на нашата дейност. От този ден нататък и през следващия месец все по-често ще търсим емоционален комфорт в миналото, семейните традиции, природата, грижите за децата и близките. И все пак ефирният Меркурий и огнената Венера ще продължат да ни мотивират да търсим удоволствието и свежите преживявания в леки връзки, неформално общуване, ярки впечатления, без да се задълбочаваме на емоционалния фон…

 

На 24-26 юни може да възникнат недоразумения при работа с информация

В такива периоди детайлите често се изплъзват от вниманието, мислите на другите хора са слабо уловени.

Трудно е да се изгради диалог, трябва да се върнете към старото. Важно е да избягвате илюзиите, да се опитате да се концентрирате върху глобалното. Важни планове, срещи, покупки на техника, електроника трябва да се отложат. От ползите – прилив на вдъхновение, творческа енергия (музика, поезия, рисуване), желание да се потопите в релаксация (масаж, сауна, гора, чист въздух), да опознаете вътрешния си свят (психология, мечти).

 

По време на уикенда трябва да се внимава особено. Важно е да не преувеличавате собствените си възможности, да държите амбициите си под контрол и да сте готови за резки промени. Това най-ясно се отнася за Лъв, Телец, както и за Скорпион и Водолей, родени през третата декада на собствения си знак.

 

Какво очаква всяка зодия през седмицата 19-25 юни 2023?

 

Овен (21 март – 19 април)

И така, Овен, на старт! Вашата седмица от 19 до 25 май изглежда като маратон от нови възможности. Вашата смелост и самоувереност ще превърнат всяко състезание в победител. Достатъчно е да положите само малко усилия, за да разчистите пътя си и да продължите напред. През уикенда си поемете въздух и се отпуснете.

Телец (20 април – 20 май)

Телци, готови ли сте за влакчето от събития тази седмица? От 19 до 25 май ще се реете като пеперуда и ще жилите като пчела. Вашето търпение и надеждност ще ви помогнат да преминете през всичко това като скален катерач. Мързелът е ваш враг, по-добре е да бъдете приятели с добро настроение и постоянство, което ще помогне не само в работата, но и ще даде сила за реализиране на потенциално печеливша идея. Дерзайте, борете се за своето място под слънцето, проявете креативност и старание.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаци, знайте, че седмицата ви от 19 до 25 май ще бъде като шеметно търсене. Вашето остроумие и гъвкавост ще ви позволят да решите всеки проблем като математически гений. Но дори гениите понякога си дават почивка, така че не забравяйте и забавлението. Късметът ще ви изненада там, където най-малко очаквате.

 

Рак (21 юни – 22 юли)

Раци, вашата седмица от 19 до 25 май ще бъде като фестивал на изненадите. Собственото ви чувствително възприятие и грижа ще ви помогнат да се ориентирате в тази непроницаема завеса от събития, като фар в мъглата. Натоварената седмица няма да може да помрачи настроението ви. Както никога досега, вие сте в състояние да устоите на всяка буря. Отказването просто не е във вашата природа.

 

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвове, от 19 юни до 25 юни ви очаква седмица, удряща скалата на забавленията – десет от десет! Вашето самоуверено „р-р-р-р-р“ ще се чува на всеки ъгъл, привличайки хората като магнит. През тази седмица сте способни да вършите чудеса!

 

Дева (23 август – 22 септември)

Деви, от 19 до 25 юни ви очаква седмица, изпълнена с екшън, като във филм за супергерой. Вашата проницателност ще работи както никога досега, позволявайки ви да предвиждате събития няколко стъпки напред. Но вие, като супергероите, също се нуждаете от презареждане на силите, така че поне през уикенда си позволете да направите нещо за себе си.

 

Везни (23 септември – 22 октомври)

Пригответе се, Везни, вашата седмица от 19 до 25 юни ще бъде по-вълнуваща от финала на сезона на любимия ви сериал. Копнежът ви за хармония ще ви носи през тази седмица като бурен вятър в поле. С каквото и да се захванете, всичко ще ви спори. Можете да се възползвате от този рядък шанс и да завършите най-важните си проекти!

 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпиони, вашата седмица от 19 до 25 юни може да се сравни с експресен влак, устремен към приключения. Вашето дълбоко разбиране и способност за адаптиране ще ви помогнат да се справите с всяка ситуация като професионален жонгльор с топка. Но дори и най-добрите жонгльори понякога грешат, затова си опичайте ума.

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелци, от 19 до 25 юни късметът ви ще лети като балон на детско парти. Вашето любопитство ще ви държи в кондиция. Време е да помислите какво е най-добро за вас. Решете се на рискови действия: сменете работата си, намерете допълнителен източник на доходи или започнете собствен бизнес.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирози, през седмицата от 19 юни до 25 юни вашето старание и усърдие ще бъдат тествани. За щастие, вашата устойчивост ще ви позволи да преодолеете всяко предизвикателство. Направете конкретни планове за тази седмица. Сега повече от всякога можете да разчитате на интуицията си. Пикник със семейството е чудесна идея за уикенда.

 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеи, през седмицата 19 – 25 юни 2023 вашето творческо мислене и оригиналност ще ви помогнат да измислите нови идеи –  точно както готвач измисля нова рецепта. Използвайте своите уникални подходи към проблемите и бъдете подготвени за възможни нови начала!

 

Риби (19 февруари – 20 март)

Риби, от 19 до 25 юни дните ви ще бъдат вълнуващи като книга, която не можете да оставите. Чувството ви за красота и способността ви да съчувствате ще направят тази седмица специална. Слушайте сърцето си и следвайте мечтите си, но не забравяйте реалността! Сега можете да се погрижите за някои важни, отнемащи време дела. Семейните събирания ще са най-доброто забавление през уикенда.

14515

Вижте още:

Similar Posts